home alone

Då har man dammsugit hela huset.. De va ganska jobbigt faktiskt. Van vid liten yta ju ;) Hehe.. Men som sagt, gör man det ofta behöver man inte göra de så noga varje gång ju =P haha..

Magen cepar fof.. Tror att den sagt upp sej på heltid faktiskt. Den vill inte alls som jag tycker. Den har ett helt eget liv. Va ju hos farbror doktorn igår. Jag har (enligt honom) spasmer i magen ;) haha.. dvs Orolig mage..

Efter jag vart hos farbror doktorn va jag hos Fredric o tog en cigg.. Fick fina blommor ;) Tack! Hihi.. Sen fick jag allt åka hem o göra den jävla maten som måste göras.. Igår serverades det Spagetti o köttfärsås.. *mumma* Elin kom ut en sväng me.. Kika tv o åt massa onyttiga chips..

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra för mat faktiskt.. Får nog köra in huvet i frysarna o se vad jag hittar..


Då går jag o gör de då!

slappt

Hemma från "fängelset" idag. Har sovit fruktansvärt dåligt inatt. Och har haft ont i magen flera dagar. Inatt har de vart hemskt. Knappt sovit nåt. Vaknade när alarmet gick o jag kunde knappt röra mej. Jag gick upp o tog en tablett för att sen krypa ner i soffan, vaknade tio i 7 av att telefonen ringde =) hehe.. Sen kunde jag inte somna om.. Så jag har vart vaken sen dess. Druckit lite kaffe o ätit en smörgås i min ensamhet. Tvättat en maskin tvätt hittills. Sen har jag bara slappat på soffan resten av tiden. Har så ont i kroppen. Måste åka iväg strax o kolla brevlådan i de gamla huset med. Kolla om vi fått nån telefon att hämta ut eller inte.
Beställde lite kläder igår med från www.halens.se dom kommer i början av september. Ska bli najs, hoppas de passar med bara så man slipper skicka tillbaka o byta storlek o grejja. Tar ju sån tid innan man får kläderna igen ju =(

Nu ska jag återgå till slappandet.

mhm

Fan vilken jävla huvudvärk jag har. Den vill fan inte gå bort heller.. Pain in the ass.. ( nääe, huvet ;) ) hihi
Känner mej ganska så pigg o gla' idag faktiskt. Fast just nu står klockan stilla. Tittar på klockan var 3:e sekund tror jag.. Men inte rör den på sej inte.. Hehe.. Konstigt! ;)

Ikväll ska jag till Od, ska på ett sånt dära "heminredningsparty" massa onödiga o skojjiga saker ;) Ska bli roligt.. Hittar väl en himla massa onödigt man kan köpa =) hihi

Nääe, nu e de lunchtajm..

jadå

Det blev en ganska bra dag trots allt..
Iaf efter kvart i 3 =)

kanske...

Det kanske blir en bra dag trots allt.. = )
Känns bättre nu..
Me like!

inte idag

idag är ingen bra dag..
det känner jag redan..
vill inte alls..
varför känner jag så?
tar det slut nån gång?
när är botten nådd?


ja säger då det

sikken jävla dag
huvudet går på högvarv
exploderar snart
orka!
vill inte mer!
orka mer skit..
skit också!

HELVETES JÄVLA FÖRBANNADE SKIT

=(

Less less less
Dagen började bra
Men de försvann
Varför?
Blä!

...

helvetes jävla skit!!

fredag

Fredag idag! Så underbart! Veckan har gått ganska fort måste jag säga. Måste vara för alla trevliga pratstunder jag har haft =) tack så mycke! =)

Frisördax idag =) ska bli så skönt.. Även om de inte blir att ta av så mycke.. Men lite blir de iaf. Sen mysa en stund med lillasyster..
Ikväll blir det nog inte så värst mycke gjort dock. Sova lite kanske med tanke på att jag sovit lite halvkass hela veckan, lagt mej sent o sådär.
Men men, sova kan man göra när man dör ;)

Jessic@



tråååk

Jag har verkligen hur tråkigt som helst här.. 
Samma sak hela tiden..
Inget nytt som händer..
Nåt kul kan det väl hända här?
Men snart är det dax för hemfärd!
Kan du inte ringa snart?

hemlängtan

Nu vill jag bara åka hem.
Slut på energi.. 
Vill hem till min underbara säng.
Bara krypa ner o bara va..
Inte gå upp förns imorn..

lugnt

Dagen har gått ganska bra. Försöker hålla humöret uppe även om det är tungt.. Men de är skönt att ha nån o prata med i telefon =)  tack för sällskapet! Alltid lika trevligt! ;)
Eftermiddagen va lugn, träffa en kompis o sen hem o körde lite grejjer till huset o sen hem för att stenslockna på soffan = ) haha.. Vaknade av att telefonen ringde. Men alltid lika trevligt som sagt..


Ny dag och nya tag imorn..


inge bra

Känns inte bättre idag.
Ont i magen har jag.
Kan jag få svar snart?
Hatar ovisshet!
Vill bara stanna hemma.
Krypa ner i sängen o inte komma upp igen.
Skit oxå.

fuck it

Kvällen lugn o skön. Ensam hemma i soffan. Varva ner i ensamhet. Nya tag imorn. Hoppas på en bättre dag. Finns dom? I så fall var finns dom? Jag vill ha en sån dag.
Vet nån var dom finns?



Jag vet att ni är några som läser min blogg, lämna gärna en kommentar..

vad vet jag?

Äntligen hemma.. Tror det räcker så!

Sämsta tidpunkt: Idag 04.15
Bästa tidpunkt: Idag 14.45

uppladdad till tusen, not!

Känner mej verkligen uppladdad för o gå till jobbet.. Eller inte! Snoozade klockan så länge det bara gick. När jag väl insåg att jag inte kommer undan så va det bara att kliva upp.. Men nu är jag snart påväg iaf.
Vill inte. Behöver. Måste.
Fan jag spyr snart!


visste de'

Jag visste att denna dagen skulle komma. Dagen innan man ska börja jobba igen efter 4 veckors semester. Började dagen med den fetaste ångesten jag någonsin haft. Ville verkligen inte kliva ur sängen. Bara ligga kvar hela dagen. Inte göra nånting.
En människa sa - " Bit ihop, du klarar detta " Men har du mått såhär nån gång? Nääe, jag tror faktiskt inte att du har det. Allting är så lätt för dej. Du har ett arbete som du trivs med. Du har arbetskamrater du fungerar ihop med. Jag tror inte att jag klarar detta. Jag tror att du har fel! Fruktansvärt fel!
Men vad kan man göra? Man kan inte sluta sej från omvärlden, man måste fortsätta prata. Det är jättelätt att tänka så. Tyvärr fungerar det inte så. Man kommer till en gräns, sen klarar man inte mer. Jag har nu kommit till den gränsen. Jag vet inte ens om jag vill klara mer.

...

Vill ha: Massa Pengar! Och bra väder =)
Klädsel: Arbetsbyxor o tjock tröja
Frisyr: Som vanligt, snelugg
Låt: Nelly & Kelly rowland - Dilemma
Planer: Flytta lite grejer till huset = )
Måste: En massa egentligen
Bästa: Mej själv ;)
Roligaste: Att brorsan o Tirre e hemma =)
Misslyckande: Vädret
Saknad: Pappa
Drog: Cigg
Köp: Jeans
Godis: Inget
Humör: Finns inte idag


en sån där dag

Idag har jag en sån där jobbig dag. En sån dag jag bara känner mej gråtfärdig hela tiden, helt slut på luft i kroppen . En sån dag jag bara vill lägga mej ner och dö för stunden. En sån dag jag absolut inte känner för att hitta på nåt alls. Bara ligga under mitt stora bylsiga täcke i min mjuka soffa och bara titta på film tills jag somnar. För att sen vakna upp och hoppas att jag får en bättre dag.
Jag vill en gång ha en dag då jag känner att allt är på topp. Att allt bara funkar för mej. Då jag kan vara på bra humör hela dagen. Inte fundera på nåt jobbigt. Utan bara må bra. När kommer den där underbara dagen? Finns den överhuvudtaget? I så fall hoppas jag att den kommer snart. Jag orkar snart inte med detta mer...


...

panikstäd

Klev faktiskt ur sängen redan halv 11 idag. Börjar ju nästan bli duktig på detta ju. Ska ju få besök idag så jag var tvungen o plocka undan alla kläder o grejjer som låg här överallt. Kan ju inte se ut hur som helst även om jag vet att han inte bryr sej det minsta. Sen vart det att hoppa i duschen, sen platta min bångstyriga hår.. Men nu tror jag att jag har¨fått reda på de ;)
Men nu pratade jag precis med han så nu hinner jag inte sitta här.

Hörs sen!

kaffe & red bull, dagens levebröd

Dagen har minst sagt vart fullspäckad.
Vaknade faktiskt vid halv 10 idag =) vaknade till lite o sen va det dax för dagens dusch. Det va skönt. Passade på att raka mina stackars ben med, det behövdes.. Om i fall att solen tänkt o titta fram menar jag ;) hehe.
Sen begav jag mej ner till Svenljunga för att hämta ut dom sista pengarna till den sista hyran!! Så den har jag vart o betalt idag. Sen bar det av mot stan för att plocka upp mamma för att sen hälsa på min bror o Titte birre. Sååååå kul att se er igen =) Sen bar det av mot Fristad till Tirres syrra med familj. Fick se den underbart fina tärnklänningen, lite smått avis blev man ju.. Sen va vi även en sväng i Varnum me.. Sen åkte vi hem till Tirre igen för lite käk.. Stuvade mackisar o köttbullar =) *mums* sen har vi bara slappat mest. Och nu sitter jag här.. Åter igen..

Imorn ska jag nog ge bilen ett ordentligt bad tror jag. Om vädret tillåter då dvs. Sen får vi se om Herr Asp kommer hit o fikar med mej =)
Sen blir det väl stan en svänga imorn, sista torsdagskvällen för året är ju. Träffa lite skojjigt folk o tjöta massa massa skit som vanligt.

Och på måndag är det dax att gå tillbaka till helvetet igen. Jag längtar ju inte precis om man säger så. Ångesten står mej upp i halsen. Att bara tänka på att jag börjar snart får mej att må illa. Vill bara kräkas på skiten. Tänk om man en gång i livet kunde få ha ett jobb man trivs med. Jag skiter egentligen i huruvida arbetsuppgifterna är skojj eller inte, bara kollegerna är bra. Mina kolleger va bra, tills den jävla lakritsbåten började med sitt skitsnack och fick med dom allra flesta på de. Fattar inte att folk ens kan tro på honom. Och att chefen inte märker vad han sysslar med. Men det e ju klart man ser ju inte vad ens " gullegris " sysslar med. Så nääe, jag har verkligen inte saknat att ha ett jobb att gå till denna semestern.. Fast varför ska man sakna jobbet på semestern egentligen? Vem fan gör det?


Nu ska jag ta mina chezz balls o luta mej tillbaka i soffan o kolla på Ice Age tror jag ;p
måste bara rota fram den i nån låda ;p


Talk to you later

080805

Då har ni landat hemma i kalla Sverige nu då. Men så skönt de ska bli o träffa er imorn.. Massa gråt o pussa blir det säker =) hehe.. Gud vad jag längtar tills imorn. Har väntat på denna dagen i 3 månader ;) hehe..


Men jag får nog köpa mej ett solkort kom jag på.. Nu har mina svärisar vart utomlands, Jörgen o Tirre har vart utomlands i 3 månader, Evelina åker till Turkiet inatt. Kanske måste köpa mej ett om jag ska kunna vistas bland folk :s haha.. Alla är ju säkert hur bruna som helst.. Futtigt.. Vill me ju.. Men men.. Hjälper ju inte att jag sitter här o klagar. .Blir inte brunare för de..


Men nu ska jag nog faktiskt ta o besöka min kudde tror jag.. Blir nog en lång dag imorn..


Puss hej


ÄNTLIGEN!

Imorron kommer ni äntligen hem. Ska bli så underbart att få krama om er. Vill aldrig mer att ni åker. Men självklart så kommer ni att göra de. =( Men vi finns här. Alltid. Fast jag får ju inte träffa er förrns på onsdag. Ni kommer ju så sent imorn att det inte är nån idé..


Idag har det inte blitt så möe gjort, va hos mamsen en sväng o drack lite kaffe. Annars inge annat spännande. Vi packade lite me, lite kläder röjjde vi ur o så. Så nu är faktiskt det mesta vi kan packa, packat. Så nu väntar vi ju bara på besked när vi får flytta. För jag tror att dom redan har flyttat lite grejer nämligen, men när vi åkte förbi igår så hängde de fortfarande gardiner uppe i fönstrena. Men det hade inte stått nårra bilar där imorse när Nicke åkte förbi. Skumt. För det brukar det göra vid den tiden. Jaja.. De löser sej säkert.


Nu känner jag inte för o skriva nåt mer faktiskt.


Pöss hej


thursday najt

Va i stan en sväng nu på kvällen, men jag vet inte vart alla kul människor va nånstans? Vart va ni..? Dom enda kul som dök upp va syrran o Daniel. Men dom åkte efter en stund, skulle till Daniels mamma o äta =( men vi kommer ju till er imorn =) haha.. Hoppas du inte tog illa upp, jag skojade bara med dej. Självklart vill jag umgås med dej. Alltid lika skojj..

Nu ligger jag hemma på soffan, precis avslutat ett en timmes lång telefonsamtal med både Asp o Elin. Trekant =) haha.. Men det va trevlig, massa skitsnack va de iaf =) Så nu ska jag titta på " nu blåser vi snuten 3 " den går på tv, inte för att den e lika bra som dom andra två, men de e alltid nåt o titta på då jag inte e trött än.
Imorn på dan blir det att vara hemma o packa de sista tror jag. Är inte såå värst mycke kvar, har väl en dags packande kvar om jag har tur. Men kan ju inte packa ner allt heller, för det kan ju vara så att vi behöver grejer den sista veckan =)


Nääe, movietajm =)


Kisses and hugs