27:e Januari 2012

Fredag idag dårå! Men som vanligt gör det ingen skillnad för mej vad det är för veckodag! Nicke ska jobba, så då känns det ändå inte som helg.

Idag ska vi åka en sväng till stan medans Storprinsen är på dagis. Lika bra att passa på då :) Har bara några små ärenden att uträtta. Inget viktigt egentligen.
Ska åka hem till mamma för att hämta dopklänningen, måste prova den på Lillprinsen. Är rädd för att den kanske blir lite tajt.

Igår var det kontroll på BVC, med vaccin. Han blev lite ledsen men det gick över väldigt fort. Lilla killen väger nu 7390 g och är 61,5 cm lång :) Inte så liten längre :)
Och vi slapp febern med. Han la sej dock klockan 19 och vaknade 21,45 då var han varm, men jag tog av han pyjamasen och då blev han nöjd. Han fick lite mat och somnade om så gott så! Däremot vet jag inte vad Storprinsen pysslat med. Jag hörde kl 4,40 att mormor var inne hos han, då hade han vänt upp och ner på madrass och alltihopa i hans säng. Och han hade kissat så mycket så blöjan inte räckt till. Så det blev klädbyte direkt. Så vi har varit uppe sedan dess! Blir en lång dag idag. Men får göra det bästa av situationen, försöka hålla igång och grejja så dagen går.

Imorn kväll ska vi vara barnlediga. Ska gå ut och äta och låna mammas lägenhet och sova där. Ska bli skönt! Kan behövas tror jag!

Nää! Nu ska jag göra mej i ordning innan det är dax att ta upp Lillprinsen!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0