Torsdag 1/11

God Torsdag!
 
1 november! Jisses vad det går fort nu.. Snart jul ju!
 
Igår va vi hos Fina Fia på förmiddagen och fikade lite. Klockan 13 mötte vi upp bästaste Therese för en liten lunch. Sen gick vi för att byta Lillprinsens skor jag köpte häromdagen. Det fick bli en lite större storlek till hans klumpfötter :) Haha! Det är svårt att få på honom skor då han inte hjälper till det minsta. Men det lär han sej väl så småningom :)
När vi kom hem så va det lite småfix innan barnens farfar kom. Nicke kunde inte jobba då de inte beställt nåt grus så han fick allt följa med på föräldramötet iallafall :D
Mötet gick bra, kollade lite där de skulle hålla till. Och detta blir nog riktigt bra. Fick lite information om hur de tänker lägga upp dagarna och så. De har fått dispans från kommunen att de 15 timmars barnen som kommer gå, får gå 3x5 timmar. Det tycker jag är bra. Men det hade ju inte fungerat annars. Vet inte hur många barn det kommer bli som ska gå heltid heller, Jag vet iaf 3 :D Får se idag hur det kommer se ut :)
 
Allt hade gått bra med barnen för farfar. Och han åkte hem strax efter det att vi kom hem. Vi va inte uppe så länge heller dock.
 
Vaknade inatt av att nånting tjöt. Det visade sej vara en klocka där jag kommit åt alarmknappen på när jag flyttade om och grejjade i en av garderoberna i vårat sovrum. Jag fick fram klockan och fick tyst på den. Sen hade jag lite svårt att somna om. Men somnade väl efter ett tag och vaknade av ett ryck klockan 4,30 av att jag hörde nåt från Storprinsens rum. Det lät som om nåt föll i golvet, men sen kom det inga mer ljud. Men i och med att klockan va 4,30 så gick jag upp då. Ingen idé att ligga kvar och bli tröttare.
 
Så idag ska vi ner till dagis för lite "öppet hus" barnen får träffa lite andra barn och jag får träffa lite föräldrar :D Vi har inget bättre för oss direkt :)
Sen blir det väl hem och göra pannkakor. Det är ju torsdag :D
Annars blir nog eftermiddagen lugn och fin. Inga måsten eller liknande. Förutom nån maskin tvätt skulle jag tro. Men det är ju inte så jobbigt.
 
Pappa Nicke blir sen ikväll så jag får hela soffan för mej själv och ännu viktigar, fjärrkontrollen! Han är ganska duktig på att lägga beslag på den!
 
Ha en fin dag allihopa! Så hörs vi!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0