Puh!

Nu har jag vart iväg och inhandlat den berömda presenten =)

Jag spenderade nästa en timme (!) inne på EKO inte för att jag bara gick och kikade på present. Dom har så mycket andra rolig grejjer :) Jag kikade ut lite julklappar till Prinsen, hittade massa jag egentligen ville köpa men tror dock inte att ekonomin tillåter detta. Men lite kul grejjer ska han ju naturligtvis få. Sen skulle jag egentligen åka och inhandla fredagsmyset. Men det får faktiskt vänta tills jag hämtat Prinsen, för när jag kom ut i bilen så var det som att ventilen lossnade och all luft bara gick ur mej. Nääe tänkte jag, nu ska jag hem! Blev så hiskeligt trött, och hade svårt att andas.. Nu får jag det nästan att låta som att jag har panikångest men det har jag inte. Det är den här ”sjukdomen” jag har som det inte finns nåt namn på. Men på måndag är det nya tag igen. Då blir det ny jobb-vecka..

Jag köpte även 2 nya Byggare Bob filmer till Prinsen. Eftersom vi bara har en så kände jag att det var dags för nån ny då den börjar bli uttjatad. Så nu har han 2 nya att kika på när han kommer hem idag. Sen köpte jag en jättefräck fruktskål med. Den bara skrek åt mej att jag skulle ta med den hem till mej för att ge den värme och kärlek  Den kände sej så ensam där den stod sa den. Så nu ska den få pryda våran köksbänk istället för hyllan i affären. Och äntligen hittade jag den där ”knivmagneten” jag letat efter. Så den fick följa med hem den med :D

Nu ska jag knalla en våning ner och tända i pannan så det kanske hunnit bli lite varmt och skönt tills Pappa och Prinsen kommer hem.

 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0