120323

Goooood Freeeeedag ppl!

Blev en mycket tidigare morgon än vanligt. Lillprinsen vaknade vid 4 redan. Och sen kunde jag verkligen inte somna om. Nånting retade i halsen och fick världens hostattack och då beslöt jag mej för att gå upp istället för att väcka Nicke och Lillprinsen.

Och idag börjar helgen! Nicke är nämligen ledig då han ska på begravning. Men han är ju inte borta mer än nån timme då det inte är nåt fika eller nåt efteråt.
Så vi bestämde att vi har fika klart tills han kommer hem ist. Så idag serveras det våfflor :) Vi skulle haft våffelmysdag på söndag men det sket sej av olika anledningar som jag inte tänker gå in på!

Igår blev min stora kille ännu större! Han kissade första gången på pottan! Mammas stora kille!
Han kom igår och sa att han hade ont i rumpan. Så jag tog av han alla kläder och blöja så han fick vara nakenfis. Vilket han inte alltid tycker är bekvämt. Men det berörde honom inte alls. Men när jag fick av hans blöja så va han helt röd i ljumskarna och i rumpan. Sen gick han här och spatserade helt naken. Rätt som det var utbrister han: "Mamma!! Jag har kissat!" Jag tänkte: "Oj oj vardå?" Då såg jag att det var lite blött på golvet men sedan va resten i pottan. Han visade stolt upp detta :) Han fick så mycket beröm att jag nästan mådde illa ;) Haha! Men ha bad inte om nån blöja på hela dagen. Jag tog på honom ett par "songer" Och han såg så stor ut :) Och stolt. Så idag fortsätter vi med "songer"
Nicke kom på den briljanta idén att kalla blöjan för "nattsonger" och dom vanliga för "dagsonger" och det fick han med på :) haha!

Igår hade vi ju som sagt BVC tid. Jag gillar ju inte det här med vaccinet då jag är sjukt spruträdd, men han va ju ändå jätteduktig. Och Storprinsen skulle titta på och när Lillprinsen började gråta så blev han lite besvärad och började klappa på honom och gosa.
Eftermiddagen hemma va lite jobbig faktiskt. Lillprinsen va inte alls på sitt bästa humör givetvis. Men jag fick ändå tvättat lite kläder, stripat vagnen och tvättat klädseln, kastat in ved, eldat och lagat mat.
Men jag var ju helt slut när barnen va lagda. Storprinsen somnade i min famn. Såååå mysigt va det. Längesen han gjorde det. Så fick bära upp honom, och strunta i tandborstningen gjorde vi med. Ville ju inte väcka upp honom bara för det.

Annars idag är det nog lugnt. Vet inte om syster skulle komma ner. Om hon nu ville smutsa ner sin nytvättade bil ;) Haha! Nä men dom kanske skulle komma och äta våfflor med oss! Och ikväll skulle vi visst in till grannarna på lite grillat! :) Mums!
Och imorn fm ska Nicke iväg med sin chef och hämta ett bubbelbadkar tydligen. Så då är vi ensama.. Igen! Men kanske, eventuellt, förhoppningsvis ska vi iväg och hämta en bäddmadrass hos finaste Fia! Om dom nu inte skulle iväg.

Och nu är klockan 5,24 och Storprinsen sjunger i sin säng! Vad är problemet?! Varför vaknar han så grymt tidigt? Verkar inte som om nåt hjälper. Jag har ökat på hans välling och senarelagt hans läggtid men det verkar inte fungera nåt utav det. Men i och med att han somnade i min famn igår så åt han ju inte upp sin välling igår.
Men nu har jag ju iaf fått nästan en timme ensamtid så det får väl gå. Men än så länge så verkar han inte vilja komma upp. Så han får sjunga lite till :) Haha!

Vad hittar ni på idag gott folk? Tell me!! :)


Kommentarer
Linda T

godmorgon på sig.. tyckte väl att var uppe tidigt idag, plingade till i telefonen ;)

Idag blir det jobb till 11 och sen hem och städa och hoppas att morfar tar hand om min sjuke grabb under tiden jag vill städa så jag kan få städat ordentligt utan lekande, stojande och sjuka barn omkring denna gången.

Ha en jättefin dag idag. kram

2012-03-23 05:53:50



Jessica

Haha! Ooops, sorry!

Jasså kort dag på jobbet idag! Skönt :)

Hoppas du får en fin dag trots städande och sjuka barn :)

2012-03-23 06:15:08
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0