Torsdag 28/6

God Torsdag Sverige!
 
Helt galet att det är torsdag redan. Känns inte som om vi gjort mycket vettigt av veckan. 
 
Inatt har Lillprinsen sovit väldigt oroligt. Han har varit vaken flertalet gånger och gnällt och gnytt. Han tyckte nog egentligen att vi skulle gå upp vid 2,30. Men mamma ville inte det och vi somnade om :) 
Och än så länge sover han faktiskt och klockan är nu 5,45 :) Vet inte om det var vällingen eller iprenen som gjorde nytta. Eller rent av att han kom i säng lite senare tack vare att Pappa Nickes kusin med familj va här igår. 
 
Medans Storprinsen va på dagis igår så va jag och Lillprinsen hos Fina Fia och myste lite. Dumt bara att det inte blir så långa stunder när vi åker medans han är på dagis. Men men.. 
Eftermiddagen va ganska lugn. Barnen sov en stund. Lillprinsen ville inte riktigt då heller. Jag fick återigenvagga honom. Men jag tror ju att det är hans tänder som stör honom. Det återstår att se.
 
Idag ska vi ta en sväng till djurparken med Fantastiska Therese! Men först ska Storprinsen till dagis. Under tiden åker jag och Lillprinsen hem och packa i ordning en väska till eftermiddagens mys! 
 
Måste bara ge er en liten update på hur det går med Storprinsen och "sluta-helt-med-nappen" Det går superbra! Han har nu sovit 4 nätter utan den. Och det har imte vart några problem. Det som kanske är det stora problemet är att det tarlängre tid för honom att komma till ro på kvällen när han lagt sej. Han leker gärna i sitt rum efter det att vi har lagt honom. Men är det nåt vi ska bry oss om? Ska vi gå upp och säga till honom? 
 
Detta blev ett väldigt kort onlägg. Men kanske kommer mer sen :) 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0