26:e Januari 2012

Oj oj oj! 26:e Januari redan! Snart är denna månade slut. Då sätter vi fart mot en månad som kanske kommer bli lite tung. Men samtidigt så har vi ju lillemans dop, och det är ju lite glädje iaf! Hoppas vi att det kommer bli iaf!
Prästen va iaf här igår och fick igenom hur det skulle vara och så. Men ha fick bara chansen att se Lillprinsen i sovande tillstånd! Då han somnade 16,40 igår och ja, han sover fortfarande! Jag var beredd på att få gå upp i natt, men näee, han har sovit hela natten. Så skönt! Men jag förstår bara inte vad som hände :) Men jag tror inte jag tänker grunna mer på det för jag kommer inte bli klok på det ändå!

Annars idag är det att köra Storprinsen till dagis och sen ska vi till BVC. Sen blir det nog hem och röja lite i det andra vindsförrådet skulle jag tro.. Det blev himla mycket plats i det jag röjde i igår. Mycket skräp man kunde slänga!
Skönt att göra sånna ryck ibland!

På lördag ska bi vara lite barnlediga. Vi fick presentkort på Oliven i stan i julklapp. Så vi tänkte få lite egentid och sen sover vi i min mammas lägenhet. Eftersom hon ska vara hemma hos oss med barnen så passar vi på och lånar hennes lägenhet!
Men jag kommer säkert inte sova ordentligt för det!

Nää nu säger jag tack för mej - heeeeej


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0