first day

Då va första dagen hemma till ända snart.. Och vad har jag egentligen gjort för nyttigt idag? Inte ett skit egentligen! Men men, man får ha slappdagar med.. Men jag har ju faktiskt tvättat 2 maskiner tvätt och röjt lite i köket, men annars har det faktiskt vart på den slappa sidan idag.
Men imorn var det väl tänkt att jag skulle åka till Dalsjöfors och till min Helen en sväng. Se hur jag ska få till detta när jag egentligen har 1000 saker jag borde göra hemma. Äsch man får la ta sej tid, jag ska ju trots allt va hemma ett tag till ;) haha..

Nu ska jag lägga mej på soffan och gosa med kissen tror jag. Det ser så skönt ut där hon ligger =)

Pöss

la stada

Nu är jag nyss hemkommen från stan, åkte dit en sväng. Behövde ha tag på en vaxduk till vårat utebord för vi har ett glasbord och all pollen och annan skit gillar att lägga sej där och det ser så tråkigt ut, så då bestämde jag att vi behövde en liten vacduk där. Sen passade jag naturligtvis på att dricka lite kaffe med min mamma. Måste man ju göra när man ändå är i stan.
Nu ska jag strax knalla ner i källaren och tända i pannan så vi får lite varmvatten och sen även slänga i en maskin tvätt..

Skriver kanske lite mer sen..

Kisses and Hugs

7+4 left to go

Första dagen hemma idag. Vad fan ska man hitta på? Jag vaknade ju tidigare än fan själv. Fast å andra sidan har jag inte sovit så jättebra inatt. Nicke har haft så ont i ryggen så han har hoppat runt i sängen så jag har vaknat. Men men, jag har ju ett par veckor på mej att vila upp mej..
Men vad jag ska hitta på idag vette tusan. Får gå o kika på det lite.
Nån som e kaffe sugen kanske? Hör av er isf..

Puss Hej

åhhhh guuuuuuuuud

Min mamma och hennes väninna kom i eftermiddags, sedan dess har det vart kaffe, bullar och massa tjöt. Sen var det fart på grillen med och sallad, satziki (stavas det så?!) vitlöksbröd, och kött var framdukat.. Mums fillibubblan vad gott det var. Nu är det ett par timmar sen vi åt men är fof lika mätt. Så jag ska alldeles strax ta och krypa ner i soffan och se vad teven erbjuder idag. Älskling är iväg med Ubbe i Länghem på nån fest. Han skulle inte dricka så mycke sa han men jag vet inte om det går att lita på ;p hehe.. Så jag kommer la vakna med huvudvärk imorn som vanligt när han har druckit :s

Ställ aldrig en bil, som bensinlampan börjat lysa på, i lutning! Det är allt jag har att säga!

God Natt, Over And Out

bil och vikt problem

Vaknade av att hemtelefonen ringde 8,20. Jag visste att det inte va till mej så jag skickade upp Nicke. Tydligen va det nåt viktigt för 5 minuter senare va han på väg till Ubbe. Jag som trodde han skulle kolla på min bil idag det första han gjorde, men icke. Den vill nämligen inte vara med oss längre. Vet inte riktigt vad felet är, därför hoppades jag att han skulle engagera  sej lite då vi inte kan vara utan bil. Men men.. Allt annat är viktigare tydligen..

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har ingen lust att hitta på nåt direkt, bara slappa typ. Vi får la se vad jag beslutar mej för att hitta på. Borde kanske fortsätta putsa mina fönster. Började med det för typ 2 veckor sen ;) det va inte så skojj då så då är det väl inte det nu heller kan jag tänka.

Jag fick besöka specialist MVC igår då den lill* har beslutat sej för att inte växa som vi vill. Dom mätte och grejjade lite och konstaterade att den väger ca ett halvt kilo för lite mot vad den ska göra vid denna tiden. Så nu fick jag en sjukskrivning och ordination äta och vila =) haha.. Så nu börjar mina hemmadagar. Skulle ju egentligen gått hem på Torsdag men 4 dagar hit eller dit vad gör det. Så länge bäbisen mår bra så struntar jag i vilket.
Vi fick en så fin bild på den lill* med. En bild på ansiktet i profil, där man kan sen ögon, näsa, läppar och allt hur tydligt som helst. Så fint! Se om jag lyckas hinna att lägga upp den här nån dag. H*n räkte ut tungan åt oss med när vi gjorde ultraljudet. Helt fantastiskt. Och blinkade med ögonen. Flörtar lite med mamma kanske ;) hehe
Men det är ingen linslus jag bär på iaf. Drog sej gärna undan när kameran kom. Mamma upp i dagen! Haha..
I Torsdags va vi och skrev på faderskapspappren med. Så nu har Nicke erkänt sina synder ;) hehe.. Det va lite löjligt måste jag säga. Hon ställde frågor som " va ni tillsammans under tiden då bäbisen blev till? "
Klart vi va, hur skull de annars gått till?! Ja, dom e lite knas dom där sosstanterna.. (inget illa menat mot dej Jenny ;p)

Nu ska jag gå o fixa mej lite frulle, kurrar lite i maggen!

Lots of love tu u all

finally

Nu har äntligen vårat modem kommit tillbaka frå servicen så nu hoppas jag verkligen att det ska fungera ordentligt, annars vet jag inte vad jag tar mej till..

Idag har jag vart och grejjat med min bil (inte jag dock) Det behövdes verkligen bytas oljan på den om man säger så, den va precis kolsvart och den ska ju va lite rödaktig ;) hehe så det va väl dax nu.. Så nu hoppas jag den slutar med dom häringa skutt-fasonerna som den har pysslat med ett tag. För det börjar bli irriterande nu vill jag lova. Men det kan ta upp till 100 mil innan det blir nån bättring, men det har la jag kört vid den här tiden nästa vecka :)

Nu är nedräkningen i full gång! Jag har bara 6 arbetsdagar kvar att jobba. Det ska bli hur skönt som helst att va hemma ett tag nu. Känner att jobbet tar väldigt hårt på lilla mej. Magen tar emot när man städar toaletter, ryggen värker och det är allmänt jobbig..  Jag kan fortsätta ett tag till men vill inte trka ut er nu när ni äntligen får en uppdatering. Se om jag kanske kan bli lite bättre på o uppdatera när jag går hemma sen bara.. Känns som att jag har tid till det den första månaden iaf :D
Nån som har förslag på vad man kan hitta på? Förutom o vila, det säger dom allihopa så det vet jag att jag kommer passa på att göra.. Men när jag e less på de då? Haha..
Nu är det inte heller långt kvar till bebben ska komma ut i den stora världen. Bara 8 veckor kvar lite drygt. Måste erkänna att jag börjar bli lite nervös.. Vad är det att va nervös för? Detta klarar la vi galant.. Jadå! Klart! :S

 Nääe, nu ska jag göra nåt vettigt kanske..

Lämna gärna ett bevis på att du vart här..

Pöss hej

Slapp-söndag

Får numera blogga från mobilen då vårt internet inte vill va me. Men de får väl gå ett tag. Ida har svärmor, svärfar och min mamma vart här och fikat. Vi passa på o kolla i kataloger från babyproffsen på lite barnvagnar o sånt. Tyvärr står ju inga priser men vi får ta o åka dit o kika. Ska kolla på barnvagnscentralen me. De är så mycke man ska tänka på när man köper barnvagn. Allt från färg till hjul.. Ja har dock hittat en men ja vill ha den i en annan färg, så får kolla om de går.. Pussen