bil och vikt problem

Vaknade av att hemtelefonen ringde 8,20. Jag visste att det inte va till mej så jag skickade upp Nicke. Tydligen va det nåt viktigt för 5 minuter senare va han på väg till Ubbe. Jag som trodde han skulle kolla på min bil idag det första han gjorde, men icke. Den vill nämligen inte vara med oss längre. Vet inte riktigt vad felet är, därför hoppades jag att han skulle engagera  sej lite då vi inte kan vara utan bil. Men men.. Allt annat är viktigare tydligen..

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har ingen lust att hitta på nåt direkt, bara slappa typ. Vi får la se vad jag beslutar mej för att hitta på. Borde kanske fortsätta putsa mina fönster. Började med det för typ 2 veckor sen ;) det va inte så skojj då så då är det väl inte det nu heller kan jag tänka.

Jag fick besöka specialist MVC igår då den lill* har beslutat sej för att inte växa som vi vill. Dom mätte och grejjade lite och konstaterade att den väger ca ett halvt kilo för lite mot vad den ska göra vid denna tiden. Så nu fick jag en sjukskrivning och ordination äta och vila =) haha.. Så nu börjar mina hemmadagar. Skulle ju egentligen gått hem på Torsdag men 4 dagar hit eller dit vad gör det. Så länge bäbisen mår bra så struntar jag i vilket.
Vi fick en så fin bild på den lill* med. En bild på ansiktet i profil, där man kan sen ögon, näsa, läppar och allt hur tydligt som helst. Så fint! Se om jag lyckas hinna att lägga upp den här nån dag. H*n räkte ut tungan åt oss med när vi gjorde ultraljudet. Helt fantastiskt. Och blinkade med ögonen. Flörtar lite med mamma kanske ;) hehe
Men det är ingen linslus jag bär på iaf. Drog sej gärna undan när kameran kom. Mamma upp i dagen! Haha..
I Torsdags va vi och skrev på faderskapspappren med. Så nu har Nicke erkänt sina synder ;) hehe.. Det va lite löjligt måste jag säga. Hon ställde frågor som " va ni tillsammans under tiden då bäbisen blev till? "
Klart vi va, hur skull de annars gått till?! Ja, dom e lite knas dom där sosstanterna.. (inget illa menat mot dej Jenny ;p)

Nu ska jag gå o fixa mej lite frulle, kurrar lite i maggen!

Lots of love tu u all

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0