8:e Januari 2012

Man blir inte lite dagvild av alla dessa lediga dagar nu. Nicke var hemma i Torsdags så då kändes fredagen som att det var lördag. Så det har varit 3 "lördagar" denna veckan om man ser det så :)

Denna helgen har nog varit den bästa helgen i Storprinsens liv! Han har åkt grävmaskin med sin pappa varje dag! Man skulle kunna tro att det är julafton varje dag för honom. Han vaknar på morgonen och hinner knappt slå upp sina blå innan han säger: "Ja åka gäbahinen pappa" Gullunge! Igår sov han ingenting på dagen alls. Och det gick förvånansvärt bra faktiskt. Knappt tjurig på kvällen alls. Men det var kanske inte så svårt för honom att somna. Tror han kom i säng runt 19,30! Sen sov han till 8,45 idag. Så om man vill ha sovmorgon så kanske det är så man ska göra.. Med lillkillen är det värre. Jag kan inte överguvudtaget komma på varför han sover så himla dåligt på dagarna. Han sover 20 minuter här, 30 minuter där! Men häromdagen när vi vart ute och åkt bil en sväng, ja då sov han minsann 4 timmar i sträck! Hade jag inte väckt honom hade han nog gärna sovit en stund till! Men var tvungen att väcka honom så det inte skulle bli så sen sänggång på kvällen.
Och igår somnade han vid 20,30 redan, men då vaknade han givetvis inatt och ville ha mat. Han är lite svår att förstå sej på den där lille Leo :)
Men det kommer väl den dagen då jag förstår helt och hållet vad det är han vill! Önskar bara den dagen kunde komma nu.
Och dääääär vaknade han igen.. 1 timme denna gången..
Har någon nåt bra tips på hur jag kan göra så är det välkommet!


Kommentarer
Anonym

Har du prövat att låta honom sova ute i vagnen?;) Det kanske funkar. Mvh Malin Gustavsson

2012-01-08 13:33:26




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0