Fredagkväll

Ligger nerbäddad i soffan o kikar Doobidoo :) Prinsen sitter hos mormor och äter sin kvällslelle.. Sambon har faktiskt redan gått och lagt sej.. Kul! Tur att vi har live-underhållning såhär på kvällen i form av en övertrött Prins.. Han har hoppat runt och stojjat här nu ett tag. Men kände att han nog behövde äta lite lelle nu för han tar sån tid på sej att äta den. Så runt 21 kanske han har borstat tänderna och ligger i sin säng.. Han njuter väl av sin mat antar jag..

Imorn ska vi på 30 års kalas hos Prinsens farbror, det är ett tag srn han fyllde nu men han ville inte fira förrän han flyttat in i nya lägenheten.. Så imorn är det dax.. På kvällen ska vi ner till bygdegården på den årliga höstfesten. Får se hur länge jag stannar bara.. Känner att den här lille trycker på mer för varje dag. Idag har han inte vart alltför aktiv så han förbereder väl sej nu :)

Nää, nu ska jag bädda ner mej lite mer och bara mysa :)


Sikken dag!

Vaknade när Nickes klocka ringde imorse! (05,10) När han gått så tände jag lampan för att läsa lite som jag brukar när jag inte kan somna om direkt. Strax innan klockan 6 hör jag Prinsen börja hosta, somna om tänkte jag! Men lite efter 6 så började han ropa på mej..
Bara att knalla upp och hämta honom, vi myste ner oss i våran säng en stund tills han kom på att mormor minsann är här. Ut i vardagsrummet och väkte stackars mormor som låg där o sov.. Så då va det bara att gå upp allihopa. Vid 8 körde jag han till dagis och åkte hem o hämtade mormor för vi skulle åka och handla lite på Willys. Vi fick åka till stan då jag skulle lämna in papper på FK. Efter Willys tog vi en sväng på Ö&B. Hittade snuskigt billiga våtservetter. Men fortfarande Natusans egna! Skumt, 19:- per paket.. Så då fick några paket åka med hem. Det går ju alltid åt..
Sen var det dax att hämta lillfisen på dagis. Hem och gjorde lunch, och han bråkade i vanlig ordning men till slut så hade han fått i sej maten och alla va nöjda och glada. Sen drack vi lite kaffe.. Och sen var det vedens tur, kastade in så mycket jag orkade och nu väntar jag på en maskin tvätt och att frysen ska tina :)
Det som återstår idag nu är endast att laga kvällens middag.. Ja och duscha/bada prinsen med då! Och lite annat småpill givetvis.. Guuuuuud, när ska det ta slut..

Vad har ni hittat på idag då? :)


Torsdag 110929

Torsdag redan, vart tar veckorna vägen? Hinner inte med riktigt.. Ahja, de e la så de ska va då..

Gårdagen va inte så effektiv, hade små värkar hela dagen. Men tog mej ändå orken att åka till mamma så Prinsen fick lite våfflor :) Men vi stannade inte så länge. På hemvägen gjorde jag ett stopp på Ica Maxi för att inhandla nappar till lillbäbisen vilket jag kom på att kanske är nödvändigt :) Hehe.. Prinsen satt kvar i bilen och sov en stund när vi kom hem så jag la mej på soffan och bara va.. Värkarna avtog så smått men dom va där hela tiden. Så tänkte att jag kanske inte skulle få sova så mycket så strax efter 20 gick jag och la mej :) Jag har vaknat ett par gånger inatt, men enbart för att Prinsen har pratat i sömnen (tror jag) När han satte igång visste jag inte vad klockan var och trodde Nicke hade försovit sej men då va ju klockan bara halv 3. Tur jag inte väckte honom :D Haha
Imorse när jag kom upp i Prinsens rum så har han under natten fått av sej sin pyjamas :s Vart varm kanske? Vad vet jag..

Idag är det besök hos BM som gäller, sen ska jag hämta Prinsen och åka till min älskade Fia! Saknar massa! Men nu äntligen har vi hittat tid till en liten träff :) Sen kommer min mamma hit idag, hon ville vara här nu när jag hade värkar igår! Eftersom hon ska passa Prinsen när det väl kör igång på riktigt så kanske det är lättast :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fixa Prinsen till dagis!

Ha en underbar dag!


God morgon!

Idag vaknade jag halv 7 av att jag hörde Prinsen ropa Maaaaammaaaaa! Maaaaaammaaaaa! Och ju längre jag väntade med att gå upp ju intensivare blev detta Maaaaaammaaaa! Så det va ju bara att ta sej i kragen och gå upp..

Jag har börjat må sjukt illa på morgonen. Under hela denna graviditeten så har jag vart tvungen att äta en smörgås innan jag dricker mitt morgonkaffe, men nu har jag till och med svårt att få i mej smörgåsen utan att kväljas! Typiskt! Och huvudvärk har jag med! Varför?
Men nu är det tack och lov inte länge kvar.
Blir så trött på en sak bara, jag vet att jag inte är särskilt stor om magen denna gången heller, men senast igår träffade jag folk som sa att "du kan väl inte ha så stora problem denna gången heller eftersom du är så liten!" Fast jo det kan jag.. Det har inte alls med hur stor man är, foglossningar är hormonellt! Och även om jag inte har gått upp ett gram så är det sjukt tungt. Det finns olika sätt att ha det jobbigt på.. Och jag har mina foglossningar som är dom värsta, finns säkert dom som inte tycker att jag ska klaga, men jag får faktiskt klaga lika mycket som alla andra om jag vill.. Bara det att jag inte gör det.. Jag vet att det kommer något fint av all denna smärta och det är värt all smärta i världen att snart få ha det lilla knytet på magen..

Såå, nu har jag fått sagt det med!

Vad ska ni hitta på idag gott folk? Jag ska snart köra Prinsen till dagis och åka hem och bädda lillbäbisens säng och sen hämta Prinsen igen och åka till mamma/mormor för att äta våfflor :) Mumma!


Grattis Blogg.se!

Äntligen har Blogg.se kommit med en app! Som jag har väntat! Nu kanske det kommer att bloggas lite mer, kanske iaf.. :)

Nu har jag precis lagt Prinsen i sin säng och själv har jag tagit fram mina ostbågar och sjunkt ner i soffan..
Idag har vi inte gjort alls mycket, Prinsen har varit på dagis. Efter bi kommit jem från dagis så kom Elin och hennes lilla Wilde.. Drack lite kaffe och gjorde senare lite lunch.. Prinsen somnade som en stock på soffan i vanlig ordning. Han har kommit till den åldern då han inte riktogt vill sova på dan, vilket jag kanske känner är lite jobbigt då jag gärna vill ha min egentid när han sover sina timmar. Jag kan ju inte tvinga han att sova direkt. Då blir han ju tjurig för det istället..

Och på lillbäbis fronten vet jag inte riktigt vad jag ska säga.. Haft lite känningar dom senaste dagarna men inget direkt allvarligt.. Men nu är allting iaf i ordning för bäbis ankomst. Sängen skruvade vi ihop idag, så den ska jag bädda i ordning imorn..
Annars ska vi till min kära mamma imorn och äta våfflor :) Mums!

Nääe, nu ska ja kika teve och mysa..


110919

Ucsha, redan den 19:e september.. Tiden går sjukt fort nu.. Och nu är det faktiskt inte länge kvar tills lillbäbis finns här hos oss :) Jag längtar som en tok. Nog för att jag vet vad könet på den lille är, men att få veta hur den ser ut, hur den beter sej, hur Max kommer att bli som storebror och hur han kommer reagera överhuvudtaget på att han inte är ensam med mamma längre. Hur kommer allt det bli. Ska bli så spännande att ni inte anar :)
Nu känner jag bara press på att förbereda sakerna innan lillbäbis kommer. Men det är saker som jag har blivit förbjuden av Nicke att göra själv. Vi har en soffa i vårat sovrum som ska upp till Prinsens rum, men jag fick minsann inte hjälpa honom att bära den upp.. Även om jag just den dagen kände att jag hade klarat det. Men nej.. Och nu har han lovat bort sej till nästa helg då han ska hjälpa sin bror att städa den gamla lägenheten. Och det sa jag att jag inte ville vara med på.. Och 2 helger efter det är vi med uppbokade.. När ska vi hinna? Jag börjar få lite panik. Måste se till att sparka honom i röven känner jag. Men nu kom jag ju på en sak i skrivande stund, min bror och hans tjej kanske kommer hit på onsdag då hon kanske ska klippa mej. Så då kanske dom kan hjälpas åt att bära upp den :D Guuud vad smart jag är egentligen Haha! Så nu kände jag mej genast lite lugnare. Och mamma hon har tvättat alla bäbiskläderna så dom ska läggas i byrån dom med.. Så ja, nu blev jag betydligt mycket lugnare. Men det tråkiga är att bara gå här hemma och vänta på att det ska köra igång. För det är ungefär vad jag orkar med på dagarna. Jag sover som en kratta på nätterna vilket resulterar i att jag inte är så pigg på dagarna. Men när kvällarna kommer då är det precis som en energivåg kommer över mej och jag orkar göra massor. Men då vill jag ju inte göra det för då är ju pappa/sambo hemma med oss.. Ett dilemma detta gott folk.. Kan man anlita en hemhjälp? Nån frivillig? :)

Nääe, nu ska jag betala min mammas räkningar och göra mej redo för att hämta Prinsen sen åka till staden :)


Tlöööööt

Uscha vad jag är trött! Denna helgen har inte gått i vilans tecken! Igår var vi och hjälpte min svåger att byggstäda hans nya lägenhet så att han kunde flytta in idag, så idag har vi då hjälpt honom flytta. Idag var Prinsen med så det var lite mer att hålla koll på. Igår var han hos mormor och busade med henne. Det hade gått så himla bra, dom hade vart ute på lekplatsen en stund men då han inte hadr nån att leka med förutom mormor så va det inte så roligt.. Men annars gick allt superbra. Det gick bra även för oss.. Städningen gick undan riktigt bra faktiskt.. Tog dryga 3 timmar på 4 pers :) Sen åkte vi ner till mormor och skulle hämta Prinsen. Men då låg han o nana då gott i mormors säng :) Så vi hann med en kaffe och lite tjôt innan han vaknade. När vi väl kom hem var jag så trött att jag inte orkade med nånting.. Det enda jag gjorde var att tända i pannan och tända massa värmeljus och myste ner mej i soffan. Det hade jag gjort mej förtjänt av tycker jag.. Likaså idag! Nu har jag precis tagit mej en dusch och sitter i soffan med en skål chips :) Önskar bara jag fick gå och lägga mej nu.. Har ingen energi kvar idag.. Så jag tänker inte göra nåt mer ansträngande idag.. Hoppas ni andra haft en bra helg!

Trots!

Jag blir lite smått tokig på det här med trotsåldern! Det spelar ingen roll vad jag säger till honom så ligger han ner på golvet, skriker hysteriskt och sparkar fötterna i golvet.. Ska vi åka nånstans slutar det 9 av 10 gånger med bråk och att jag går ut och sätter mej i bilen och startar den. Då kommer han springande och skriker efter mej. Varför händer detta varje gång? Nån som har ett bra svar på det? Varför beter han sej såhär gång på gång? Trots atr vi efter varje utbrott sätter oss ner och pratar allvarligt med honom om varför han inte kan hålla på såhär. Men sen går det nån timme och det är samma visa igen.. Det är nu jag har som minst tålamod känner jag och inte riktigt är den mamma jag borde vara kanske.. Vad ska jag göra?

Höstrusk

Oj då! Länge sedan jag uppdaterade nu.. Men jag kan faktiskt skylla på att det har varit ganska mycket det senaste.. Jag har slutat på Manpower, men är hemma och är sjukskriven för foglossningar som gör ondare än ondast vissa dagar! Det är så himla mycket jag vill ha gjort men måste hejda mej då jag vet att kag får så ont på kvällen och sover dåligt på natten och kamske till och med blir liggandes dagen efter och det funkar inte med Prinsen hemma. Jag har haft tur och kunna ha min mamma här emellanåt, men hon har som sagy ett eget hem med. Men jag kan ändå inte göra allt det där som jag skulle behöva. Göra färdigt i det som ska bli Prinsens nya rum då lillbäbisen flyttar till eget rum. Och än så länge så känns det liite tidigt att ta fram lillbäbisens säng och bädda upp den, det är ju faktiskt 6 veckor kvar! Och inte för att vara negativ, men allt kan fortfarande hända! Men jag har ändå vart på Gekås och inhandlat allt som kan tänkas behövas tills den lille kommer. Lite kläder, sängkläder till vagn och säng, ja ni vet allt det mest nödvändiga. Självklart blev det en del till Prinsen med, lite nya kläder och ett nytt vinterställ, så det enda som saknas är nya vinterskor till honom sen e han redo för vintern. Men jag vet inte om dom har fått in vinterskorna på Skopunkten..? Nån som vet? Har lite andra saker att se fram emot innan lillbäbisens ankomst med.. Vi har 2 fester som vi ska gå på nu i oktober. Sen får jag nog minsann ta och vila mej dom sista veckorna! Vi försöker komma på en bra lösning med Prinsen med beroende på när lillbäbis hade ränkt att titta ut.. Självklart kan säkert min mamma vara här dom sista veckorna men det är ju faktiskt så att vi lika gärna kan gå över 2 veckor.. Och om nu det hela sätter igång mitt i natten känns det ju ganska taskugt att dra upp honom för att köra honom till mormor.. Såå jag vet inte riktigt hur vi ska lösa detta.. Nån som har ett bra förslag..? Nää, nu ska jag fortsätta att mysa med min lille kille! Ha en bra dag!