Blä

Ingen bra början på denna dan! Har sån sprängande huvudvärk. Går inte beskriva smärtan. Tror jag har börjat "bita" på nätterna igen. För jag har lite "träningsvärk" i käkarna. Får se hur dagen ter sej!

Igår eftermiddag hade vi bara mys :) Lillprinsen behagade att sova 2,5 timme och då hann jag med att göra mat och plocka ur diskmaskinen och lite annat smått o gott! Och vi hann även äta innan han vaknade igen. Det var väl lite svårt för han att somna in för natten men efter en stund tystnade han :) Trodde det skulle bli långkväll för oss.

Har dom senaste dagarna haft huvudvärk och varit väldigt trött, vet imte vad det kan vara faktiskt. Så man är ju inte sugen på att göra nåt direkt så här ser ut som ett mindre kaos och det irriterar mej fruktansvärt mycket.

Idag blir då en ganska lugn dag. Storprinsen ska iväg till pappas jobb i eftermiddag och åka grävmaskin :) Han har tjatat så om det i flera dagar nu. Så idag får han åka dit en stund.
Men annars blir det väldigt lugnt. Ska först försöka få bort den satans huvudvärken sen får vi se.


Kommentarer
Fiddeli

Ta muskelsalvan du fick å smörj vid tinningarna å ta lite på käken oxå, skadar inte, så ska du se att huvudvärken släpper....ta en klick i pannan när du ändå är i farten :) Puss på dej min Pussgurka

2012-03-15 06:53:40
URL: http://fiddelivittåpastell



Anna-karin

Inget kul med huvuvärk! har så idag...den kommer o går och det är mer som ett tryck på huvudet och vid tinningarna...väldigt jobbigt men det blir la bra :)kram!




Jessica

Ja det är hemskt jobbigt men nu börjar den ge med sej! Ska köpa en formbar bettskena från apoteket nu när pengarna kommer nästa vecka. De kan ju inte bli sämre iaf! Eller..?

2012-03-15 13:08:02
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0