100511

Åhh, nu är det vår känns det som.. Igår klippte älskling gräset för första gången i år =) Prinsen fick åka med en sväng =) Han va så nöjd efteråt att det inte va klokt.. Så det blir nog fler åkturer på gräsklipparen tror jag. Hihi..
Prinsen har börjat gå med. Det värmer så i mitt mammahjärta varje gång han bara släpper för att gå. Han kämpar verkligen =) Sååå underbart! Vissa gånger försöker han till o med springa, men då ramlar han bara på knäna. Konstigt nog så få han inte ont utan kryper fram till första bästa sak att hålla sej i och ställer sej upp o fortsätter gå =) Mammas kille!

Igår kväll ringde syster från Norge med! Hon har fått jobb där så det är därför hon är där =) Hon kom med det tråkiga beskedet att hon inte är hemma på Prinsens födelsedag som det va planerat från början =( Men men, det är ju jobbet så det får väl gå då. Men där emot så kommer hon hem snart. Eller ah, om typ 3 veckor eller vad det va =)
Men hon verkar trivas där iaf, hon har ifs bara vart borta en vecka än men det känns som att hon trivs =)

Nääe, nu ska jag se om jag får nån ork till att göra nåt här hemma. Jag har inte fått gjort så mycke det sista då orken har fattats..

Puss & kram

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0