120423

God måndag alla finingar!
Hoppas ni haft en bra helg!

Tycker allt att helgen gick lite väl fort jag. Men det va väl för att jag hade saker att göra hela tiden känns det som. I lördags röjde jag som sagt i tvättstugan och igår tvättade jag lite till! Men nu är det helt röjt och klart. Tänker faktiskt inte tvätta nånting på ett par dagar ny :) Haha!
Igår skulle ju min mamma köras hem. Åkte förbi Coop Bygg för att köpa motorsågsbensin till Nicke så han kan börja med veden nån gång! Och vad hittar jag då? Jo, ett jättefint utemöbelset! För våran plånbok! Varför har jag inte varit där och kollat tidigare? Nä, det får iaf bli en tvättmaskin. Så det flyttar in en i kväll :)
Efter vi vart på Coop en sväng va vi på Norrby och köpte tvättmedel, dom har sånna stora förpackningar där som räcker hur länge som helst känns det som, köper nog en sån förpackning per år tror jag :) Rätt lagom faktiskt! Sen måste jag köpa nytt sköljmedel med. Och det gör vi ju på City Gross! Jag har mina små ställen :) Haha! Nä men där har dom 5-liters dunkar för 85:- eller vad det är.
Vi köpte med oss mat hem till mamma så åt vi och drack en kopp kaffe sen åkte vi hem igen. Tänkte att Storprinsen skulle få åka lite grävmaskin med sin pappa, men då satt han långt ut på en leråker så det hade blitt besvärligt att ta sej dit ut. Så vi fick snällt åka direkt hem. Men han kom hem strax efter det. Då tog Nicke med sej Storprinsen upp i badet så jag fick lägga Lillprinsen i lugn och ro, och dessutom få en liiiiten stund för mej själv :) Det är det lilla dom räknas :)

Idag blir det ganska lugnt. Jag har så sjukt ont i ryggen, igår kadtade jag in så stora vedkubbar som jag klöv i våran lilla miniklyv i pannrummet. Och dom kubbarna vägde inte lite! Så det va ett riktigt träningspass :) Haha!
I den ena kubben hade det flyttat in en monsterspindel! Gaahhhh! Jag avskyr spindlar! Jag vet att dom (i sverige) inte kan göra mej illa, men så äckliga dom är! Tur ingen va med nere i pannrummet för dom hade ju trott att jag klämde mej, så skrek jag!
Men idag ska jag försöka köra in lite ved som måste torka i pannrummet! Kanske hinner med det när Lillprinsen sover på förmiddagen. Får ta på Storprinsen kläder så kan han följa med ut :) Ska bara komma på en lösning på hur jag ska göra det bäst, så man slipper lyfta veden så få gånger som möjligt eftersom jag har ont i ryggen.
Så i eftermiddag bär det av till stan (igen) kanske gör ett besök hos mormor innan vi möter upp Nicke. Hon kanske ska åka med hit idag igen. För dom kommer nog och byter hennes fönster nu.

Annars är veckan nog väldigt lugn. Storprinsen kan snart gå tillbaka till dagis :) Tror alla koppor har torkat nu. Så då smittar han ju inte längre. Och han har tjatat om dagis ett par dagar nu. Han har faktiskt sovit hela natten utan varken Tavegyl eller Alvedon i kroppen. Allt bara för att jag glömde det igår kväll. Så jag va orolig över att det skulle bli en tuff natt. Men icke! Jag vaknade dock vid 1-tiden inatt av att jag drömde att Lillprinsen rullade ur söngen. Ganska märklig dröm eftersom han aldrig, aldrig får sova i våran säng av just den anledningen, att han skulle rulla ur! Skulle aldrig kunna förlåta mej själv att jag lagt honom i våran säng då jag vet att han kan rulla runt och kanske ramla i golvet!

Igår fyllde Lillprinsen 6 månader! Tiden hittills har gått så fort. Den har gått mycket fortare nu än den gjorde när Storprinsen va liten. Men det är väl för att jag just har Storprinsen att koncentrera mej på med.
Och han fyller ju 3 år om 2 månader. Dom 2 sista åren där vet jag inte vart dom tagit vägen!
Han har allt kommit på hur han ska göra om jag är arg eller har skällt på honom. Då kryper han upp i knät och säger: "Mamma vet du vad?" "Nä" svarar jag ju då. "Jag älskar dej mamma!" det mina vänner värmer i mammahjärtat och man kan inte vara arg då!

Med dom orden avslutar jag för idag! Hoppas alla får en fin dag!


Kommentarer
Fiddeli

Gomorron mina sköna Pussisgurka, jo, jag får faktiskt kalla min "lilla tös" de ;))Alltid så mysigt å läsa om dej å Prinsarna ( jodå Nicke, du e allt en Prins du oxå)Ha en toppengoer Dag, å så får vi se till att ta kaffe/fniss/skvallerdag nån dag i veckan<3 Love you Kramiz

2012-04-23 06:42:28



Jessica

Haha! Du e la för goer! Klar du får säga så :)

Ja denna veckan måste vi allt få till en dag. Får ju nästan lite abstinens ju :)

Love u to! <3

2012-04-23 06:50:54
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0