Lördag 27/10

God morgon gott folk!
 
Då var det lördag idag.. Uppe med tuppen som vanligt! Kan ju inte sova bort hela livet :)
 
Gårdagen va ganska jobbig fast ändå inte. Det va med vemod som jag packade ihop Storprinsen kläder på dagis. Fast på nåt sätt vet jag att han kommer tillbaka dit. Inte om ett år kanske men nån gång.
Hans kompis Devin blev jätteledsen när han skulle säga hej då vid våran bil. Han kanske förstod att han aldrig mer skulle få se min Storprins. För Devin och hans mamma ska flytta till Bollnäs.
Och när jag såg Storprinsen och Inez säga hej då till varandra fick jag nästan tårar i ögonen. Dom pussades och kramades och pussades igen. Herregud.. Dom två har ju ändå haft varandra under hela dagistiden. Jag och Inez mamma Frida skolade in samtidigt. Och Storprinsen har pratat om Inez i 2 år. Så det va lite jobbigt. Men han är ett barn, han glömmer fort.
Det kommer bli så bra på det nya dagiset!
 
När vi kom hem så va det som vanligt dags för lunch. Sen lite bus innan Lillprinsen tog sin eftermiddagsnap.
När pappa Nicke kom hem så var det dags för bad för alla 3 :) Sen kvällsmat som igår blev varma mackor efter tips från fina Linda :) 'Sen va det mys hela kvällen.. Storprinsen somnade ganska tidigt så vid 19,45 va båda ungarna nerbäddade och sov så gott :)
Själv så gick jag och la mej efter Dobidoo!
 
Idag har vi inga som helst planer. Eller ah, Emma kommer för att titta på Storprinsens vagn som hon eventuellt vill köpa. Jag känner att vi inte har nåt behov av den längre och har inte haft det på ett tag heller. Så då kan någon annan ha nytta av den istället. Så vi får se. Men annars blir det nog lite hemmafix och så.
 
Hade en fundering igår kväll.. Jag ser på både Facebook och Instagram, folk som pyntar inför Haloween. När är Halloween? Är det denna eller nästa helg?
Tänkte göra en pumpalykta eller 2. Tycker jag är lite mysigt faktiskt..
Synda bara att innehållet i en pumpa luktar fruktansvärt vidrigt..
Undra om pumpapaj är gott... Nån som vet?
 
Nää nu ska jag inte babbla bort eran lördagsmorgon.
 
God morgon!
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0