Söndag 10/6

God Söndag!

Vaknar upp till ett igenmulet och regnigt Roasjö idag med. Lite tråkigt att det är så kallt och rått. Men dom varma dagarna kommer nog snart. Och då sitter man väl och klagar över att det är så varmt ist!

Igår så tog jag med mej Lillprinsen och åkte och handlade lite. Även om jag hade ont i magen så behövdes det. Storprinsen va kvar hemma med mormor. Träffade fina Lillasyster på City Gross. Eller ah, hon ringde när jag nästan va klar då hon sett min bil utanför. Men jag hade ju inte direkt bråttom så jag mötte upp henne inne i affären och gick med henne. Och tur va väl det då jag upptäckte att jag missat lite. Haha!
När jag kom hem så sov Lillprinsen vidare i bilen en stund, men som vanligt ingen längre stund. Han är som sagt en rutinbäbis med en liten egen mat-och-sov-klocka! 11,45 ska lunchen serveras annars blir han arg som ett bi! Haha!
Jag försökte att få ordning på kaoset som är hemma.
Storprinsen va ute en stund, men vid 12,30 gick han och la sej för att sova lite. Lillprinsen la sej lite efter det och jag och mormor kunde njuta av en lugn eftermiddag. Jag strök de nya gardinerna och fick upphängt dom. Eldade i pannan och smågrejjade lite.
Så idag ska snabeldraken få rastas lite tror jag.

Bästa Johan och hans fina Elise kom på eftermiddagen för lite grillmys. Storprinsen avgidar dom båda och lät dom knappt vara en sekund! Haha!
Maten va som vanligt mycket god och mättande!

Idag kommer grabbarnas farfar! Som Storprinsen tjatar om sin farfar! Haha! Man skulle kunna tro att han tycker om honom! :) Då kommer givetvis Nina med :) Ganska längesen vi träffade dom nu. Så det ska bli kul!
Annars blir dagen nog ganska lugn. Det ska bara tvättas lite och det vanliga plocket! Haha! Ingen ro ingen vila :)



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0