Fredag 27/7

God Fredag people!
 
Mmm, sovit som en liten bäbis inatt med. Träningsvärken är Inte så farlig... Än! Den brukar komma när man vart vaken en stund.
 
Igår hade vi en riktig hemmadag! Syrran och lilla Isabell kom ner en stund. Barnen busade och jag och syrran njöt av solen :) Mamma/mormor kom vid 13-tiden och då hade vi precis fått i oss lunchen så hon fick iaf lite kaffe :) Haha! När syrran åkt så började jag måla lite smått :) det blir nog riktigt bra när allt är målat. Tyvärr måste vi nog måla ett par gånger. Trät suger verkligen in färgen.. Men får nog hjälp med målningen på måndag eller tisdag. Då kommer fantastiska Nina hit och grabbar tag i en pensel :) När pappa Nicke kom hem så åt vi lite och sen gjorde vi inte mycket mer. Lillprinsen fick sej ett bad och sen va det läggdags
för honom.
 
Idag blir det nog att fortsätta måla lite.. Och ikväll är det ju dags för Bruce Springsteen i Göteborg! Yayy! Storprinsen ska sova hos sin kompis William och Lillprinsen får vara hemma med mormor. Tanken va att vi skulle sovit i mammas lägenhet men då skulle Nicke jobba imorn så det blir inget med det! Gahh!
 
Nä det va nog allt för mej för idag!

Frukost ute på altanen är grejjer :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0