120322

God Torsdag Sverige!

Redan Torsdag! Vart har veckan tagit vägen? Blir väl så när man inte varit hemma så mycket antar jag. Men idag är det bara BVC som gäller, sen åker vi hem på stuberten efter det. Idag ska vi väga, mäta och även ta spruta på Lillprinsen! Storprinsen får ju följa med då han inte får gå till dagis.

Igår va vi hos moster/syster och kusin prickikorv. Tycker ändå hon har klarat sej lindrigt med prickarna.
Vi drack kaffe tjöta skit och åt lite lunch. Barnen var ju mer högt än lågt och busade hej vilt. Sen bestämde vi oss för att ta en tripp till Coop då jag missat o handla lite dagen innan. Så vi packade barnen i biliarna och åkte. Storprinsen somnade direkt då bilen började rulla.
Hittade det jag skulle ha (och lite till) sen åkte vi hem. Hade ju som sagt lite att pyssla med men det blev ju inte gjort det heller så vi va iväg senare än tänkt (igen)
När vi kom hem va de dom vanliga sysslorna som väntade: vedinkastning, eldning, mata barn, tömma diskmaskinen, laga mat, tvätta och hänga tvätt. Sen tog jag en låååång varm välbehövlig dusch!

La ut våran vagn på blocket igår. Då Lillprinsen inte vill ligga ner i vagnen längre så känns den onödig och jag tänker köpa en Emmaljunga Scooter istället. Har hittat en fin men det gäller att bli av med våran först! Så om någon vet nån som behöver en vagn så säg gärna till!

Ujj vilken taskig fantasi jag hade idag då. Blir nog inte mer än såhär är jag rädd. Men idag ska det bli ännu mera sol än igår så ut och njut :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0