Silence...

Ahh, så tyst och skönt det är här hemma nu. Nicke är iväg på möte, prinsen har lagt sej och jag bara njuter av egentid! Det enda som hörs är knapprandet på tangentbordet och svagt ljud av teven.


Jag försöker få upp värmen i huset. Det tar sin lilla tid kan jag säga. Jag tände i pannan runt 14 tiden. Den e inte ens halv-varm. Så nåt är galet. Det där knäppande ljudet som kommer när elementen börjar bli varma hörde jag precis just nu! Men det kan bero på att pann-luckan just nu står lite öppen. Jag tror att det behövs komma in mer syre än vad det gör. För annars ligger veden bara och glöder. Och av det blir det ju ingen vidare värme.. Gud vilket trevligt samtalsämne detta blev :p

Imorn ska jag ringa till farbror doktorn åt Prinsen,sen efter vi (förhoppningsvis) vart på VC så ska vi en svänga in till stora staden och handla med min mamma. Jag erbjöd mej eftersom jag ändå är hemma och också behöver handla. Sen ska vi hämta ut mammas hostmeducin hon fick när hon va hos Farbror Doktorn idag. Annars blir det väl lugnt här på kvällen. Fredagsmys bara!
Annars blir nog helgen lugn för övrigt. Inga planer alls. Det viktigaste är att Prinsen blir frisk i första hand.

Vad hittar ni på i helgen?

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0