Söndag 3/2

God Söndag!

Idag ville inte ögonen riktigt öppna sej när klockan ringde. Barnen har sovit oroligt inatt så var uppe hos dom några gånger.
När jag slog ipp ögonen så insåg jag att Storprinsen låg i våran säng :) Han hade kommit 20 minuter tidigare sa Nicke. Det har inte jag märkt :)
Men han sov så gott när vi gick upp!

Vid 8 igår så packade jag och Lillprinsen oss i bilen och styrde den mot Ullared.
Det var inte mycket folk så vi klarade av hela Gekås på en dryg timme.
Gjorde ett stopp på "grillen" i Svenljunga och köpte med lunch hem.
När vi hade ätit så drog jag fram snabeldraken, välbehövligt kan man säga. Sen var det ganska lugnt. Gjorde ett försök i att få Lillprinsen att sova i vagnen ute men han va inte riktigt med oss där.
Nicke gjorde ett försök att få den trötta Storprinsen att sova, vilket resulterade i att han själv somnade :) Haha! Ner kommer Storprinsen istället för Pappa Nicke :) Jag skickade upp honom igen för att väcka pappa :)

Jag fixade till sallad och tzatsiki inför kvällens grill!
Grannarna kom över vid 18 tiden för att avnjuta detta med oss. Och fyttirackarn så smaskigt det var! Mums!
Barnen va uppe på övertid, båda två. Lillprins gick och la sej nästan 2 timmar senare än han brukar. Men han va på riktigt gott humör ändå, trots att han va vaken mellan 11,45-20,00. Storprinsen somnade jämte mej i soffan strax efter 20.

Jag hoppade i säng vid 21 skulle jag tro att klockan va. Pappa Nicke va ute och lekte jägare med grannen. Dom provsköt hans gevär. Små barn roar aej lätt :) Haha!

Vet inte riktigt vad som händer idag. Skulle vilja åka en sväng till IKEA. Men får se om Pappa Nicke är med på den idén. Inte för att han ska med, men när han är ledig vill jag ju inte dra iväg på sånna saker.
Han kanske har nåt att grejja med :) Haha!
Får kika på detta tror jag :)

Annars blir det hemskt lugnt här. Barnen ska badas ikväll då det är dagis imorn :) Fått in ett riktigt bra badschema för dom nu :)
Fast Lillprinsen vill bada så fort vi ens är där uppe :) Skönt att dom gillar att bada iallafall.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0