Fredag 26/10

God Morgon people!
 
Fredag. Äntligen. Kallt.
 
Kan inte påstå att jag gjorde nåt direkt vettigt igår alls. Förutom att jag och Lillprinsen va iväg och handlade medans Storprinsen va på dagis. Vi hann med en snabbkopp hemma hos mormor innan vi åkte för att hämta honom igen. Sen åkte vi hem och gjorde pannkakor :D Det va ju Torsdag! Fint med rutiner :) Haha!
Efter lunchen gick jag ut för att kasta in ved och tände upp i pannan. Det va lite rôset inne igår.
Lillprinsen la sej för eftermiddagsnapen runt 14 och jag och Storprinsen myste lite i soffan till "Elias" Men han tyckte nog inte den va så jättebra igår då han somnade efter en liten stund. Jag lät han sova en stund, tills maten va klar.
 
"Farbror" Johan va här igår och bytte däck på sin bil. Då det till synes snöade lite igår. Här kom det ytte pytte lite :( Och man kunde ju inte undgå att märka att det snöade på vissa delar i trakten då det mest använda ordet på Facebook igår eftermiddag va snö! Jag vill ha snö. Snö är mysigt. Det ger lite ljus i detta mörka dystra. Och hellre snö än det blöta regnet!
Men det verkar inte som att folk kan acceptera att det faktiskt blir vinter varje år. Och att det åtminstone kommer lite snö (som igår) innan det riktiga snöfallet kommer. Det som faktiskt lägger sej.

Nog pratat om snö :)
 
Idag är det Storprinsen sista dag på Ängagården. Sista dagen för resor till och från Sexdrega. Känns både bra och dåligt. Mest bra!
Idag firar dom "nallens dag" på dagis. Så dom ska ha med varsin nalle dit. Så idag bjuds det på "nallefika" som Bästa Alexandra bakade igår. Det luktade så gott när vi kom in på dagis när Storprinsen skulle hem. Mumsigt värre. Men tyvärr får ju inte föräldrarna vara med :( Haha! Får la slänga ihop nåt här hemma annars :)
När vi hämtar Storprinsen så ska vi ju även packa med oss alla hans saker hem. Dom ska hem för att bli tvättade för att sedan flytta ner till bygdegården.
Ska även börja packa ihop till Lillprinsen. Men jag kan inte för mitt liv förstå vart jag la alla 80 byxor när jag rensade ur Storprinsens garderob. Jag vet att det ska finnas massor. 74 är för korta för Lillprinsen nu. Men jag har bara hittat några få byxor "/ Fattar ingenting. Får kika vidare.
Allt ska ju märkas upp med namn med. Tur jag har klisterlappar :) Haha!
 
Nä men annars blir dagen lugn idag.
Vad ska ni hitta på i helgen. <nåt kul ni vill dela med er? :D
Våran helg är ganska oplanerad faktiskt. Så vet inte riktigt..
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0