Lördag 8/9

God Lördag!

Här började vi dagen übertidigt! Jag hörde Lillprinsen ropa till kl 4. Så då förberedde jag mej på att gå upp. Precis när jag ska gå ut ur sovrummet börjar han gallskrika. Och inte får jag sätta ifrån mej honom på golvet eller nånting. Vette sjutton vad det var. Nu har han fått lite gröt och kanske vill sova igen om en stund :)

Gårdagen va hyfsat lugn. När vi kom
hem efter ha hämtat Storprinsen på dagis så skulle vi äta lite. Inte Storprinsen dock. Jag sa till han att han kunde gå upp och lägga sej då. Och till min stora förvåning gjorde han det! Han sov närmre 3 timmar och vi fick väcka honom!
Lillprinsen sov ca 2,5 timme där på egtermiddagen, så jag fick lite egentid då :) Det va skönt! Fixade upp hoppborgen som vi fick av Susanne. Storprinsen blev ju överförtjust när han vaknade :) Han hoppade och studsade jättemycket!
Satt och kikade på en ny text till vardagsrummet. Har en ganska lång vägg där jag vill ha nånting. Och jag hittade en text som ska upp idag.
Kvällen blev hemskt lugn. Grabbarna badade lite och jag passade på att städa lite i badrummet då!
Annars lugnt!

Idag är det ganska lugnt med. Pappa Nicke har grejjardag i bygdegården. Vi ska hämta Finaste Therese nån gång under dagen. När vet vi inte riktigt. Hon va på AW igår så hon kanske är trött idag :)

Vad ska ni hitta på idag?

~ Puss & Kram


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0