120321

God Onsdag!

Fick ytte pytte lite sovmorgon idag. Ända till 5,30!
Då vaknade Lillprinsen. Men nu sover han igen :)
Men jag tror allt Storprinsen är vaken "/ Men han får allt ligga lite till, tills jag fått i mej första koppen kaffe iaf!


Tror ni jag höll på att skita ner mej innan. Fick ett sms igår om att det härjar tjuvar i området. Och jag läste på FB att dom varit i Dannike, Äspered och Hulu. Så när jag precis matat färdigt Lillprinsen så var det nånting som brôtade till ganska högt och länge. Och när man sitter i sovrummet så ser man ju inte direkt jättemycket och tankarna börjar snurra. Hela kroppen börjar skaka och jag blev helt kallsvettig innan jag kom fram till vardagsrummet där ljudet kom ifrån. Inser då att det var sopborsten som står på altanen som vält och orsakat detta ljud. Den gled med skaftet på altandörren så det blev ett gnisslande ljud. Så skönt att veta att det bara va det. Så numera är det larmning som gäller vid minsta lilla!
Det är visst en kvinna som knackar på i huset och vill komma in och prata om arkitektur! Hon ska tydligen prata dålig svenska och vara österländsk! Släpp inte in henne! Hon kollar vad du äger för prylar!! Så passa er noga. Det kan tydligen komma en man med. Men samma sak där..

Detta sms:et fick jag igår:

"Varning! Runt om i väst kör nu tjuvar. Fiat skåp vit dansk regnr: FE 88059
Man/vw lastbil med kran vit med regnr: BPN 097
Och ledarens bil, en röd Golf -91 regnr: ECC 922
Denna röda Golf ses reka på dagen, därefter sker brotten.
Detta är högkriminella östländare som just nu jagas av Polisen.
Ser ni något så ring direkt till Polisen.
Polisen håller till en hel del där uppe nu pga detta.
Skicka detta vidare så alla får veta."

Så ser ni nåt. Snälla ring polisen! Jag hatar sånt här och har sovit skitdåligt inatt då jag hört "ljud" hela tiden "/

Anw! Idag blir det en liten tripp till Syster och kusin prickikorv! Blir nog inte så långvarigt, har lite att pilla med hemma.

Tänkte vi kanske skulle gå på "Hem och trädgårdsmässan" på lördag. Men nu hade Nicke lovat bort sej till sin chef på lördag förmiddag. Dom skulle åka och hämta nånting va det nu va.. Så vi kanske går på söndag då ist. Annars är helgen heeeeelt oplanerad och det är jätteskönt! Skulle kanske ta tag i hemmet lite. Fast ganska svårt att göra med 2 ungar (än så länge) när man är ensam hemma. Det är alltid nån utav dom som vill ha mammas uppmärksamhet och då glömmer man bort vad det va man gjorde.

Åh! Jag hittade föresten nåt såååå äckligt på golvet på kontoret igår. Jag skulle plocka upp det som jag trodde va en sten. Men den va mjuk! Till min fasansfulla förvåning inser jag att det är en bautafästing som katten släpat in! Uääääk! Den va så stor att jag höll på o spy! Aldrig sett en så stor fästing nån gång! Så nu ska det inhandlas fästingmedel och avmaskningstabletter till honom! Uääääk! Det är ju nackdelen med att våren är påväg. Alla satans äckliga kryp! Spindlarna ska vi inte ens tala om!!

Häpp! Vad hittar ni på idag? Idag ska det bli massa sooool :) Såååå njut nu!


Kommentarer
Fiddeli

Här ska de fotas lite till min blogg :) Får väl se om jag fattar hur man lägger in bilder, annars terroriserar jag stackars dej gumman ;)De bästa med bloggen ä ju att nu MÅSTE jag städa, de som jag avskyr, e ju t o m roligt nu ( de va ju hela poängen med bloggen hehe)Sååå förvänta dej ett å annat telesamtal, fniss :) Ha en goer dag Pussisgurka :) Kramizar

2012-03-21 07:04:43




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0