Söndag 5/8

God Söndag!
Ja, bättre sent än aldrig! Men idag var det sovmorgon till klockan 10 :) Skööönt kan man säga, och välbehövligt!
Va hemma klockan 2,15 inatt!
 
Igår åkte jag och Storprinsen iväg till stan för att byta en skjorta som vi köpt dagen innan. Sen hämtade vi Bästaste Therese och åkte hem. Hemma vankades det lunch och lite mys. Senva det dags att göra sej redo för kvällens festligheter. Vi lämnade hemmet runt 15,30, något tidigt tyckte jag men Mister Nicke insisterade på att vi skulle åka så tidigt då vi åter igen behövde byta skjortan. När vi hittat en skjorta som passade så köpte vi med oss glass och åkte hem till min bror och fikade lite då vi hade nästan 1,5 timme till övers! När vi kom till Rångedala så gick vi upp till huset där det bjöds på fördrink, alkoholfritt för min del då jag (som vanligt) körde. Vid 18 så gick vi ner till festlokalen där det bjöds på mat, dryck och livemusik. Träffade lite människor jag inte träffat på jäääääääättelänge så det va himla trevligt, då jag inte känner så många som va där.
Vid 1 tiden kände jag att det kanske va dags för hemfärd och så blev det. Släppte av lite folk i aplared på vägen hem. Väl hemma så dök jag ner i sängen och stenslocknade!
Och när jag vaknade och titta på klockan fick jag faktiskt lite panik. 10?! What!! Jisses! Så längesen jag sov så länge, kan inte minnas senast!
 
Så idag blir det lugna puckar! Ska äta lite lunch om en stund och sen blir det en tur till stan för att lämna av Bästa Therese och Mormor! Sen blir det nog inte mycket gjort heller. Är så trött! :) Så nu tar det väl ett par dagar innan man är tillbaka i sitt rätta jag!
 
Såja! Nu kallar Lillprinsen som tagit en nap på 2,5 timme :)
 
Liiiite stor keps kanske :)

 

"Tack gode gud för maten. Amen"


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0