Äventyr

Tidig morgon idag. Vaknade lite efter 5 för att Lillprinsen gnydde, rörde sej, och började bli höggljud. Gick upp för att kissa och fixa mat till han. Men när jag kommer in i sovrummet så stensov han igen. Så då gick jag upp och satte på kaffe. Ska iväg idag vid 9-tiden så måste tända i pannan innan vi åker. Så är det inte svinkallt när vi kommer hem.
Vi ska först till min vän Fia och fika och sen ska vi åka och handla med min mamma. Vi skulle träffat Helen och hennes Elin men hon var lite snorig och hängig så dom ville vara hemma. Så får boka in det en annan dag :) Se om vi hittar en dag som passar.

Denna veckan kan bli tuff. Med städning och fix och don. Torsdag är det BVC och efter det så ska jag och grannen på mammagrupp och se hur det är. Jag personligen kan tycka att det blir mycket jämförelse på sånna träffar. Vilken unge som är bättre än den andra. Men vi ska ge det en chans och se om det är nåt o ha..

På fredag gäller det! Då kommer min älskade bror hem för att närvara vid dopet! Det blir även han som blir Lillprinsens Gudfar! Ska bli så roligt att se honom igen. Jag har inte sett honom sen den 3:e december! Det kommer kanske bli lite jobbigt när han ska åka "hem" igen på söndagen. Men han mår ju bra där han är. Får se det så! Men jag saknar honom så det gör ont i hjärtat många gånger!

Vette schôven vad det tog åt Lillprinsen igår kväll. Han somnar alltid vid 19 och sover sen hela natten. Men igår vaknade han vid 20,45 och han gallskrek. Jag fixade lite mat, han fick ny blöja. Han ville inte ha nån mat alls. Då trodde jag att jag skulle få vara uppe länge, men vi myste lite och rätt var det var så rapade han och la en praktspya, och somnade! Så han hade nog minsann lite ont i magen. MEN! Detta har fortsatt heeeela natten. Han vaknar, gallskriker, jag vaknar, går dit och han sover. Nån gång har jag tagit upp honom men då har han rapat lite och somnat om direkt. Så jag är trött som en jag-vet-inte-vad idag! Men vad gör det om 100 år?! Sova och vila kan jag göra nästa vecka :)

Igår röjde vi faktiskt i Lillprinsens rum. Så idag säger vi goddag till träningsvärken i benen! Inte riktigt van att springa upp och ner i trapporna sådär 10 gånger på en dag :) Men nu är det fint där inne. Och en dörr har kommit i till det som ska bli "Walk in closet" Så nu saknas det bara en dörr till själva rummet sen kan han flytta in där. Jag vet att barnens farfar kanske hade en dörr hemma så han kanske kan fixa det när han kommit hem från Thailand :) Får fjäska lite tror jag :) Hihi! Känner att det nog kan vara bra för alla parter om han får sova i sitt egna rum snart. Jag är ju så rädd att väcka honom om jag vaknar på natten till exempel. Så då försöker man gå extra försiktigt och alla vet ju att det är då man blir klumpig :) Haha!

Storprinsen har fått nån jobbig hosta, så jag hör honom i "barnvakten" nu när han hostar och det låter jättejobbigt. Men nu har vi hittat en receptfri hostmedicin som fungerar för honom "Bromhex" eller vad heter den. Den där jäkla "Bisolvon" funkar ju inte alls och dessutom smakar den ju f****n. Så får se om han går till dagis i veckan. Tycker ju att det är lite onödigt att jag ska skicka dit honom för 3 timmar och vara den som ansvarar för att andra barn blir sjuka. Nä! Då får han hellre vara hemma! Jag menar jag är ju ändå hemma!

Nu hoppas vi att våren är på väg på riktigt! Det ska bli massa plusgrader i veckan och regn, så nu kanske snön försvinner :) Jag vet att jag ville ha massa snö på vintern men man blir ju faktiskt lite trött på det efter ett tag. Men vi får ju iaf räkna med MINST en månad till med vinterväder och kallt! Det är ju ändå bara 20:e februari idag. Men hoppas kan man ju alltid :) Det värsta är ju allt sladk och gegga som blir, men det tar jag gärna om det betyder att snön försvinner då :) Slippa palta på barnen alla dessa kläder och slippa stor bylsig vinterjacka på sej själv! Guuuud vad skönt. Sätta sej på altanen med en koppa kaffe i solen :) Åhh vad jag längtar till dess!

Nu ska jag drömma vidare om våren och dricka mitt kaffe. Och mysa med Storprinsen som kom upp för en stund sen.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0