120406

God Långfredag Sverige!

Ja då va påsken här! Själv tycker jag att det är en ganska överskattad helg. Vi firar inte påsken alls egentligen. Vi gjorde väl det när vi va små. Målade ägg och hade påskris inne och sånna grejjer. Men jag är inte mycket för det numer faktiskt.

Natten har varit ganska lugn faktiskt. Lillprinsen vaknade till när jag hade gått och lagt mej. Trodde nog att det va dags för mat. Men upp några svängar för att ge honom nappen så sov han sen. Fram till klockan 3. Då va det dags för mat. Och sen sov han till 5,45. Och Storprinsen vaknade strax där efter. Så nu har vi soffmys HELA familjen. Men Nicke ska ju åka till verkstan om en stund. Och jag och barnen ska spendera dagen i stan med mormor, moster x2 och kusin Isabell. Först ska vi som sagt till Lockryd och kolla utemöbler. Hoppas jag hittar nåt där. Har ju en lite tajt budget vad gäller utemöblerna "/ Haha!
Så hoppas jag att jag får mitt efterlängtade tak över min altan i sommar. Vi har pratat om det i flera år men nu hoppas jag det blir i år!

Idag blir det inget bra väder, så stanna inne om ni kan :) Haha!
Thats all folks!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0