30:e Januari 2012

Ännu en helg har susat förbi! Men vet inte om man ens kan kalla det för helg. Nicke jobbade ju.
I lördags var vi som sagt barnlediga och det var faktiakt jätteskönt! Innan vi åkte till stan så stannade vi till hos våra fina vänner Fia och Johan. Dom blev lite förvånade när vi störtade in där helt oanmälda :) Hihi! Kuuul!
Vi tjötade lite, dom höll på att laga lite mat så vi pyste när dom skulle sätta sej och äta.
Vi kom till Oliven runt 20-tiden :) När vi ätit klart och var mätta och belåtna åkte vi hem till mammas lägenhet. Jag fick helt panikont i magen, kändes som om jag skulle spy! Men jag lyckades somna men vaknade flera gånger under natten av att jag hade ont. Jävla magkattarr!

Vi åkte hem ganska tidigt igår för Nicke skulle som sagt jobba. När vi kom hem så tyckte jag Storprinsen såg lite hängig ut. Tog tempen på han och ja, välkommen feber! Och hela överkroppen full med små små små utslag. Vette sjutton vad det kunde vara för utslag. När febern gick ner så blev dom mindre med, men försvann inte riktigt. Men febern blossade upp på kvällen igen och likaså utslagen. Och jag kollade över honom nu när vi gick upp och dom är kvar. Känns som att det skulle vara värmesutslag av febern, men det skumma är att han aldrig haft det innan. Men han har dock haft nässelutslag, utan feber! Men får hoppas att dom försvinner under dagen. Läste lite igår om "Femte sjukan" "Sharlakansfeber" och "Tredagars feber" men inget stämde in på hans symptom förutom tredagarfeber. Men då ska det ju komma utslag efter febern, inte ihop med den. Skumt det häringa. Men han får iaf vara hemma från dagis ett par dagar. Idag är han jättepigg, än så länge. Och jag känner att jag inte kan ta tempen på honom så länge som han inte kan sitta still en stund. Men samtidigt, man ser på honom när han får feber. Så idag blir en hemma-mys-pyjamas-dag!

Nu längtar till och med jag till våren och sommaren. Men det är nog mest för att det är så jävla svinkallt här på morgonen när man kommer upp. Och det är ju inte så att jag alltid kan gå ner och tända i pannan direkt när jag går upp. Och ju senare på kvällen man eldar desto varmare är det ju på morgonen. Så jag önskar mej en braskamin! Skulle vilja ha en liten vedspis i köket. Det underlättar en hel del! Men Nicke vill ju inte ha en braskamin i vardagsrummet för han tycker alltid det blir för varmt då! Våran granne murade upp en skitsnygg öppen spis i deras vardagsrum. En sån skulle jag lätt kunna tänka mej :) Men vi får väl se, jag förlorar väl som vanligt!

Nääe nu ska vi mysa vidare :) Ha en bra måndag allihopa!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0