Måndag 22/10

God Måndag!
 
Kalas tar allt på kroppen. Uffa! Trött i kroppen!
 
Ja, igår va det kalas för Lillprinsen. Kändes som jag inte satt still en minut på hela morgonen. Bara grejjade och donade hela tiden. Gjorde frostingen till Cupcakesen på förmiddagen innan vi åt luch. Sen ställde vi i ordning ett extra bord för att alla ska få plats. Men vi fick ändå inte plats. Vi va så många så en del fick sitta i vardagsrummet. Lite tråkigt tycker jag att man inte kan sitta alla ihop. Men men..
Lillprinsen fick så mycket fina kläder. Och lite nya leksaker. Han verkade dock mer intresserad av pappret :) Men det är väl så :)
 
När alla hade åkte hem så tog jag med Lillprinsen i bilen, så han fick sova lite, och körde hem mamma och finaste Therese!
Sen köpte jag med mej kinamat hem till Pappa och Storprinsen. Vem orkar laga mat efter kalas egentligen?!
Storprinsen hade somnat på soffan medans jag var iväg. Det hade jag nästan räknat med, han va ju helt slut han med stackarn.
Vi stoppade i oss lite mat och sen blev det uppröjning i köket medans pappa Nicke la Lillprinsen. SAen blev det soffläge. Men flyttade snabbt till sängen när Storprinsen lagt sej.
Vet inte vad klockan va när jag stängde av teven, men jag vet att den inte va så mycket iaf!
Så idag är jag trött för att jag sovit för mycket! Aldrig är man nöjd ;)
 
Idag är det dags för Storprinsen att åka till dagis igen. Sista veckan med körning till sexdrega. Sista veckan på Ängagården. För nästa vecka är han ledig Måndag-Onsdag för det är höstlov och sen börjar inskolningen på det nya dagiset på Torsdagen.
 
Idag blir det väl det gammla vanliga. Fix och plock. Måste springa ett varv med dammsugaren med. Blir ju så efter kalas. Smulor och annat på golvet som fastnar i strumporna och irriterar!
 
Hoppas ni andra haft en fantastisk helg!
 
Den fantastiskt fina tårtan :)
 
 
 
Trött kille efter kalas
 
Ytterligare en trött kille :)
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0