Onsdag 24/10

God Onsdag!
 
Halva veckan har redan gått.. Jisses!
 
Storprinsen va på dagis igår. Medans han va där så tog Lillprinsen sin vanliga förmiddagsnap och jag fixade lite. Plockade fram vinterdäcken, kastade in ved, tände upp i pannan och hängde tvätt. Och sen va ju mina s.k "fritimmar" slut och det va dags att ta upp Lillprinsen och bege oss till dagis. De 3 timmarna går alldeles för fort. Men vissa dagar vet jag ju inte ens vad jag ska göra, hur ska det då bli när båda två är på dagis?! Haha! Jag kommer ju klättra på väggarna!

Nä det kommer jag nog alldeles säkert inte göra om det nu blir som jag vill :D Och det blir det förhoppningsvis.
 
Efter lunchen va det som vanligt lite mys- och lektajm. Vid 15 tiden packade jag kidsen i bilen och åkte till Blomsterlandet för att inhandla en blomma till min fina mamma som fyllde 60 år igår. Sen åkte vi mot stan. Med en extra sväng så Lillprinsen (som inte är förtjust i att sova i bilen) skulle somna lite. Det tog en bra stund innan han somnade och det slutade med att han sov endast 10 minuter innan vi kom fram till mamma! Men han var på ett himla gott humör hela tiden vi var där ändå.
Det serverades smörgåstårta och massa kakor och bullar (vissa av dom hade ju jag bakat då)
Vi begav oss hemåt runt 19 tiden. Då va ungarna rejält trötta. Så det blev ju sänggång med en gång när vi kom hem. Och vid 21 var det min tur att skalla kudden :)
 
Idag har vi inte mycket planerat heller. Storprinsen ska till dagis. Jag och Lillprinsen åker hem som vanligt. Ska ringa några samtal bara.
Annars säkert det där vanliga. Lite tvätt och eldning.
 
Jag, rent ut sagt, glömde hämta den där trappgrinden igår. Jag kom på det när jag nästan va hemma. Så jag mailade henne och bad tusen gånger om ursäkt och ska förhoppningsvis hämta den i eftermiddag.
Så retligt tycker jag. När jag mailat henne och sagt att jag verkligen vill ha den och att jag kommer på Tisdag. Men men.. Har man "Doris-minne" så har man :)
Men ska ringa henne efter klockan 13 så får vi se.
 
Ha en fantastisk dag!
 
Dagens väder :D
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0