100527

Maj månad börjar närma sej sitt slut. Vart tar tiden vägen? Tycker inte det va längesen vi klagade på all snö som föll nu känner jag massa folk som klagar på att det är för varmt! Lägg av säger jag bara.. Vi klagade när det va för kallt och vi klagar när det är för varmr. Aldrig nöjda inte.

Idag känns Prinsen bättre än han gjorde igår. Han har till o med ätit sin gröt =) Igår hade vi en så kallad "välling-dag" det betyder att han har ont i munnen så att han inte vill ha nåt annat än välling eller vatten att dricka. Men jag är glad att han bara får i sej nånting. Just för tillfället sover han, och har gjort 1,5 timme nu så snart slår väl han upp ögonen me.

Idag har jag väl vart lite mer effektiv än igår. Jag har iaf röjt lite i köket  =) Jag har packat fisens lilla väska med för imorn är det dax att knalla upp tidigt för att åka med pappa till stan. Ska hjälpa bror min med att köra lite möbler till deras nya lägenhet. Om det nu finns någon som kan hjälpa till och bära då ja har lite ont i ryggen och inte vill påfresta den alldeles för mycket. Detta ska bli kul o se vart alla finns när det är dax att slita lite..

Nej, nu ska vi se om jag kan lyfta rôven från stolen och göra nåt kanske.

Byby

Snick snack

Prinsen är inne i en feberperiod.. Och som tur är har han börjat sova mer och mer när han har feber. Och även om klockan nu är 5 och han sover så tänker jag inte väcka honom för att han inte ska vara uppe så länge i kväll.. Bättre han sover längre då känner jag.

Idag har jag inte haft ork till att göra så mycket faktiskt. Jag har både måndag och tisdag vart tvungen att gå upp kl 04,15 för att åka med Nicke till stan för att kunna uträtta ärenden. Så det har blitt ganska långa dagar för både mej och Prinsen, så då kände jag att jag tar en göra-ingenting-alls-dag idag =) Och jag känner att jag inte får någon ångest över att jag inte har gjort nånting =) Bra där!

Syster var här en sväng innan, hon hade vart i stan och köpt en bilstol till kommande bäbisen =) Wiee! Inte länge kvar nu! Men jag tror (och hoppas) att den kommer tidigare! Vi längtar efter den nu! =)

Nej, nu hör jag att Prinsen är på väg att vakna..

Talk to you later

Bla, bla,bla...

Nu sover Prinsen en stund så då tänkte jag att jag skulle försöka knåpa ihop ett litet inlägg..
Min mamma kom hit i torsdags och åkte hem igår. Alltid trevligt o ha nån hemma att prata med på dagarna. Och Prinsen blir ju alltid lika glad när han får träffa Mormor =)
I Torsdags var även min bror o hans tjej här. Han grejjade lite med veden som han tycker är så kul. Han busade även massor med Prinsen där emellan =) Max va helt slut när dom hade åkt. Skööönt =)
I Fredags blev det kanske inte så mycke gjort men jag tvättade iaf lite. Kände att jag inte hade så mycke ork till att göra mycket mer. Vi grillade lite på kvällen så syster med Gubbe va här. Och även då blev Prinsen så glad av att träfa Moster.. Han va så glad att han va uppe ända till kvart över 10! Och han hade vaknat klockan halv 3 på eftermiddagen! Tror det är nån form av rekord i vakentid av honom =) Men som tack fick vi sova ända till halv 8 på lördagsmorgoen =)
Lördagen städade jag lite o röjjde, kändes skönt när det va gjort måste jag säga. På eftermiddagen kom Prinsens Farfar, han och Nicke skulle på fest nämligen. Så då va det bara mys med mormor och mamma =) Det va riktigt skönt. Men han skulle naturligtvis upp klockan 6 på morgonen.. Igår kände jag inte riktigt för att göra nåt vettigt alls. Men lite fick jag nog gjort ändå (tror jag) haha..

Veckan som kommer har vi inte mycke planerat. På Onsdag ska vi gå upp tidigt och köra pappa till jobbet och sen spendera en heldag i stan =) Ska åka och storhandla med Mormor =) Kanke hinner med en kaffe hos Farmor med?!

Nej nu ska jag sätta mej i soffan o bara glo lite teve tills Prinsen vaknar..

Puss o Kram, syns på stan!

Lite bilder


Den nygjorda tatueringen =)


Liten glad kille i tvättkorgen =)

100511

Åhh, nu är det vår känns det som.. Igår klippte älskling gräset för första gången i år =) Prinsen fick åka med en sväng =) Han va så nöjd efteråt att det inte va klokt.. Så det blir nog fler åkturer på gräsklipparen tror jag. Hihi..
Prinsen har börjat gå med. Det värmer så i mitt mammahjärta varje gång han bara släpper för att gå. Han kämpar verkligen =) Sååå underbart! Vissa gånger försöker han till o med springa, men då ramlar han bara på knäna. Konstigt nog så få han inte ont utan kryper fram till första bästa sak att hålla sej i och ställer sej upp o fortsätter gå =) Mammas kille!

Igår kväll ringde syster från Norge med! Hon har fått jobb där så det är därför hon är där =) Hon kom med det tråkiga beskedet att hon inte är hemma på Prinsens födelsedag som det va planerat från början =( Men men, det är ju jobbet så det får väl gå då. Men där emot så kommer hon hem snart. Eller ah, om typ 3 veckor eller vad det va =)
Men hon verkar trivas där iaf, hon har ifs bara vart borta en vecka än men det känns som att hon trivs =)

Nääe, nu ska jag se om jag får nån ork till att göra nåt här hemma. Jag har inte fått gjort så mycke det sista då orken har fattats..

Puss & kram

Utlovade bilder



Lyckligare kille får man nog leta efter ♥



Vååååår ♥

Äntligen lite sol och värme. Det gillar vi väldigt mycket!

Gårdagen spenderades utomhus väldigt mycket. Veden har det vart mycket med, men nu börjar man se lutet på det, min kära bror kommer hit idag efter jobbet och hjälper älsklingen med det sista. Vi har vart barnlediga denna helgen. Lillfisen har varit hos mormor =)
Dom har haft massa mys. Han fick bada i diskhon då hon inte har nåt badkar. Bild på hur lycklig han var kommer jag att lägga upp med =)

När vi ändå var barnlediga så passade vi på att åka och tatuera oss, vilken älsklingen fick i födelsedagspresent av mej.
När han ändå skulle göra tänkte jag att jag med kunde göra en. Bild på det kommer inom kort.

Vad händer denna veckan då? Nä, det blir nog inte så mycket skulle jag tro. Jag vet bara att jag en dag i vecka måste ta mej till stan och köpa en present till Nickes kusinbarn som fyller år snart. Vad köper man till en 6-åring?! Herregud vad svårt. Han har ju allt! Kläder blir han så tjurig över att få. Men det känns som att han har alla möjliga leksaker som går att få tag på.. What to do?

Nej nu försvann min fantasi..

Bilder kommer..

Puss hej