Torsdag 5/7

God Morgon. 
 
Natten har vart jättelugn. Lillprinsen har sovit hela natten :) 
Han vaknade till strax innan klockan 5, men som tur va så somnade han om. Så idag är första morgonen på jättelänge som jag får lite ensamtid. 
 
På förmiddagen igår tog vi det lugnt. Lillprinsen sov 2,5 timme. Då passade jag och Storprinsen på att ha kvalitetstid. Vi myste i soffan till "Hitta Nemo" När Lillprinsen vaknat så åt vi lite frukost och gjorde oss i ordning för att åka till Fina Fia. 
Där blev det kaffe och skitsnack som vanligt :) 
Vid 16 så packade vi in oss i bilen och åkte till Pappa Nickes kusin för att fira Elias som blir 5 år nästa vecka. Men dom är inte hemma då så vi firade honom igår ist :)
Barnen var mestadels ute i trädgården och körde bil eller hoppade studsmatta :) Innan vi åkte hem lastade vi på det nya bordet på Pappa Nickes bil och sen åkte vi hemåt. 
Inga direkta problem att få barnen i säng igår heller med tanke på tiden vi kom hem (inte för att det brukar vara några problem)
 
Idg kommer Fina Fia hit och myser med oss. Blir väl altanhäng hela dagen antar jag. Måste bara åka iväg till affären vid ett tillfälle för att köpa mjölk och lite annat smått och gott. 
Så det blir nog en lugn dag i solen :) 
 
Hoppas ni får en fin dag :) 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0