Måndag 2/7

God Morgon världen! 
 
Skönt att inte vakna upp till regn för en gångs skull! 
 
Idag ska vi åka till grabbarnas moster i Göteborg. Får se när vi kommer iväg med tanke på att Lillprinsen skulle upp tidigt idag. Jag hade tänkt vi kanske kunde komma iväg vid 9-9,30 tiden. Men frågan är hur trött och grinig han kommer vara innan vi kommer iväg. Han kanske hinner sova en sväng innan vi åker.. 
Blir nog inte mycket annat än en tur till Göteborg idag. Ska försöka vara hemma lagom till Pappa Nicke kommer hem från jobbet. 
 
Igår va vi ju en sväng inne i Knalleland och träffade systrar/mostrar och kusin Isabell! Vi åt lite och sen kikade vi lite. Köpte present till Nickes kusinbatn som vi ska till på Onsdag. Nicke ville även köpa nåt till Storprinsen. Så han fick en jättestor traktor. Jag undrar bara vem som tyckte den va häftigast :) Haha! Stora moster köpte present till Storprinsen. Han fick ett kit med play dough och massa grejjer till det. Han tyckte det va jättekul. Han och Pappa Nicke satt och grejjade lite med det medans jag städade upp i köket lite :) För hans ena dagisfröken berättade för mej att han gillar att "dega" så då tyckte jag att det va en perfekt grej för henne att köpa :) Det är så kul att köpa saker till honom för han uppskattar det och leker med allt. 
 
Lillprinsen är så duktig så! Han har i några dagar ställt sej upp mot saker och nu har han även börjat att sakta men säkert ta sej utmed soffan eller bordet :) Så nu jäklar händer det saker :) Han blir rädd när han ramlar på rumpan bara. Men det lär han sej väl snart att det inte är farligt :) 
 
Nä men det va nog allt jag hade för idag! 
 
Hoppas ni får en fin dag! 

Kommentarer
En chic mammas bekännelsere

okej där ser man, ah vi får se om lillan får det :)

det gick bra på bvc stor tjej nu p 73 cm lång och 9600 g :D

2012-07-02 15:57:31
URL: http://frureinhold.se




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0