120405

God Torsdag!

Har sovit som en Prinsessa inatt. Lillprinsen har sovit hela natten och sover än (5,18) Aloe Vera kräm är grejjer! Jippie!
Gudars vad skönt det har varit. Vaknade dock av mej själv när jag va kissenödig runt 1 tiden. Men gick lätt att somna om :)

Våran hemma dag idag pajades då mamma/mormor behöver åka och handla lite och snäll som jag är så ställer man givetvis upp och hjälper henne :) Eftersom jag behöver ha med båda vagnarna imorn så kanske det blir lite trångt i bilen om hon ska handla mycket.
Och i eftermiddag åker vi ner till Garrys i Skene och köper ett nytt utemöbel set! Äntligen ska jag få ett jag vill ha! Super duper blir det!
Och jag hade ju hittat en säng till Storprinsen! Jag pratade med honom i lördags och han sa att den troligtvis finns kvar till helgen men att han inte kan hålla den till mej. Men igår när jag skulle gå in och leta upp annonsen igen och ringa honom så är den borta!! Gaaahhh! Den som va så fin!
Jaja! Vi får avvakta lite och se.

Igår va vi hos min fina Fia! Storprinsen blir lika glad varje gång jag säger att vi ska åka dit :)
Det blev kaffe, skitsnack och lite lunch. Vi stannade lite längre än det va tänkt men det gick ju bra. Kan säga att jag hade 2 slocknade stjärnor i bilen hela vägen hem :) Men dom slog upp ögonen när jag backade in på uppfarten! Storprinsen han va ute en stund. Och Lillprinsen åkte runt i gåstolen en stund innan han blev trött igen så då fick han lägga sej i vagnen en stund (2timmar) Så då hann jag tända i pannan och kasta in ved och grejja lite :)
När pappa kom hem så skulle vi äta lite och så. Nör diske va undanstoppad så tig vi kvällen. Tittade på när grabbarna busade. Storprinsen har ju kommit på att det faktiskt är jätteroligt med en brorsa han kan busa med. Ibland är han kanske lite hårdhänt men det kan ju inte han rå för när han blir så uppspelt. Igår satt han och skulle lägga en keps på huvet på Lillprinsen som bara vred undan huvet och ville ha den i munnen :) Och båda två skrattade så dom kiknade :) Så underbart att lyssna på :)

Nähäpp! Thats all folks!

Ha en underbar dag i solen som skulle bli idag, dock inte så jättevarmt men sooool. Njut för fullt för imorn skulle det nog snöa! "/


Kommentarer
Fiddeli

Gomorron Pussisgurka :) VISST är cremen helt underbar....skratta inte ihjäl dej nu, men jag har fått "utslag" i nacken...hmmmm, men men Aloe Veran tog bart klådan, men prickarna e kvar...JAG HAR JU HAFT VATTENKOPPOR JU!!! Å så kan de omöjligt bryta ut så fort, eller ( hypokondriker kanske) Ha en härlig dag å pussa mina små troll :) Hoppas vi syns på Söndag...;) Pusselipuss

2012-04-05 06:59:19



Jessica

Hahahaha!! Njae lite fundersam på om de bryter ut så fort. På Leo tog det ändå 13 dagar innan första koppan kom!jag pratade med Nicke om det igår lite lätt. Men han hade visst bokat upp sej trodde han. Men vi får se :)

2012-04-05 07:14:36
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0