Torsdagskvällen

Se om jag kan få till ett lite längre inlägg nu då :)

På förmiddagen idag var Kicki och hennes Ida här en stund och drack kaffe och tjôta lite skit :) Efter dom åkt så passade jag på att tända i pannan, hänga en maskin tvätt och slänga i en ny maskin. Storprinsen åt lite mellis, macka och mjölk ville han ha idag. När lillebror vaknat så fick han på sej lite kläder och lite mat. Sen packade vi in oss i bilen och åkte till Skene. Lämnade Storprinsen hos sin pappa och jag o lilleman åkte till Willys för att handla dom där nödvändiga sakerna. Sen åkte vi hem. Fortsatte elda och tvätta. Drack kaffe och busade med Lillprinsen innan dammsugaren kom fram! Sen ville han ha lite mat. För andra gången idag somnade han inte till maten. Det slår aldrig fel att han gör det. Men han somnade efter en liten stund.
Så då passade jag på att snåplocka lite innan grabbarna kom hem. Det första Storprinsen frågade va om han fick mat. Kollade på Nicke och frågade om han inte ätit lunchen jag skickat med. Men de hade han. Skönt att han börjat äta mycket bättre nu. Det där eviga tjatet vid matbordet är slut (för tillfället)
Så efter maten var det badtajm för alla grabbarna och det blev en dusch för min del :) Så nu luktar vi gott allihopa :)
Nu sover Lillprinsen för natten och jag och Storprinsen myser framför teven, ja pappa med :) Skulle vilja plocka fram min godispåse jag köpte idag men Nicke vill nog inte gå och lägga sej tidigt idag :P

Imorn blir det åter en hemmadag. Fanns lite mer tvätt än jag tänkt. Inte sååå mycket mer men det är iaf en maskin till. Skönt när allt är tvättat. Så jobbigt då jag inte kan klra tvättmaskin och tummlaren samtidigt. Då går det massa proppar :( Måste fixa till det med.

Men det kanske finns nån vänlig själ som vill komma och ta en fika med mej? Hade varit trevligt med ett litet avbrott i tvätten :)

Är så sugen på att baka. Men har inga ägg hemma, vet inte vad man kan baka för nåt utan ägg "/ Nån som vet nåt får gärna komma med ideér! Så trött på att baka dom där vanliga sakerna som Sylviakaka, kärleksmums, muffins, sockerkaka och vanliga kanelbullar. Skulle dock behöva baka lite bullar innan dopet. Men det ska vi nog hinna med inom 2 veckor... Eller?! Känns som att jag tagit på mej lite mycket med det här dopet. Men jag grejjar nog det. Hoppas jag. Måste bara komma ihåg att beställa frallor den veckan. Undrar hur många dagar innan man måste göra det?

Nu fick jag allt till ett lite längre inlägg :) Så håll till godo tills vi hörs igen!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0