22:e Januari 2012

Söndag igen! Jag gillar inte söndagar! Dom är på nåt sätt ångestfyllda. Vet inte varför jag känner så om jag ska vara ärlig. Jag förstår om folk som jobbar känner så, men jag är ju hemma med mina fantastiska barn. Då ska man väl inte känna så?!

Idag fyller världens bästa syster år! Happi happi birtdaj! Och även bästaste Helen fyller år idag! Happi happi birthdaj på dej med! :)

Gårdagen sprnderade vi dels hemma och dels hos bästaste moster/syster. Det bjöds på lunch och fika. Men då Storkillen va på sitt absolut "bästaste" humör så var det absolut inte kul att vara iväg med honom! Han var en riktig gnällspik igår. Vet inte alls vad det var med honom. Men det var väl en sån dag bara. Synd bara att det resulterar i att mamma blir på jättedåligt humör!

Idag blir det nog inte så mycket heller. Vara hemma och göra sina "sysslor" på dagen och framåt eftermiddagen ska vi åka till Grabbarnas farfar och kika på lite möbler och grejjer :) Han och hans tjej ska flytta ihop och dom har inte plats med alla möbler.

Näpp nu vaknade den lilla killen så då får jag väl ta upp han :)

Have a najs daj!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0