Jag vann!

Vi fick en tid på vc idag klockan 11,30. När vi kom dit möttes vi av en dansk läkare. Förstod inte mycket av vad han sa men allt jag behövde höra (efter han märkte att jag blev arg) va "- Jag kan skriva ut Penicillin till er, men jag tror inte att det hjälper!" Så han skrev snällt ut en flaska till oss. Så nu hoppas vi att den skiten han har i kroppen vill lämna honom ifred!

Efter vi hämtat hans meducin begav vi oss till Blomsterlandet i Lockryd för att inhandla nya blommor till köket, då jag kastade ut dom i söndags när gardinerna kom upp. Köpte även nya krukor till det :) Sen åkte vi hem! Nu ska jag inte göra så mycket mer idag än att laga mat och tvätta lite. Sen är jag klar för idag :)

Nån som hittat på nåt kul i den fina vädret idag?

Nära nära..

Var väldans nära att beställa en Iphone 4 nu.. Men insåg ganska snabbt att jag var tvungen att byta nummer då, för det går inte att göra några ändringar på mitt nuvarande abonnemang :( Jag får fundera lite över detta.. Men vad jag vill ha! Och det skulle inte bli nåt dyrare än den månadskostnaden jag har nu.. Snarare tvärt om och det gillar man ju.. Får fundera på detta över dagen och se om det är värt att byta nummer igen :)




Gud så fin den är! Undrar om man får glittret med :p

101130

Oj oj oj. Då va vi framme vid den sista dagen i November. Tycker faktiskt att detta året har gått väldans fort! Man hinner inte riktigt med, men samtidigt har man fått ganska mycket gjort. Eller?!
Julångesten har inte hunnit trilla över mej ännu, för jag har världens bästa sambo som hjälper mej med det mesta hemma så jag slipper stå med precis allt själv. I söndags strök han gardiner :D De ni! Och han fixade fram alla ljusstakar och grejjade.. Dutti kille :) Sen finns det självklart saker man vill fixa själv, som dammsugningen och de. Då jag har märkt att han "fuskar" lite. Men vilken kille gör inte det för att det ska gå så snabbt som möjligt ?! Haha!

Dagen idag är inte planerad riktigt. Det beror på vad våran bvc-sköterska säger när hon ringer. Men jag ska tvinga mej till ett infektionstest på honom. Träffade nämligen en kompis igår vars brorsdotter var exakt likadan och när hon hade fått penicillin så vart hon frisk. Läkarna kunde inte se något på testerna men hon hade ett högt infektionsvärde. Tror det ska ligga runt 10 om jag inte minns helt fel, och hennes låg på 60 nånting! Så nu jävlar! Wish me luck! Nu kommer den onda mamman fram i mej!
Ialla fall! Efter vi har varit där ska vi åka en svänga till stan och inhandla lite julklappar tänkte jag. Om jag hittar några. Sen ska vi till Lockryd och inhandla lite nya blommor till mina tomma fönster.


1 down..

.. More to come.. Har precis beställt den första julklappen till Prinsen. Det blev en saccosäck med "Cars" på :D Gud vad underbar den va! Slänger in en bild för o visa vad jag menar! Nu undrar jag bara om det är för tidigt för han o få en sån eller vad tror ni? Själv vill jag ha en sån däringa bautakudde ni vet. Men jag känner inte direkt för att slänga ut 2000:- på en sån. Då beställer jag hellre en Iphone till mej själv i julklapp :) Haha! Och så blir det nog, om jag hittar nåt bra erbjudande som inte överstiger min nuvarande månadskostnad. Men det får vänta lite till.. Jag har fortfarande det däringa problemet med min svåger som fyller 50! Vi åker ju nästa fredag och jag har inte en susning om vad man ska hitta på och köpa till han. Gahh! Blir ju knäpp! Födelsedagspresent och julklappar på en gång! Detta blir för mycket för mej :p

 

Visst e den tuff? :thumbup:


God morgon!

Kvällen igår var lugn. Var över hos dom nya grannarna en sväng ochdrack lite kaffe o kollade på medans dom la golv i köket :) Alltid treligt att se på när andra jobbar. Sen var det dax för att lägga Prinsen. Det tog en stund innan hn somnade, vilket inte är så vanligt. Men när han väl somnade så sov han hela natten, fram till klockan 6. Och då kom han upp och drack "lelle" i mitt knä. Och sen dess har han inte rört sej ur soffan, det är absolut inte sama kille som han brukar vara. Så något är uppenbart fel med honom :( Så jag ska ringa till vc om en timme och se om vi får komma dit. Annars ska jag fan ta mej byta vc. För vi ska få den vård vi behöver annars är det ju ingen nytta med, jag menar jag känner väl mitt barn bäst? Och det kvittar väl om han inte har någon feber när man åker dit. Dom får ta lite prover på honom så får vi se vad dom säger. Jag "hoppas" dom hittar något så man vet vad felet är. För nu är det nog med att han ska va sjuk hela tiden.

Annars blir det en ganska lugn dag skulle jag tro. Om vi inte kommer iväg allt för sent ska vi åka en sväng till EKO och köpa nya stjärnor till mina fönster. Dom jag har haft innan var ganska trasiga nu kan man säga. Så vi beslöt oss för att kosta på oss nya. Se om vi kanske kan hinna med en kopp kaffe hos mormor med och se hur hon mår :)

Vad ska ni hitta på idag gott folk?

1a advent

Idag har här pysslats för fullt innan Prinsen kom hem. Det ströks gardiner, putsades fönster, sattes upp gardiner, upp med stakar i fönstrena och det dammsögs också. Lagom tills vi var färdiga kom Prinsen, Farmor & Farfar inrullandes. Skönt att ha det fixat innan dom kom. Sen va det massa bus med den trötta och tjuriga Prinsen :) Gjorde ett försök att lägga honom vid tjugo över 12, det hade nog gått bra om det inte varit för att Pappa och Farfar höll på att sätta i de nya fönstrena och det brôtade lite så då kunde han inte somna. Men nu ligger han sen en timme tillbaka ungefär och får sova en stund till faktiskt.
Middagen är avklarad och undanröjd så då känd jag att jag faktiskt kunde sätta mej här.

Uppdatering om min mammas skadade arm:

Den var av i axeln men inget gips behövdes som tur va. Så hon fick en Mitella och sen fick hon åka hem, men ska tillbaka igen och röntga. Hoppas det ser bra ut då med.

Imorn ska jag vara hemma med Prinsen. Han har konstiga utsalg på benen som inte liknar vattkoppor dom kliar uppenbarligen, han är uppenbart besvärad utav dom och han är även förkyld. Så nu ska jag ringa till vc imorn och tvinga dom att göra en helkoll på honom. Nåt är ju galet. Så här ofta har han aldrig vart sjuk innan. Nog för att han börjat på dagis men detta är ju sjukt! Nån måtta får det vara på't! Annars åker jag dit med han och sitter där tills dom släpper in mej :p

Vad har ni hittat på i helgen?

Aj aj aj..

Ja, idag mår man som man förtjänar. Men det är det värt så vi hade hur kul som helst igår. Känns i kroppen att man inte festat på länge. Men nu dröjer det länge innan jag gör det igen. Känner inte att det är riktigt värt att mås såhär dåligt varje gång.
Julfesten började på Makedoniska föreningen i Borås, där var det mat, dryck, dans och mycket trevligt folk. Vi drog sedan vidare, skulle gå till Brasseriet tyckte vi, men väl där så var det kö och dom släppte in en när två gick ut typ. Så vi gick över gatan och in på Harrys istället. Och där fick jag förklaringen till varför jag inte springer på krogen. Massa barnungar.. Och massa folk som tror dom kan bete sej hur som helst. Kladda och äckla sej på allt som rör sej.. Börjar man bli allt för gammal?
Finaste Elin plockade upp oss vid kvart i 2 tiden eller vad det var. Sen drog vi till Limmared för att lämna av Stina, sen vidare till Porrhult (sexdrega) för att lämna av Fia och Tommy! Sen äntligen var det min tur. När jag va nästan hemma ringer telefonen, då ringer min bejbi och är lite orolig för att jag inte kommit hem ännu. Men jag sa att jag snart skulle vara hemma. Då var det bara att dra i sej en alvedon och krypa ner i sängen. Vaknade vid kvart över 7 då Prinsen ropade på sin pappa att han ville komma upp.
Sen klev jag själv upp när klockan var 9 drygt. Då jag fick veta att min kära mamma ramlade här igår när hon hade varit på toaletten, hon missade ett trappsteg och föll pladask på golvet. Hon hade fruktansvärt ont i armen. Så Nicke körde in henne till Lasarettet samtidigt som han lämnade Prinsen hos sin farmor, då jag känner att jag är på tok för dålig att ta hand om honom idag när pappa Nicke inte är hemma. Så nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa med besked. Annars blir det lugnt. Ska hoppa in i en dusch snart och försöka fräscha till mej. Sen blir det ryggläge i soffan hela kvällen. Om jag orkar ska jag sätta upp gardiner och stakar i fönstrena :) Myyyys!


Äntligen fredag!

Äntligen har fredagen kommit! Veckan har varit oerhört dryg, kan vara för att min förkylning har bestämt sej för att nästan bryta ut. Men bara nästan.. Den är lika envis som den som bär på den. Men tror allt att den vinner i slutändan :) Igår när jag kom till dagis så va kille Prinsen febrig så idag är mormor hemma med honom. Som tur va så ringde dom inte under dagen utan beslutade sej för att vänta till jag kom :) Så idag fick han vara hemma. Underbara lilla mormor. Och så glad han blev när hon kom igår. Ikväll är det dax för julbord med jobbet, ska bli så himla skojj. Och för en gångs skull ska jag inte köra! Nicklas kör in mej och bästaste Fia! Sen kommer min kompis att köra hem oss inatt nån gång. Mycket snällt! Så imorn får vi se hur piggelin jag är.. Haha!

Höstblåsor?

Eller såkallad Mul och klöv sjukan.. Är det någon som hört om man kan få detta på tungan? Prinsen satt och kliade sej helt hysteriskt på tungan i morse. Så jag tänkte jag skulle ringa VC, men DÅ har dom stängt idag och imorn. Och dom hänvisade till 1177! Min mamma gick snällt upp och ringde dit, eftersom det kan vara himla köer där så ser inte det så bra ut och stå i telefon hur länge som helst på jobbet. Men den sköterskan va så snäll och ringde upp mej :-D så jag själv fick beskriva hur han var. Men jag vet inte vad jag ska tro om höstblåsor/mul och klöv sjukan! Nån som vet något om det? Tacksam för svar..

Vinterns nackdelar

Sitter här, i värmeljusens sken. Börjar frysa som fan.. Strömmen försvann för en dryg timme sen. Lite mer kanske. Massa ljus blev tända. Oron över hur jag skulle få i Prinsen sin kvällsvälling växte. Men pappa Nicklas fixade detta, vet ej hur men den blev ljummen iaf. Så han sover gott nu iaf. Hoppas jag. Så nu väntar vi bara på att strömmen ska komma tillbaka till oss. Finns ju verkligen ingenting att göra om man inte har ström. Man kan inte städa eller nånting ju. Annars hade de ju vart det ultimata då inget annat finns som distraherar en, som teve eller datorn.. Men vi kan ju inte göra ett skit.. Tur man kan blogga genom mobilen då, eller kolla facebook! Men saknaden av bara lite ljud växer ganska fort. Innan man blir av med strömmen tänker man inte på sånt här. Vad man kan göra och inte göra.. Men blir väl att gå på dejt med kudden snart då antar jag om inte strömmen behagar att komma tillbaka till oss. Så detta är en stor nackdel med vintern tycker jag. Det finns andra nackdelar men inga som är så stora som denna.. Vet du om fler nackdelar?

Städa städa..

Idag gav mina älsklingar mej lite sovmorgon (med betoning på lite) Klockan tio i 7 vaknade jag av av Nicke tände taklampan i sovrummet för då skulle det minsann bytas blöja på Prinsen. Gahh, när han ska sova, ja då tassar man in tyst som attan och hämtar en blöja och tvättservetter och byter i vardagsrummet. Men inte när jag väl ska få sov inte. Så då var jag ju vaken och kunde inte somna om, droppen var när katten kom in och hittade nåt han kunde kloa på. Då blev jag så irriterad att jag knallade upp. Fick kaffe serverat. (skuldkänslor?) Tittade på lite teve tills Prinsen blev trött och skulle nana igen. Idag har han ändrat sej igen, han har dom senaste dagarna bara sovit 1 gång/dag, men idag skulle han sova 2 ggr. Så nu nanar han i skrivande stund. När han sov första gången passade vi på att dammsuga, torka golven, storstäda i köket, bytte lite dukar, tvätta och bara plockade. Så skönt nu när det är gjort. Skulle vilja sätta upp mina julgardiner, men det kanske är lite tidigt? Jag känner inte att jag vill göra allt nästa helg. Det blir mycket att göra då. För jag är ju lite sån att när det är 1:a advent ska det pyntas ordentligt så då kommer ljusstakar och tomtar fram. Ja vi får se om dom kommer upp innan kvällen. Håller på och tvätta sängkläder med, så här ska bäddas rent. Så gott och gå och lägga sej i nytvättade sängkläder :D

Jag sitter och väntar på snön som alla säger ska komma idag, all snö som kom häromdagen är nästan borta :( Så sa Nicke att det skulle komma mer i helgen, men än har det inte kommit nåt. Jag vill att det ska komma snö, för det lyser upp denna mörka, tråkiga och dystra årstid. Och det behöver vi alla!

Hepp! Dax att göra lite mer nytta :)

Förlåt!

Att säga förlåt betyder inte att jag ångrar det jag sagt

Att säga förlåt betyder inte att jag inte står för det jag sagt

Att säga förlåt betyder inte att du har rätt

Att säga förlåt betyder inte att jag är bättre än dig

Men jag orkar inte mer så jag säger:



Lördag 20/11

Vaknade till underbart väder idag. Jag vet att det finns många som inte håller med mej på denna delen, men sedan Prinsen kom till världen har jag fått lära mej att tycka o snön vare sej jag vill eller inte. Så är det bara. Det enda jag svskyr med snö är att jag måste ut och köra bil i skiten. Och att jag inte får ha min sambo ifred! Han fick ett samtal från sin chef innan och han frågade så snällt om han kunde ge sej ut och ploga lite. Vad ska man säga? Nääe, nu ska han vara hemma med oss! Det funkar ju inte i längden, det begriper ju vem som helst. Så han gav sej iväg för nån timme sen. Prinsen sover, och jag gör inte mycket jag :)

Vi ska dra oss upp till våra gamla grannar vid 14 ungefär för att jag ska klippa hennes gubbe och jag ska lämna lite pengar för Tupperware grejjer :) Sen ska vi hem och grejja med maten, Farbror Johan kommer hit idag :) Idag står det lasagne på menyn. Mums!

Haha, min kompis Cissi ringde innan och tyckte att vi skulle träffas nästa fredag. En av hennes söner har fått vattkoppor nu, och då är väl den lille killen på väg att få det med :) Men så räknade jag lite snabbt.. Inkubationstiden för vattkoppor är ju 2 veckor från smittotillfället och när hans koppor väl kommer är vi ju nästan framme vid jul. Är vi villiga att ta det eller ska vi vänta med att smitta honom? Kanske låter lite hemsk att säga så men jag vill ju att han ska få det så tidigt som möjligt. Så det tåls att fundera på :)

Vad hittar ni på i snön idag?

Morning ppl!

Natten har vart lugn och fin, Prinsen har sovit gott. Så även mamma! Jag hörde honom första gången runt 4, men sen somnade både jag och han om.. Till halv 6 :) Mamma är nöjd! Då upptäcker jag även att Nicke fortfarande ligger kvar i sängen. Han som annars brukar åka hemifrån lite efter 5 :s
Men han knallade upp han med och verkade inte alls stressad över att han gick upp ungefär en timme senare än han brukar. Det är hans problem.

Nu har jag precis ringt till VC så nu väntar jag bara på att dom ska ringa upp. Så nu håller vi alla tummar vi kan för att vi får en tid idag. Sen blir det som sagt en svänga till staden. Annars ingenting!

Ska ni göra idag?


Skojjigt!

Jag har börjat läsa en blogg som skrivs av Fröken M. Härom dagen hade hon hittat en sida på nätet där man kan göra om bilder och leka och grejja utan några krav på registrering osv.. Så jag testade detta. Det va väldigt lätt, kanske inte det jag är ute efter direkt. Men jag har gjort några bilder iaf! :)









Picnik

Silence...

Ahh, så tyst och skönt det är här hemma nu. Nicke är iväg på möte, prinsen har lagt sej och jag bara njuter av egentid! Det enda som hörs är knapprandet på tangentbordet och svagt ljud av teven.


Jag försöker få upp värmen i huset. Det tar sin lilla tid kan jag säga. Jag tände i pannan runt 14 tiden. Den e inte ens halv-varm. Så nåt är galet. Det där knäppande ljudet som kommer när elementen börjar bli varma hörde jag precis just nu! Men det kan bero på att pann-luckan just nu står lite öppen. Jag tror att det behövs komma in mer syre än vad det gör. För annars ligger veden bara och glöder. Och av det blir det ju ingen vidare värme.. Gud vilket trevligt samtalsämne detta blev :p

Imorn ska jag ringa till farbror doktorn åt Prinsen,sen efter vi (förhoppningsvis) vart på VC så ska vi en svänga in till stora staden och handla med min mamma. Jag erbjöd mej eftersom jag ändå är hemma och också behöver handla. Sen ska vi hämta ut mammas hostmeducin hon fick när hon va hos Farbror Doktorn idag. Annars blir det väl lugnt här på kvällen. Fredagsmys bara!
Annars blir nog helgen lugn för övrigt. Inga planer alls. Det viktigaste är att Prinsen blir frisk i första hand.

Vad hittar ni på i helgen?

101118

Ja, då var vi hemma.. Anledning? VASP! (vård av sjuk Prins) När han vaknade imorse var han lite förkyld men ingen feber. Så jag skickade iväg honom till dagis iaf. Och jag har gått som på nålar hela dagen och nästan väntat att dom ska ringa. Frukosten passerade, lunchen passerade.. Åh tänkte jag, det klarar sej nog.. Skulle nog inte tänkt den tanken för då ringer telefonen. Då hade dom upptäckt små blåsor på hans tunga som kan vara höstblåsor. Jag har aldrig hört talas om detta innan, men det ska tydligen vara som svinkoppor, fast man får det oftast på i handflator och under fötterna. Jag ringde till VC Men dom kunde givetvis inte ge mej en tid idag, det hon kunde erbjuda mej var en tid till jourcentralen ikväll. Men jag känner att han inte är så dålig att vi behöver ta det utan jag ringer tidigt imorn och hoppas vi får komma dit. Annars vette sjutton vad jag gör. Jag går bärsärk tror jag. Han har vart sjuk väldigt mycket nu, men väldigt hög feber. Och det börjar oroa mej lite att det går upp och ner så fruktansvärt mycket. Första gångerna tänkte jag att jaja, det är ju så när man börjar på dagis. Men nu kan jag faktiskt inte tänka så mer. Och det går faktiskt svinkoppor, halsfluss, höstblåsor och vattkoppor på dagis. Så vore ju konstigt om han inte får nåt av det. Han som drar hem all annan skit :p

Och där var det slut på gnället! :)

Vad hittar ni på gott folk? Nyfiken på vad ni gör om dagarna!

Happy fathers day!

Grattis alla pappor på fars-dag!
Morgonen startade med mys i sängen hela familjen, sen upp för att visa Nicke den fina insändaren i tidningen Prinsen hade gjort ;p Sen fick Nicke sitt paket :) Prinsen har vart mycket flitigt inför Fars-dag i år. Nicke fick ett par jeans :) Meeeen han har tydligen lagt på sej lite runt midjan så vi får åka och byta dom till ett par större. Men då kan vi ju passa på att kika in på Presentknallen med och köpa ramar då vi fått hem Prinsens dagisfoto :) Åhhhh, mammas hjärta smälter så fin han är.. Sedan bär det av till svärpäronen för att äta lite middag och fira pappa/svärfar/farfar på Fars-dag med.

Prinsens sömn på nätterna har faktiskt (peppar peppar) blivit lite bättre tack vare goda råd från läsare :) Jag gjorde exakt som dom rådde mej till och det blev förändring med en gång! Tack Fia & Tarja! Så igår klev vi inte ur sängen förrän klockan var nästan halv 8 men då hade vi iofs vart vaka en stund. Men det var så mysigt att bara ligga där lite halv-vaken och småbusa med Prinsen som har myror i brallan :)
Och inatt vaknade han runt klockan 4, jag var på väg upp men när jag väl kommit ur sängen så tystnade han. Jag väntade en liten stund men han förblev tyst! Så han somnade om alldeles ensam. Och sen vid halv 6 var det dax igen. Men då gick Nicke upp och hämtade honom för mys i våran säng. Vi gick upp vid halv 7 eller vad det var. Så jag känner mej relativt utvilad. Skulle bli himlans glad om det kunde fortsätta såhär nu bara. Men inget jag litar på..

Igår var jag, Prinsens moster, kusin Isabell, min kompis Cissi och hennes 2 barn på lekborgen i Knalleland. Prinsen busade för fulla muggar i bollhavet och var helt slut efteråt. Det va ju mamma med men inte f*n kunde jag somna så gott i bilen hem som han gjorde. Hur skulle det bli ;p Inte så bra tror jag. När jag kom hem och hade handla stod mitt hjärta och lagade mat till mej.. ♥ Sen slappade vi hela kvällen i soffan. Kikade på Dansbandskampen :) Sen var det dax för sängen och den bästaste boken! Tredje boken i Twillight Serien.. Sjukt bra!


Här är prinsens första dagisfoto.. Inte syns det att han har 40 graders feber inte :) Mammas hjärta! ♥ ♥ ♥

Tokig!

Nu blir jag snart tokig! Prinsen har vaknat kl 3 varje natt denna veckan! Och totalvägrat att somna om, även om han då får ligga mellan oss. Idag prövade jag att ge honom välling. Hela flaskan slukade han i ett nafs! Grejjen är att han redan får välling för barn på 18 månader trots att han inte är det. Och han äter i regel kvällsmat med oss och redan får han välling kl 19. Men han vaknar likt förbannat kl 3! Så det blir ju fruktansvärt långa dagar för oss om vi ska tvingas gå upp vid den tiden varje dag. Nu behöver jag råd! Jag är villig att pröva allt! Känner mej totalt rådlös! Vad är problemet. Och det är ju inte bara denna veckan han vaknat tidigt! Utan han vaknar ju allt från 3 till halv 5. När han började med detta så tänkte jag att det bara var en period, men nu tror jag inte detta längre. Snälla jag blir tokig snart!

Nytt dilemma!

Nu kör vi igen. Ny födelsedag, ny present! Denna gången är det min systers man som fyller 50! Och denna man är inte lätt att köpa till då han levt 50 år och har allt han behöver för att överleva vardagen! Och man kan inte komma till en 50 års fest utan en present... Så vad köper man. Snälla kom med bra förslag! :)

Utslag?

Min lille Prins är hemma och sjuk nu igen.. Hög feber men pigg.. Inte snorig eller så.. Bara hög feber. Igår kväll såg jag att han fått små små utslag på kroppen. Nu undrar jag vad detta är? Läste om 3 dagars feber. Till viss del stämde de in, bara det att utslagen kommer när febern är på väg att gå ner. Och när jag upptäckte utslagen hade han 40,1 graders feber.. Nån som kanske vet vad det kan vara?

Äntligen!

Nu börjar det hända lite grejjer! Nicke ringde i måndags till våran banktant. Han undrade om vi kunde få låna en liten peng till vårat badrum. Det mesta är grejjat. Utbyggnaden är näst in till klar, till viss del är porslinet fixat. Så det var inga större problem att få låna en peng. Så nu kanske det blir färdigt innan jul iaf :) om vi har tur. Men nu hörde jag på radion idag när jag åkte till jobbet, att på lördag den 13:e november har dom utförsäljning på Gustavsberg fabriken i Vårgårda. Och det hade ju vart perfekt att åka dit. Men vi har inte fått pengar från banken då :( Så det var lite dumt.. Men men.. Så är det ibland.. Annars då? Snöigt och fint ute! :)

Gnäll!

Nu tänker jag göra ett riktigt gnäll inlägg! Fast jag tänker gnälla på alla andra som gnäller! Som dom flesta vet och märkt har det kommit lite snö i södra sverige idag. Och folk bara gnäller över att det är så jobbigt att ta sej nånstans, att man inte hunnit byta däck på bilen, att bussar är inställda eller försenade. Men det första snöfallet kom, för en månad sen eller vad är det? Om man har däck varför bytte man inte då? Och folk som inte gillar snö, måste ju gilla att det är mörkt 24 timmar om dygnet, för snön lyser ju ändå upp lite granna. Och att gå ut och leka i snön med sitt barn. Det är det mysigaste som finns. För att sen tända ljus och krypa ner i soffan under en filt! Visst! Alla kan inte tycka om snön, men jag tycker att folk är lite för dåligt förberedda på något som vi vet kommer varje år! Nu tänker jag fortsätta att jobba och hoppas att det är massor med snö när jag ska åka hem! Puss hej!

Mys, bus och 40-års fest!

Helgen har vart allt annat än lugn här. Förutom i fredags kväll då det var relativt lugnt. Bara fredagsmys!

Lördags förmiddagen var ganska lugn (förutom allt bus) Vid lunchtid var vi i stort sett klara att åka och lämna Prinsen hos farmor, för att sedan dra iväg på 40-års fest. Vi stannade hos farmor på en kopp kaffe, tiden rusade iväg så fort så vid halv 4 nånting kom vi där ifrån. Hos Johan blev det mat och massa prat. Vi kom hem runt 1 tiden inatt. Jag var så trött att ögonen gick i kors. Men vad skönt det var att krypa ner i sängen då. Jag vaknade första gången när klockan var 3 nånting och tyckte jag hörde Prinsen.. ”Men nu är du la dum, han e ju inte hemma!” ;p Så jag vände mej bara om och somnade igen. Till klockan 7! Kissenödig! Sen gick jag inte ur sängen förrän klockan 10,30! Underbart! Minns inte när jag sov så länge sist. Gick upp och satte på lite kaffe, satte mej i soffan och verkligen njöt av tystnaden. Känns hemskt att säga så men det var otroligt skönt att vara barnledig för en dag/natt. Vid 1 åkte vi mot stan för att hämta Prinsen. Farmor hade gjort mat med så vi stannade på middag. Alltid trevligt att slippa laga mat. Så efter vi kom hem har det bara vart mys. Prinsen har vart lite trött efter helgen så vi har kikat på lite film bara. Nu ligger han iaf i sin säng och sover (tror jag)

Snart börjar Gossip Girl.. Söndagens enda bra program! Nicke hatar det..

 

Så nu säger jag God Natt!


Puh!

Nu har jag vart iväg och inhandlat den berömda presenten =)

Jag spenderade nästa en timme (!) inne på EKO inte för att jag bara gick och kikade på present. Dom har så mycket andra rolig grejjer :) Jag kikade ut lite julklappar till Prinsen, hittade massa jag egentligen ville köpa men tror dock inte att ekonomin tillåter detta. Men lite kul grejjer ska han ju naturligtvis få. Sen skulle jag egentligen åka och inhandla fredagsmyset. Men det får faktiskt vänta tills jag hämtat Prinsen, för när jag kom ut i bilen så var det som att ventilen lossnade och all luft bara gick ur mej. Nääe tänkte jag, nu ska jag hem! Blev så hiskeligt trött, och hade svårt att andas.. Nu får jag det nästan att låta som att jag har panikångest men det har jag inte. Det är den här ”sjukdomen” jag har som det inte finns nåt namn på. Men på måndag är det nya tag igen. Då blir det ny jobb-vecka..

Jag köpte även 2 nya Byggare Bob filmer till Prinsen. Eftersom vi bara har en så kände jag att det var dags för nån ny då den börjar bli uttjatad. Så nu har han 2 nya att kika på när han kommer hem idag. Sen köpte jag en jättefräck fruktskål med. Den bara skrek åt mej att jag skulle ta med den hem till mej för att ge den värme och kärlek  Den kände sej så ensam där den stod sa den. Så nu ska den få pryda våran köksbänk istället för hyllan i affären. Och äntligen hittade jag den där ”knivmagneten” jag letat efter. Så den fick följa med hem den med :D

Nu ska jag knalla en våning ner och tända i pannan så det kanske hunnit bli lite varmt och skönt tills Pappa och Prinsen kommer hem.

 


Dilemma!

Jag är ganska känd för att vara ute i sista minuten vad gäller allt! Så även denna gång! Min kära kompis Johan fyllde 40 år i söndags. Jag har ju vetat detta hela året om man säger så :) Meeen nu ska han ha fest imorn, och vi har fortfarande inte köpt någon present! Usch för mej! Men nu hör det till saken att han är ganska svår att köpa present till. Då han har allt man kan behöva för att klara sej i livet. Såå min fråga till er är nu: Vad köper man till en singel kille på 40 år, men (!) som är typ 15 i huvudet ;p
Så idag får det bli en tur till stan vare sej jag mår bra eller inte. Nicke ringde precis och talade om att han hade vart virrig och stressad imorse så han hade glömt svetsen hemma. Och han tyckte minsann jag kunde komma in med den.. Och då får det bli så att jag får sticka och hitta en present. Och jag hoppas ni kan hjälpa mej. Jag vet att han läser min blogg, men vad gör det? Han vet ju inte vad jag kommer köpa eller hur :D

För övrigt blir det ganska lugnt idag. Då Prinsen fortfarande går på sommartid (eller nåt) och skulle upp innan 4 idag med. Jag förstår inte detta riktigt. Det är ett mysterium hur han kan vakna så omänskligt tidigt. Det spelar alltså ingen roll om man håller honom uppe till klockan 20 istället, det spelar ingen roll om han får gröt innan han får "lelle" Känns som att ingenting spelar nån roll så det är väl bara att gilla läget, att man ska vara som en Zombie året runt :S
Nån som har ett bra förslag?
Jag är villig att testa allt. Visst, det spelar ingen roll på veckodagarna att han vaknar tidigt. För min klocka ringer ju ändå 04,30 men om han för en gång skull kunde iaf sova till klocka 6 på helgerna vore jag tacksam :) För det har ju faktiskt hänt innan, att han sovit till klockan 6 alltså :)

Häpp! Nu ska jag se om jag kan få nåt i magen. Sen börja fixa mej för avfärden mot stora staden..

...

Att åka och handla när man är sjuk är inget jag rekommenderar. Det var det jobbigaste jag gjort. Först att bar klä på sej kläder för att sen sätta sej i bilen var jobbigt bara det :/ Sen när man kommer till affären och inser att det bara är jag och pensionärerna som är ute.. Oj oj oj… Och jag som inte ens gjorde en lista innan jag åkte. Så jag visste inte ett skit vad jag skulle ha egentligen :s

Såg en så rolig grejj i affären. Ni vet det finns ju påskägg, men nu finns det minsann julägg!! Höll på o smälla av.. Räcker det inte med allt annat godis ungarna får i sej under hela julhelgen? Nej nej, nu ska man få ett julägg me! Det kan Prinsen glömma bara! Nu är han ju dessutom för lite för det, men ska det fortsätta så kan han definitivt glömma det!

Ja ja.. Nu är jag hemma, helt slut.. Varorna är inpackade där dom hör hemma. Så nu ska jag slänga mej i soffan tror jag. Det har jag gjort mej förtjänt utav.


4-hjulingen



Prinsen provsitter 4-hjulingen han fick av famor & farfar.. Men som ni ser kan han ju inte åka på den på ett par år eller så :thumbup:

Men visst ser han cool ut?

Tireeeed!

Det har vart en ganska så tuff natt inatt. Jag somnade på soffan när klockan var lite efter 19, bestämde mej vid kvart i 8 att det kanske var en god idé att krypa ner i sängen istället. Eftersom Nicke försökte prata med mej och jag ville bara sova :)
Men givetvis piggnade jag till lite då och kunde verkligen inte somna om förrän klockan var halv 9 eller liknande. Men sen var det dax klockan 22 att knalla upp till Prinsen som förmodligen drömt om hemska saker. Men jag fick honom, som tur va, att somna om i sin egna säng... Fram till klockan 1! Då gick det inte mer. Då ville han ligga jämte oss. Han är inne i en period där han inte riktigt får någon ro i kroppen så det tog ju en bra stund innan han somnade igen. Och sen var det dax för katten att komma på att vi hade det mysigt i sängen, då skulle han ju givetvis vara med.. Uppe i mitt ansikte tyckte han att han skulle ligga :s Föste bort honom gång på gång. Han gav sej ju faktiskt inte. När klockan blev 4 knuffade jag på Nicke och sa att han minsann fick ta upp Prinsen så jag åtminstonne kunde få sova  liiiite till.. Men så blev det ju inte. Dom gick upp, Prinsen fick sin morgon "lelle" och sen hörde jag ett illvrål från vardagsrummet. Då fick han inte som han ville. Han ville ju titta på Byggare Bob. Trodde pappa! Men egentligen var det "Elias" han ville titta på :) Han har (peppar peppar) glömt av Mora Träsk. Jag satte på det till han härom dagen men då blev han så arg på sin mamma att det inte var klokt. Så nu är det "Musses Klubbhus" "Byggare Bob" och "Elias" som gäller här.

Idag är andra dagen jag är hemma, känner mej dock något bättre idag än igår. Vette sjutton vad detta kan vara. Men det går la över hoppas jag :)
Idag ska jag bara försöka ge mej iväg och handla hem lite mat. får se när jag orkar detta. Just nu vill jag absolut inte gå ut mer idag. Det är kallt ute! ;p

Award! :)

Usch vad jag är dålig på och se mina kommentarer. Inte så att jag struntar i dom men denna gången såg jag verkligen inte. Jag har iaf blivit utmanad av Tarja! Jag har aldrig blivit utmanad förut så det var superskoj :)

Regler:
Kopiera bilden och länka till den som har gett dig dig awarden.

Skicka till sju andra bloggare.

Skriv 7 intressanta fakta om dig själv
:s

* Jag är väldigt hetsig i trafiken ;P

* Jag älskar mitt jobb! :D

* Jag är svag för kläder, allra helst till Prinsen

* Är sådär lite lagom knäpp i huvet...

* Måste ha kaffe på morgonen, annars blir jag inte människa på hela dagen!

* Ääälskar Gekås! :)

* Är skitkass på sånt här ;p

De jag utmanar är:
Jeanette
Helen
Johan
Erica
Marie
Sofia
Linda

Storm?

Idag blev det till att vara hemma, gick hem från jobbet vid 11,30 igår. Känner mej helt totalt slut i kroppen. Har ont i varenda liten del av den. Till och med fingrarna  :s

Då det inte var bestämt igår att jag skulle vara hemma idag så var jag ju tvungen till att gå upp lika tidigt idag som alla andra dagar. Dels för att verkligen få Nicke till att köra Prinsen till dagis och dels för att jag inte kunde sova längre. Så jag gick upp och drack lite kaffe, myste lite med Prinsen innan han åkte till dagis. La mej i soffan en stund men kunde fan inte somna. Ringde till jobbet och nu sitter jag här.

Har grejjat lite med min blogg.. Får inte till det riktigt som jag vill men ni får allt hålla till godo så länge. Jag är inte världsmästare, men lite kan jag allt. Jag är inte blond ända ner.. Hihi!

 

F*n vad det blåser ute. Man skulle kunna tro att hela huset kommer att lyfta snart. Det blinkar i lamporna och jag är rädd för att strömmen kommer att försvinna från mej. Hoppas jag verkligen inte. Då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kan ju inte sova hela dagen…. Eller?!  Äsch vi får allt se. Vi har inte strömavbrott allt för ofta faktiskt. Så det får man väl tacka för.

 

Nä, tror jag ska gå och äta lite frulle nu faktiskt..

 

Ha en bra dag!