Onsdag4/7

God Onsdag!
 
Natten har varit ganska okej, han har vaknat till nån gång och "sjungt" lite men intte vaknat helt. Men han skulle prompt gå upp med mej kl 5. Så vi började morgonen med lite alvedon och senare fick han lite välling. 
 
Gårdagen var jäkligt lugn, va ute och lekte lite. Och bara tog det väldigt lugnt. Va ganska trött efter natten. Lillprinsen va inte på sitt bästa humör kan man säga. Jäkla tänder! Han hade feber till och från hela dagen "/ Ville inte riktigt äta nånting annat än välling egentligen. Lite gröt fick jag i honom när jag och Storprinsen åt frukost.
Han sov bara korta stunder på hela dagen. Uscha, bara inte denna dagen blir likadan! 
Men idag ska vi ju iväg på vår sedvanliga onsdagsdejt hos Fina Fia. Men vi åker när Lillprinsen (förhoppningsvis) sovit på förmiddagen. Så äter vi lunch hos henne :) Sen i eftermiddag ska vi ju iväg till pappa Nickes kusinbarn som fyller år. Och då ska vi ju få hem vårat nya köksbord med :) Ska lägga upp en bild på det när jag sätter mejvid datorn nästa gång :) Blir ju inte direkt att man sitter där numer. Även om inte blogg.se appen fungerar så kan man ju ändå blogga via "safari" Men jag hoppas att appen kommer igång snart, så jag kan lägga upp lite bilder :) 
 
Tror inte jag har så mycket mer att berätta nu. 
Men idag ska det bli fantastiskt väder så njut av det, hela helgen ska det regna! MASSOR! 
 
Men ha en bra dag allihopa! 
 
 
 

Kommentarer
Fiddeli

Gomorron söt :) Tur vi har våra Onsdagsdejter...nuförtiden dammsuger jag ju varje Onsdag....sååå när lillPrinsen lär sej gå, så får du allt "skaffa" en liten till som kryper å får mej att dammsuga....de trökigaste som finns, fast inte nu längre..;) Pözzen på dej

2012-07-04 06:26:40




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0