Tråkdag!

Så var den återigen här! Den här tråkiga dagen. Vad är det som gör att Slndagar är så tråkiga?? Det är ju liksom alla andra dagar i veckan en vanlig dag "/

Igår va som sagt grabbarnas moster, kusin och mormor här. Vi fikade lite och sen åt vi "Ankpaka" till lunch. Det är verkligen Storprinsens favoritmat. Synd att man inte kan äta det varje dag :) Haha! Nä! Han har blivit jättebra med maten! Han äter det han blir serverad och oftast äter han upp all mat utan att vi behöver tjata! Och det är väldigt skönt att slippa.

Nicke åkte en sväng upp till Rångedala för att tvätta sin bil och städa ur den. Och som vanligt fastnade han på några koppar kaffe! Samma sak varje gång. Jag var hemma med barnen och kände hur min rastlöshet bara växte inom mej! Ååå vad jag ville hitta på nåt! Men det fanns ingen som var hemma och ville ha besök "/ Hmm! Så det blev en pizza och slapp på soffan! Nicke smorde min mycket onda rygg och det blev så varmt och gott så! Sen var det dax att ha en dejt med kudden! Sovit himla gott inatt med, fram tills "alarmet" ljöd 5,15! Blöja + mat = stensovande unge :) Men nu tror jag att den Stora killen vaknar snart. Skulle inte förvåna mej alls. Han vet absolut inte vad sovmorgon är. Hade det varit så att jag visste att han sov lite längre på morgonen så skulle jag inte gå upp riktigt så tidigt som jag gör. Men han är så oberäknelig vad gäller det. I fredags ville han komma upp kl 5,15! Helt otroligt!

Idag kommer grabbarnas Farfar och hans Nina! Dom har ju varit i Thailand och missat Lillprinsens dop och min födelsedag (fast på min födelsedag va dom ju iofs hemma) men så ska vi fika lite idag. Det va längesen dom träffade grabbarna nu.
Sen kommer det ett par och hämtar garderoben idag. Det gör lite ont i hjärtat när jag så gärna vill ha den kvar men pga platsbristen i Lillprinsens rum måste den bort. Och jag får ändå inte som jag vill med den så då kan jag likaväl sälja den. Min tanke var att ha den i hallen då den är perfekt storlek för det, den vi har där är på tok för liten. Så det hänger jackor lite här
Och var i hela huset! Nicke säger att han ska göra en platsbyggd men det kommer väl ske år 2030 nån gång med den farten. Jag har ju bara tjatat om att få ner den garderoben till hallen i 3,5 år nu och den har bara bytt rum (och det fick jag göra själv!)
Anw! När garderoben är borta ska jag leta efter en ganska stor text att skriva på vägen som blir vid hans säng! Tror att jag gör "egen text" och fixar själv. Ska jag beställa en såpass stor väggtext kommer det kosta en hel förmögenhet! Ska bara komma på något bra att skriva! Någon som har nåt bra förslag??

Nope! Nu var min skalle tom igen! Får fylla på den under dagen så kommer det mer inlägg imorn :)


Kommentarer
Anna-karin

Känner så igen det dära med att tjata o till slut gör man det själv...jag målade hela hallen själv förra året,tänkte då att då kanske han sätter fart med tapeten men nej då! nästan 1 år efter kom den upp...det är snigelfart det! :) men men nu är det gjort iallafall.




Nettan

Kolla väggors på tradera annars :)

2012-03-05 11:03:37



Jessica

Jag har kollat där och hittar inget jag fastnar för direkt. Dessutom vill jag ha en ganska stor så den kan nog bli dyr "/

2012-03-05 19:05:32
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0