Lördag 20/10

God Lördag!
 
Sovit som en gris inatt! Välbehövligt då kanske!
 
Gårdagen va allt annat än lugn! Vi åkte hemifrån runt 10 tiden, efter att jag säkert hundra gånger fått springa in igen då jag glömt massa saker. Men men! Vi kom iväg iaf. Hämtade upp mamma/mormor för att åka till BT och sätta in en anonns.
Vi åkte upp till City Gross för att handla. Och innan vi åkte ner till knalleland så åkte vi upp till volvo för att prova om en fälg passade på min bil, men det gjorde den ju givetvis inte. Inget ska ju gå som jag vill nån gång :D
Sen åkte vi ner till Knalleland. Gick en sväng på EKO och sen mötte vi upp Bästa Therese för lite lunchmys!
Jag hittade inte det jag sökte på EKO så det fick bli en sväng in på BR med. Och där hittade jag presenten till min Lillprins!
Sen kom vi på att han skulle ju ha nåt fint på sej med. Så fick bli en tur till H&M med. Hittade  en fin skjorta med sleepover. Så den fick det bli. Han kommer bli så fin så :)
Sen va det dags för hemfäd. Jag va så trött och kaffesugen! Uscha.
Hemma så va det uppackning av varor, mellis till barnen och annat plock och fix som gällde.
Sen va det kvälsmatsdags. Och igår fick det bli pizza till fredagsmyset! Men jag var inte så vörst hungrig men fick allt i mej lite grann.
Sen fick det bli soffläge. Slut va jag kan man säga!
 
Idag är det bakning, bakning, bakning på schemat. Pappa Nicke ska till Rångedala och grejja med nåt. Kanske lika bra att han inte är hemma :D Synd bara att Storprinsen inte kan följa med honom. Det hade underlättat lite och dessutom hade han fått va med sin pappa lite. Har inte blitt mycket me det de sista tyvärr.
Men men. Han brukar va så duktig när han ska hjälpa mej att baka så det går nog bra.
Innan pappa Nicke åker hem ska han hämta upp min finaste Therese. Hon erbjöd sej att komma idag så hon kanske kan bistå med lite hjälp imorn innan allt folk kommer. Snälla finaste Therese! ♥
 
Nä men jag hoppas ni alla får en fin Lördag!
 Vad ni än ska hitta på eller inte :)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0