Måndag 29/10

Good Morning peeps!
 
Då vart det måndag igen. Ny dag, ny vecka och nya möjligheter!
 
Igår hade vi sagt att vi skulle försöka hitta på nånting. Vi tog en tur till Nickes Farmor & Farfar. Först fick vi lite kaffe och fika och sen lite lunch på det.
Efter besöket där så svängde vi förbi affären för att köpa lite mjölk och annat. Sen åkte vi hem.
Pannan skulle tändas upp igen. Tvätt skulle tas om hand..
Till kvällsamat blev det korv i bröd. Så underskattat verkligen!
 
Idag är det full rulle. Så blir det när jag inte tänker mej för. Men det ska nog lösa sej det med. Först ska vi åka in till stan för att köpa ett par skor Till Lillprinsen. Sen plocka upp mamma/mormor som ska följa med hem för att passa grabbarna i eftermiddag en stund. Sen ska vi vidare till Dalsjöfors för att hämta upp en lampa jag köpt av Cissi på Loppisen och det blir även lite kaffe och lunch där. Men vi blir inte så länge där då jag ska vara på ett möte klockan 14 i Svenljunga och jag ska då hinna köra hem mamma/mormor och grabbarna hit innan dess med. Hua! Dumma mej som inte tänker mej för! Men det ska nog gå bra. Lite stressigt men det får man la tåla :)
 
Denna veckan kommer det bli sena kvällar för Pappa Nicke. Han måste nämligen vara på såget och gräva lite på kvällarna. Tur han inte är så långt bort iaf. Tar inte så lång tid innan han kommer hem efter det att han har slutat.
 
Nää jag hade inte så mycktet att säga idag heller..
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0