Tisdag 26/6

God Tisdag! 
 
Vaknar upp till ett jättemulet Roasjö. Det regnar lite grann men jag hoppas det kommer sluta snart. Inte konstigt att man blir trött om dagarna. 
Vill ha lite sol nu! 
 
Gårdagen spenderades på Leos Lekland! Storprinsen va överförtjust! Han satt inte still många sekunder. Knappt han satt still när vi skulle äta. 
Han var helt slut när vi satte oss i bilen. Han stenslockknade verkligen i bilen :) Skönt! 
När vi kom hem så myste han i soffan till "Alvin och gänget 3" medans jag fixade till lite mat :) 
När Pappa Nicke kommit hem så åt vi och sen myste vi lite. Lillprinsen krånglade lite med vällingen igår så han fick vara uppe lite längre, men han sov inte längre för det "/ Hmm kan den här perioden ta slut snart. Det hade vart en sak om han kanske va lite glad p morgonen men han gnäller mestadels och är jättetrött. Och denna veckan är det viktigt att Storprinsen går till dagis alla dagarna för sen ska han ju vara hemma en månad. Så jag kan ju inte lägga Lillprinsen när han blir trött vid 7. 
Men jag hoppas som sagt denna perioden är över snart. 
 
Idag ska Storprinsen till dagis och jag och Lillprinsen åker och handlar lite. För imorn kommer Pappa Nickes kusin med familj för att fira Storprinsen. Får se vad vi ska bjuda på för gott :) 
Annars blir det nog en ganska så lugn dag här. Se om vi kan gå ut en stund i eftermiddag om det inte vräker ner, men enligt SMHI så skulle det va uppehåll iaf. Men jag litar inte riktigt på detta. Bättre att titta ut genom fönstret för o se vad det är för väder. 
 
Nää nu ska jag göra mina barn klara för avfärd, inte för att vi ska åka nu men skönt att dom är klara i tid :) 

Kommentarer
En chic mammas bekännelser

har noterat uppaderingen, hoppas verkligen det, många som bloggar mkt mindre nu när den krånglar :(

2012-06-26 07:07:21
URL: http://frureinhold.se




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0