Lördag 20/11

Vaknade till underbart väder idag. Jag vet att det finns många som inte håller med mej på denna delen, men sedan Prinsen kom till världen har jag fått lära mej att tycka o snön vare sej jag vill eller inte. Så är det bara. Det enda jag svskyr med snö är att jag måste ut och köra bil i skiten. Och att jag inte får ha min sambo ifred! Han fick ett samtal från sin chef innan och han frågade så snällt om han kunde ge sej ut och ploga lite. Vad ska man säga? Nääe, nu ska han vara hemma med oss! Det funkar ju inte i längden, det begriper ju vem som helst. Så han gav sej iväg för nån timme sen. Prinsen sover, och jag gör inte mycket jag :)

Vi ska dra oss upp till våra gamla grannar vid 14 ungefär för att jag ska klippa hennes gubbe och jag ska lämna lite pengar för Tupperware grejjer :) Sen ska vi hem och grejja med maten, Farbror Johan kommer hit idag :) Idag står det lasagne på menyn. Mums!

Haha, min kompis Cissi ringde innan och tyckte att vi skulle träffas nästa fredag. En av hennes söner har fått vattkoppor nu, och då är väl den lille killen på väg att få det med :) Men så räknade jag lite snabbt.. Inkubationstiden för vattkoppor är ju 2 veckor från smittotillfället och när hans koppor väl kommer är vi ju nästan framme vid jul. Är vi villiga att ta det eller ska vi vänta med att smitta honom? Kanske låter lite hemsk att säga så men jag vill ju att han ska få det så tidigt som möjligt. Så det tåls att fundera på :)

Vad hittar ni på i snön idag?

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0