Torsdag 31/1 2013

God Torsdag!

Herregud, torsdag! Snart helg!
Fantastiskt vinterväder vi vaknar till idag! Spöregn! Jisses!


Igår höll jag på med det där bokslutet. Jag skrev och räknade tills pennan glödde, rätt som det va så fick jag den att stämma! Vet ju inte om jag har gjort rätt, men jag fick det att stämma iallafall :D Nu återstår det att se om Kicki får ut samma summa som jag :) Och gjort likadant som jag. Hon skickade en bild till mej igår på hur hon gjort hittills, och det såg bra ut :P haha!

När jag hämtat gangstrarna så lagade vi lite mat och väntade in pappa, trodde vi. När klockan blev lite mycket så åt vi ändå. Jag ringde till honom och frågade vart han höll hus. Då hade han åkt till verkstan för att tvätta bilen.
Jaja! Efter maten badade grabbarna och jag tog mej en dusch! Sen var det läggdags för Lillprinsen.
Jag och Storprinsen myste tills hans somnade med.
Sen så plockade jag fram mina skolböcker. Satte mej faktiskt i sängen och skulle göra det. Ah, jag bloggade ju om det igår kväll :)
Nicke va på möte och kom hem runt 21 tiden.

Idag så blir det lite plugg. Sen blir det en sväng till Svenljunga för att skicka ett paket och även till Tarja för att hämta två väggljuslyktor jag köpt av henne :)
Sen är det nog lagom att ta med mina barn på hemvägen :)


Kvällsblogg

Satte mej i sängen med mina skolböcker, tänkte jag skulle passa på att kvällsplugga lite när gubben ändå inte är hemma. Men kom på att jag faktiskt fortfarande inte sett 3:e avsnittet av "En pilgrims död" så det ska jag se nu :) Motivationen till kvällsplugg finns väl kanske inte riktigt. Det lät bra iaf :) Men känner inte att jag kommer mycket längre nu än vad jag gjort tidigare idag. Skulle göra ett par uppgifter från skivan som är med i uppgiftsboken.
Det handlar om att jag ska göra en resultat och balansrapport, på ett annat sätt mot vad jag kan. Jag började men det blev helt knasiga siffror. Företaget skulle gått med vinst på över 7 miljoner :) Haha! Lägg ner bara!
 
Bar upp Storprinsen till sin säng för en stund sen. Han somnade här jämte mej i våran säng. Han sa att han ville sova här hela natten :) "Det är mysigt att sova hos dej mamma" haha han är la för söt :)
Lillprinsen sover som vanligt sen en timme tillbaka.
 
Söt han va efter badet va :)
 
 
 

Onsdag 30/1 2013

God Onsdag!

När barnen va lämnade på dagis igår så tog jag tag i och betalade räkningarna innan jag plockade upp mina böcker.
När de väl va betalda så kände jag inte den där ångesten som brukar komma krypande när man ser saldot på kontot.

Sen var det dags att hugga i med bokföringen igen. Den blev jag klar med igår så jag gav mej på bokslutet, det va mindre lätt kan jag säga. Jag fattar på ett ungefär hur jag ska göra fast ändå inte. Det här med debet och kredit är ingen rolig historia!
Och inte lätt när man inte har nån direkt att fråga som kan förklara på vettigt sätt heller. Inte så lätt att ta det på telefon med en lärare som sitter långt härifrån!
Men bara jag får klurat lite till idag så ska det nog lösa sej.

Hämtade kottarna på dagis som vanligt klockan 16. Då åkte vi hem och gjorde ingenting egentligen. Pappa Nicke skulle ju inte komma tidigt, men rätt som det var så kom han. Då va hans nya bil inte klar ändå.
Jag slängde ihop lite pannkakssmet så det fick bli kvällsmaten.
Lillprins bus är så duktig och äter det mesta själv. Har inget direkt val känner jag då han vrider undan huvet och blir arg om man ska mata honom.

Efter maten var det de obligatoriska myset :) Lite ombyte till pyjamas och mer mys medans Lillprinsen åt sin välling. Ja, han äter välling trots att han äter med oss när Pappa Nicke kommit hem.

Storprinsen fick på sin pyjamas runt 18,30. Och innan klockan va 19 så sov han i fotöljen. Som alla andra dagar :)
Jag gjorde lite negerbollar, men själv var jag inte sugen så Nicke fick äta själv. Finns några kvar som jag kan smaska på medans jag pluggar idag :)

Ikväll ska Pappa Nicke på möte med styrelsen i bygdegården. Då kommer jag passa på att plugga medans han inte är hemma och barnen lagt sej. Det går an att Storprinsen är vaken men Lillprinsen bara ska va med och trycka på datorn :) Så så får det bli idag. Känns som att jag behöver det då jag inte ens är halvfärdig med inlämningen. Och den kommer inte komma in på fredag som jag hade önskat heller.

Det va allt för mej! Tack och hej!


Tisdag 29/1 2013

God Tisdag!

Snart är januari slut med. Sjuttan vad dagarna rasslar iväg!
Kanske dags att planera för midsommar ;)

Igår satt jag med bokföringsuppgifter. Det var inte det lättaste. Men det fastnar lite iallafall. Men mot slutet av dagen så blev allt så rörigt så då la jag ner allt och grejjade med annat.
Jag var iväg tidigare på dagen och handlade lite. Sånt där nödvändigt som går åt. Som mjölk! Tror jag fått kossor ist för barn och sambo! Haha!

När gangstrarna kommit hem så var det mat och sen badade och duschade vi.
Pappa Nicke röjde ur lite saker ur sin bil, då han äntligen ska få nya firmabilen idag.
Efter bad va det dags för Lillprinsen att gå och lägga sej. Storprinsen va inte sen där efter :) Han somnade i fotöljen med vällingflaskan i ansiktet :)

Och jag fattar inte varför jag är så trött. Vid 19,30 kom jag på mej själv att sitta och slumra i fotöljen. Är det årstiden som gör det?
Kan inte förstå alls. Okej om jag hade jobbat och slitit som ett djur på dagarna, men det jag gör på dagarna är ju inte så fysiskt ansträngande, bara för huvet. Det kanske räcker?
Eller borde man kolla upp vitamin B-12 i kroppen. Det kanske är det som saknas?

Idag blir det iallafall att fortsätta med bokföring/redovisning. Kanske ge sej på uppgiften lite grann med. Skulle gärna va klar med den innan helgen så man slipper ha den hängande över mej. Men jag har deadline på måndag, och har inte gjort nånting på den isrort sett, så det blir nog inte så.
Pappa Nicke blir då sen ikväll eftersom han ska hämta nya bilen och fixa med den, plocka över grejer från den gamla. Tvätta och ställa in den gamla med.
Så det blir jag och barnen som myser själva ikväll :)

Hinner kanske se ikapp det avsnittet på "En pilgrims död" jag missade i söndags. Och kanske Anton Hyséns dokumentär som gick igår kväll. Ja vi får se hur trött jag är :)


Måndag 28/1 2013

God måndag!

Då påbörjar vi en ny härlig vecka!
Helgen gick lite väl fort bara :(

Lite efter 10 så packade vi in oss i bilen och åkte till grabbarnas farbror för fika :) Hade lite ljus här till Emma som vi lämnade med :)
Efter vi varit där så gjorde vi ett stopp på McDonalds för att få lite mat i magen innan vi åkte till Nickes kusin :) Storprinsen va jätteduktig med maten igår. Trots att han åt massa fika hos farbror så åt han jättemycket mat :) Men när vi kom till Nickes kusin så ville han ju inte ha nån fika :) Och det gör ju inget :)
Barnen busade på och härjade :) Storprinsen fick prova Elias Nintendo DS och det va koncentration på hög nivå :)
Vid 17 så åkte vi hemåt för att äta kvällsmat och lägga barnen, det är ju trots allt dagis idag :)

Själv va jag som vanligt inte sen i säng. Kommit in i nån dum grej, går och lägger mej supertidigt och sover alldeles för länge så jag är ju astrött när jag går upp. Men det är svårt att tvinga sej sjäv va uppe på kvällen när man e sjukt trött och att Nicke går och lägger sej tidigt!

Idag är det bokföring och bokslut som gäller. Massa nya saker att lära mej! Kikade lite på det i lördags men kunde inte riktigt koncentrera mej så jag fattade inget och la ner det. Så idag är det 100 % som gäller.
Annars är det de däringa vanliga. Elda och grejja lite emellan när det blir för mycket i huvet.
Se om jag hinner montera Storprinsens gamla stol på Lillprinsens plats idag.
Så jag har en bilstol till salu om det är någon som känner någon som behöver en :) En Britax 0-15 kg :)

Nej, nu blir det lite mer kaffe innan det är dags att väcka barnen, om jag behöver det idag dvs :)


Söndag 27/1 2013

God Söndag!

Har inte lyckats skriva nåt innan nu, mitt wifi på telefonen har inte riktigt velat va med mej. Men nu så!

Igår hade vi en hemmadag jag och grabbarna. Deras moster och kusin Isabell kom framåt lunch och busade lite.
När dom åkt så gjorde vi oss i ordning och vid 17 tiden drog vi oss mot barnens farfar som bjöd på middag, lasagne! Mums!

Idag ska vi till barnens farbror och hans fina Emma och fika lite. För övrigt blir det nog en väldigt lugn dag.

Nu på morgonen har vi klippt Lillprinsen med. Usch vilken ångest. Hans fina hår!
Men han såg mer ut som en liten tjej nu, så det var dags!

Blir ett hemsk kort inlägg idag. Har inte riktigt tid att sitta nu.



Lördag 26/1 2013

God Morgon!

Det va nåt som flög på mej igår eftermiddag. Mådde illa som fan och hade ont i magen. Låg mer eller mindre på soffan hela kvällen. Slumrade till och från.
Lyfte mej från soffan enbart för att lägga mej i sängen. Klockan 20!
Sen har jag sovit hela natten och känner mej utvilad. Lite trött är jag allt men det är väl för att jag sovit för mycket.

Igår fick vi en ny uppgift i skolan som handlar om bokslut och bokföring. Jag har inte kollat nåt vidare på den utan jag gjorde uppgifter i boken istället.
Lite efter 11 åkte jag till stan för en lunchdejt med finaste Therese! Och Erik såklart!
Efter vi ätit och dom gått tillbaka till jobbet så åkte jag upp till mamma, hon fick med sej fel påse med ljus så den fick jag byta. Tog en snabb kopp kaffe innan jag åkte hem för att montera Storprinsens nya stol :)
Småpillade lite innan gangstrarna skulle hämtas.

Kvällen va som sagt lugn. Barnen var hemskt trötta efter veckan.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, Pappa Nicke är och jobbar.
Jag tänkte vi kanske skulle åka till finaste Therese och fika. Får se vad hon säger :)
Annars blir det lugnt. Kanske skulle lämna in ett USB med bilder på framkallning..?
Ja vi får se..

Nöjd storprins i sin nya stol :)


Fredag 25/1 2013

God Fredag!

Idag var det tidig uppstigning för alla i familjen.. Varför vet jag inte riktigt.. Jag vaknade av att Lillprinsen låg och pratade i sin säng! Då va klockan 4,30. Då gick jag upp. När jag sedan står i pannrummet och tar min morgoncigg så hör jag ett "aaaaattjoooooo" då är Storprinsen på väg ner från sitt rum.. Då är klockan 4,35 suck! Jag hoppades på att Lillprinsen skulle somna om, men icke!
Så han fick ju komma upp han med. Tur dom ska till dagis, hade blitt en lång dag annars!

Igår kämpade jag på med skolan. Jag kollade igenom inlämningen och skrev dit några enstaka ord här och där men sen skickade jag in det och kunde släppa det lite grann iallafall.
Började med uppgifter i boken som handlade om fakturor. Det är vad vi ska göra nästa vecka.
Gjorde färdigt de uppgifterna och sen kom min mamma och extramamma.
Så då la jag ner för dagen och åkte och hämtade kottarna. Bytte om lite och åkte mot stan. Skulle ju äntligen få lagat bilen.

Allt gick ganska smidigt med bilen. Han bytte spjällhuset och sen ABS- kransen.
Nackdelen med ABS- kransen är att dom limmar det och måste vila 1-1,5 timme innan man kör bilen.
Som tur va så va Pappa Nicke med och vi åkte och åt lite och handlade lite för att fördriva tiden.
Det va riktigt spännande att sätta sej i bilen och se om den gick ordentligt.. Och det gjorde den!
Skönt att äntligen köra en bil som svarar på gasen.. Och man behöver inte tro att det ligger en känguru i motorn.
Inte ens säkert att jag behöver uppdatera programvaran i den nu. Får köra ett par dagar och se.

Idag blir det att kämpa på med lite uppgifter. Får en ny inlämningsuppgift idag. Den sista för denna kursen. Men har dock två prov att vänta mej!
Annars ska jag iväg och äta lunch med min finaste älskade Therese!

Se om Storprinsens nya stol kommer idag :D japp ni läste rätt, jag hittade den på en annan sida till bättre pris OCH den fanns på lager :) Så då klickade jag hem den.
Fattar ni att han kommer bli glad eller?! Haha!
Han får se den som en lite försenad julklapp då vi inte köpte nåt riktigt vettigt till han.

Pannan är i full gång redan. Lika bra när barnen ändå är uppe och man inte kan slöa i soffan som man brukar när dom sover :D haha!

Så ser min dag ut idag. Som vanligt!


Torsdag 24/1 2013

God Torsdag!

Jaha, torsdag redan då!
Nu kan jag villigt erkänna att jag faktiskt vill ha lite värme.
Men det är väl mest för att det är så kallt här på morgonen.

Igår gick det ganska bra med inlämningen till skolan. Jag känner mej klar med den fast ändå inte.
Men ska kika över den idag och se. Annars skickar jag in den och håller tummarna.
Barnen ska till dagis som vanligt!

I eftermiddag kommer min mamma och min extramamma. Dom ska passa barnen en stund då jag ska in med min bil. Äntligen!
Men jag blev lite nervös när jag ringde till han igår och möttes av en röst som sa "den ni söker är sjuk" Men när jag ringde hem till honom så sa hans sambo att han va på jobbet men kanske glömt ändra telefonen. Och så var det. Så idag hoppas jag min bil blir frisk igen!

Annars är det en ganska lugn dag idag. Inga direkta måsten, eller jo. Måste åka och köpa välling till Storprinsen. Det räcker inte till kvällens välling, annars hade jag kunnat vänta till ikväll. Men nä! Nänänä! Alltid ska det vara nåt!

Det här kommer bli Storprinsens nya bilstol, bara den kan komma in på lager :)


Onsdag 23/1 2013

God Onsdag!

Snart har halva veckan gått. Känns inte som jag fått gjort mycket denna veckan "/ Men jag har ju haft Storprinsen hemma.

Storprinsen va väldigt rastlös igår, han bara tjatade på mej. Jag kunde vetkligen inte koncentrera mej på att läsa alls. Så vi åkte ner till Svenljunha för att hämta ett välfyllt och mycket väldoftande paket från Partylite. Sedan åkte vi in till mormor en liten stund.
Storprinsen somnade i bilen på väg hem, vilket va lite min plan :D haha! Han fick sitta kvar i bilen och sova medans jag gick upp och grejade lite.

När han vaknat så myste vi lite. Kicki kom ner på en Kaffe och hämtade sina ljusgrejjer.
Jag la ner pluggandet efter det att vi kom hem. Det va liksom ingen idé.

Innan vi åkte för att hämta Storprinsen så slängde jag ihop en kycklingeyta som fick stå och puttra lite :) Den blev riktigt god!
Barnen fick sej ett bad innan läggning och Storprinsen fick även bli lite korthårigare :)

Fina Fia kom ner på kvällen för att även hon hämta sina ljussaket :) Det blev lite kaffe och tjöt!
När hon åkt gick jag och la mej men kunde inte riktigt somna så låg och läste min bok tills den ramlade i ansiktet på mej :) Haha!

Idga ska båda grabbarna till dagis! Och jag ska ge 100 % på min inlämning. Jag satte mej faktiskt lite igår kväll när Lillprinsen lagt sej. Och det gick ganska bra. Pappa Nicke va ju hemma så han myste med Storprinsen så han inte skulle störa mej.
Så nu har jag inte mycket kvar men det tar tid "/ Det som tar tid är ju att formulera all information i egna ord. Och jag har så supersvårt för det.

Idag kommer sotaren med, så jag får inte elda innan han har varit här. Och han kommer nån gång mellan 9-13. Suck! Men om det blir som det brukar så kommer han ganska tidigt. Måste bara komma ihåg att ställa upp stegen när jag kommer hem från dagis.

Min nya ljuslykta :) I love it!


Tisdag 22/1 2013

God Tisdag!

Varför är jag så trött? Känner mej inte alls utvilad när jag vaknar längre. Energi - och orkeslös i 2 veckor snart :(

Igår förmiddag var jag nere i Svenljunga en sväng för att handla lite och även lämna över mina Företagsekonomi 1 Böcker till sin nya ägare :)
När jag kommit hem igen och bestämt mej för att ge 100% på inlämningen så ringer Dagis! Så det va bara att hämta hem Storprinsen som va febrig. Lillprinsen fick stanna kvar, han sov dessutom när jag hämtade Storprinsen och kände att det va dumt att riva upp honom.

Vi hade en mysdag med diverse filmer. Han va pigg, jättepigg. Men inte så matfrisk. Inte för att han brukar det men igår va han ännu värre. En macka på hela eftermiddagen.
Han åt lite mer på kvällen dock.
Så idag får han vara hemma med, Lillprins bus får åka till dagis :) Skönt att man får göra så ändå. Storprinsen behöver ju lite lugn och ro med och det får han inte när Lillebror går och drar i honom och vill leka :)

Fick gjort lite på min inlämning igår ändå. Så nu ör det inte jättemycket kvar. Frågan är ju bara om det jag har skrivit är det han eftersöker "/
Jag tycker ju det :) Men men!

Ljusen från ljuspartyt har kommit nu med :) Wiee! Alltid trevligt med lite ljus tycker jag :)

Annars blir det lugnt idag!

Såhär glad blir man när man inser att det är mormor i telefonen :)


Måndag 21/1 2013

God Måndag!

Ny vecka nya tag!

Igår packade jag barnen i bilen lite efter 10 och åkte mot mormor. Tänkte att Lillprinsen kunde få lite lunch där innan vi andra åt lunch på McDonalds. Han kan ju inte riktigt äta det. Men tju fick jag. Han ville inte ha nån mat. Han har blivit riktigt kilog med mat nu. Precis som sin Storebror :(
Men han fick lite pommes när vi åt. Sen åkte vi bort till Leos Lekland! Storprinsen kunde knappt vänta :) Han va så ivrig! Men så roligt han hade :) Så kul att se honom springa runt där alldeles lycklig!
Lite innan 15 åkte vi hemåt för deras farfar skulle komma en sväng.

När dom åkt så gjorde vi inte så mycket egentligen. Barnen badade lite och sen var det slapp i soffan.

Idag är det nya tag i skolan som gäller. Skickade in min kalkyluppgift igår så får se vad resultatet blir på den...
Så idag är det marknadsföring som gäller. Jag har sagt det förut och säger det igen. JAG HATAR MARKNADSFÖRING!
Barnen ska som vanligt till dagis :) Så det är en vanlig dag här :)


Söndag 20/1 2013

God Söndag!

Kallt idag med. Pannan är igång redan :)
Det värsta är inte att det är kallt ute, utan att det blir så rôset inne.

Igår hade vi en riktig lazy day! Gjorde inget vettigt alls på hela dagen.
Efter lunchen la sej Lillprinsen då och jag och Storprinsen myste ner oss i soffan. Där han somnade.
Själv gick jag då och la mej på sängen lite. Jag sov inte men jag bara låg. Det hör inte till vanligheterna att jag gör så..

Till kvällsmat slängde jag ihop pannkakor. Orkade inte göra nåt mer avancerat kände jag. Sen var det mys. Tror att vi åkt på nåt nytt virus. Pappa Nicke frös som bara den igår när han kommit hem och Lillprinsen va lite hängig och ville inte riktigt vara med. Får se hur han är idag..

Idag blir det iallafall en tur till Leos Lekland. Jag har ju lovat-lovat.

Knäppte en så bra bild på mej och Lillprinsen igår. Eller ah, knäppte några bra men denna va bäst!


Lugna gatan

Nej, det blev en lugn dag hemma idag. Trött som attan är jag och ligger faktiskt just nu i sängen en stund! Inte likt mej, jag vet! Men så trött är jag!
Lillprinsen sover i sin säng och Storprinsen somnade i soffan. Han får sova där en stund så kan jag vila lite.

Jag har lovat Storprinsen en riktig dag imorn, så jag hoppas jag är piggare då. Så jag lovade honom McDonalds och Leos Lekland!
Pappa Nicke ska ju jobba imorn med :( Så tråkigt!

Och jag kommer verkligen inte på vad jag ska skriva på den satans uppgiften. Det står liksom still!
Uscha! Blir la dåligt betyg på den med :(
Nää det tror jag inte. Detta är sånt jag kan!
Äsch, får fundera lite till! Den ska ju inte va inne förrän imorn :P haha!


Lördag 19/1 2013

God Lördag!

Äntligen lite helg och vila huvet! Eller ah, måste fixa till den sista uppgiften på kalkyluppgiften för den ska vara inne imorn.

När jag gick upp igår så hade jag ingen vidare motivation. Men nör kottarna var lämnade på dagis och jag kommit hem igen så plockade jag fram allt och försökte iallafall. Men när jag fick mitt resultat på första inlämningen så försvann den lilla gnuttan med motivation jaghade kvar.
Jag blev så ledsen.
Jag var verkligen nöjd med min inlämning. Jag var till och med lite stolt att jag lyckats skriva såpass mycket! Men den självkänslan försvann.
Jag gjorde helt ärligt inte mycket mer än kollade över min kalkyluppgift tillsammans med Kicki!
Men det är den där sista lilla uppgiften som ska lösas.

När kottarna kommit hem så var det mys och sen ett bad innan pappa Nicke kom hem. Sen gjorde vi pizza till kvällsmat :)
När Lillprinsen lagt sej så fick Storprinsen sitt fredagsmys :)

Idag kan det hända att vi tar en tur till Leos Lekland. Pappa Nicke va ju så smart och nämnde det igår för Storprinsen så han kan ju inte sluta prata om det :) Sötegöte!
Så det blir nog så. Han pratade med sin Bobbo igår kväll och frågade om han ville följa med.

Annars blir det nog väldigt lugnt här idag..
Vad ska nu hitta på?


Fredag 18/1 2013

God Fredag Sverige!

Vet inte vad det är mina kottar. Storprinsen vaknade kl 2 inatt och "ville inte sova mer" det va vad han sa. Men efter lite mys och klappande på huvet så somnade han.. Men jag då? Jag hade lite svårt att somna..
Men somnade till en liten stund, till klockan ringde.

Lillprinsrn skrek till nu vid halv 6, men blev tyst. Så han drömde nog nåt han med..

Igår så va allt annat än pluggandet kul. Motivationen gav sej härifrån ganska tidigt. Jag stack ner till Svenljunga för att handla, passade då även på att ringa min bilmekaniker för att se så han inte hade glömt mej ( han har lite dåligt minne så han glömmer lätt ) och han hade glömt mej :( Så det va bara att ringa barnvakten och säga att det inte blir något. Utan vi oreliminärbokade nästa torsdag och hoppas att min mekaniker kommer ihåg då :) Kanske ska ringa han varje dag fram till dess ;)
Suck!

Sen passade jag på att köra hem min mamma, grabbarna (och även jag) har smittat henne med den satans förkylningen så hon ville åka hem till sej. När jag ändå va i stan så passade jag även på att köpa den där ABS-kransen till bilen och även lite lampor som behövdes till bilen.
Så när jag kom hem ska ni inte tro att jag plockade fram skolböckerna igen, näpp, jag bytte lampor :) haha! Det va lite roligare!

När mina gangstrar kommit hem så busade vi tills pappa Nicke kom hem och det va dags för kvällsmat.
Sen va det fortsatt bus och mys innan läggdags..

Jag va helt slut så jag kröp i säng lite efter 20..
Vilket kanske va bra då Storprinsen vaknade inatt..
Så jag är inte så trött idag :) Däremot har jag en väldans huvudvärk :(

Nähä..
Nu låter det som att Lillprins vill komma upp ändå :)

Bästa vännerna ❤


Torsdag 17/1 2013

God Torsdag!

Känner mej ännu mer lite piggare idag :) Wihoo :)
Skönt, slippa vara sängliggandes!

Igår knåpade jag på med uppgifter från boken :) Går sakta men säkert framåt.
Men idag har vi fått ytterligare en y uppgift! Och den har med marknadsföring att göra :( suck! Det är bland det värsta jag vet.
Men men.. Bara att bita i det sura och fixa det..

När jag hämtat gangstrarna så va det bus, kvällsmat och läggning. Igår kom ju pappa Nicke hem i tid så barnen va överlyckliga :)

Idag måste jag iväg och handla på dagen. Och ikväll ska bilen iväg på lagning! Wihooo! Fast det sprack i planeringen så det blir jag som åker med bilen iallafall. Tanken var att jag skulle åkt in och bytt bil med Nicke på dagen och han skulle åkt med bilen. Men nu va han tvungen att jobba, så då får jag fixa det.
Fick ringa till min extramamma så hon kommer och hjälper mamma med barnen :)
Ska faktiskt bli skönt att komma hemifrån utan barnen känner jag, dock är det lite tråkiga saker som ska göras men ändå..
Men skönt att den ska bli fixad nu.

Annars är det lugna puckar här i stugan :)


Onsdag 16/1 2013

God onsdag!

Var det kanske en snabbvisit av förkylningen? Min är inte alls så farlig idag. Skönt det!

Igår körde jag på me uppgifter i boken. Kom en bra bit kan man säga.
Så det ska jag göra idag med. Ligger lite efter med det då jag koncentrerade mej på den satans inlämningsuppgiften. Men nu ligger jag nästan i fas skulle jag tro.
Annars var det lugnt hemma igår. Inga direkta måsten eller så.
När barnen kommit hem så var det de vanliga, mat-bus-läggning..

Ja, barnen ska till dagis. Och jag är så glad att dom har klarat dagis denna veckan, att febern inte kom tillbaka. Mina barn är väldigt tacksamma när det kommer till feber. En dag med intensiv feber, sen är det bra.
Lillprinsen har haft feber två gånger i hela sitt liv :) Och bara det är ju tacksamt. Medans Storprinsen kan få det mer ofta.

Nej, mycket mer hade jag väl inte för er idag :)

Tokig Lillprins vid matbordet!


Tisdag 15/1 2013

God Tisdag!



Vaknar till ett snöigt Roasjö :) Skönt att få lite ljus igen, trots att jag känner att det kunde kvittat efter dessa veckor med regn och tråkigt väder.

Gårdagen va väldans lugn. Pluggade lite, va nere i Svenljunga och handlade och hämtade ut mitt spjällhus till bilen som förhoppningsvis kommer i på torsdag.
Vi åkte hem och åt lite lunch jag och mamma lilla :)
Vi unnade oss en "stubbe" från Ica :) Den hade vart godare om jag känt vad den smakade "/

Jag fick färdigt den häringa jobbiga inlämningsuppgiften och skickade in den :) Så nu väntar jag med spänning på ett betyg.
Eftersom det va en "skrivuppgift" förväntar jag mej inget superbetyg.

På kalkyluppgiften däremot hoppas jag på bra betyg, det är sånt jag förstår mej på :)

Framåt eftermiddagen började jag få "feberont" i kroppen och mer eller mindre bara låg på soffan. Men det funkade inte så bra då barnen skulle hämtas och maten skulle lagas. Så det va bara att bita i det sura och kliva upp och fixa det som skulle fixas. Men när barnen lagt sej så la jag mej åter på soffan och halvslumrade.

Idag är det nya tag. Uppgifter från boken ska göras :)
Det är lite lurigt nu, det är sånt jag har gjort förut men när det är räkneuppgifter kan det vara en helt annan formel för det. Knasigt! Klart att vissa saker aka gå att räkna på flera olika sätt men varför ska vi lära oss alla de sätten? Man väljer väl det sätt som är enklast..?

Annars blir det lugn dag här :)


Måndag 14/1 2013

God Måndag!

Njae, inte fullt så god! Ungarna har lyckats smitta mej. Det bultar i huvet, näsan rinner och öronen gör fruktansvärt ont. För att inte tala om halsen!
Så nu fick jag gnälla lite med!

Gårdagen va ganska lugn faktiskt. Jag grejjade och fixade medans Lillprinsen sov 7,30-11,45. Pluggade lite, tvättade, eldade. Ja allt vanligt.
Barnen va feberfria igår båda två så det blir faktiskt ett försök med dagis idag.
Klarar dom det så klarar dom det :)
Annars är ju mormor här och tar dom lite så jag kan få lite pluggande gjort..

Vid 12,30 packade vi oss i bilen för att åka mot göteborg.
Ett stopp i stan blev det givetvis! Storprinsen som va hemskt trött va givetvis väldigt gnällig på eftermiddagen. Men det släppte efter ett tag och han och kusin Isabell busade på. Ja Lillprinsen försökte hänga på i deras tempo :)
Vid 18 tiden va dom så trötta så jag packade in dom i bilen och åkte hemåt.
Det va bums i säng med dom små. Själv satt jag faktiskt uppe, tvingade mej mest då jag tände upp i pannan och kändes onödigt att bara köra en panna.
Tittade på "en pilgrims färd" som är baserad på Leif GW Perssons böcker och den handlar om Palmemordet.
Liten miniserie!

Idag ska jag då försöka plugga.. Inget annat. Jo! Måste åka och hämta spjällhuset! Och handla lite! Suck!


Söndag 13/1 2013

God Söndag!

Dagen igår susade bara förbi tyckte jag. Barnens Farfar va här och fixade sparksocklarna i köket. Medans han gjorde det så passade jag på att plugga lite.
Lillprins bus hade feber på förmiddagen så han sov mellan 10-14! Så jag fick pluggat en del faktiskt:)

Jag, Storprinsen och Farfar åt lite lunch däremellan med. Lillprinsen fick mat när han vaknat :)
Sen myste vi bara. Lillprinsen va hängig och klängig. Han somnade hos mej i soffan en stund men sen va det full rulle igen :) Haha! Tänk vad en power nap kan göra :)

Barnen vaknade hemskt ttidigt idag så det kommer bli en lång dag idag "/
Får se hur dom är med feber och så för planen är att åka till deras moster i Göteborg för kalkonmiddag i eftermiddag.
Men som dom är nu så kan vi definitivt åka :D

Annars blir de det vanliga här hemma idag. Söndag = städdag. Så det hoppas jag att jag får gjort lite av iallafall. Iallafall dammsuga! Damma gjorde jag ju förra helgen :)

Hoppas ni andra får en fin söndag, vad ni nu ska hitta på för kul :)



Lördag

Lugn lördag här idag. Sitter just nu och försöker plugga lite. Barnens farfar är här och grejjar lite i köket med sparksocklarna som har en förmåga att flyga loss "/

Lillprins bus vaknade med feber och jättesnorig. Så han sover faktiskt just nu. Inte riktigt likt honom. Men han var så gnällig och bara kliade sej i ögonen så jag provade och lägga honom och jag hann nog inte ut ur hans rum innan han somnat :D Haha! Erkänn aldrig att du är trött ;)

Försöker förstå den här kalkyluppgiften, eller ah, vissa delar utav den. Det är sånt som jag inte läst om innan, och jag kan inte påstå att det hjälper att läsa om det heller just nu. Men jag måste ju lösa det så det är väl bara att traggla skiten :D


Lördag 12/1 2013

God Lördag!

Äntligen lite helg och ledigt! Skönt.

Men tänkte ändå försöka sätta mej och plugga lite i eftermiddag medans Lillprinsen sover.
Barnens farfar kommer hit idag en sväng och då vill Storprinsen ändå inte leka med mej :D haha! Så om jag får någon ro till att plugga lite så ska detta göras.

Pappa Nicke är iväg och jobbar :( Så tråkigt är det!
Men men.. Det gör väl gott på lönen om inte annat och det kanske behövs nu när bilen måste lagas igen. Men bad skönt det ska bli och köra en bil som inte hoppar och skuttar eller låter när jag svänger :)
Och dessutom får han väl tjäna in de pengar till den bot han kom hem med igår :( Suck! Inget bälte = 1500 kr i böter!

Igår så fick vi en ny uppgift i skolan. En sån uppgift som jag gillar. Kalkyluppgift! Yayy! Det va mycket man redan kunde men ändå lite nya grejer.
Kul tycker jag att det är.
Tuggade på med den och jag är helt ärligt inte långt ifrån klar :) Och den ska va inne nästa söndag :) Wiee! Men skönt att ligga ett steg före :)

Innan jag hämtade gangstrarna så åkte jag till Sexdrega för att hämta revben till kvällens mat :) Mums! Men jag vart lite besviken för dom va inte lika goda denna gången som dom brukar. Lite väl svarta och hårda :(

Idag blir det väl annars lite småfix här hemma. Det brukar det ju bli :)
Ingen som känner för att komma och leka lite?


Fredag 11/1 2013

God Fredag!

Äntligen fredag säger jag då!
Efter en vecka med jobbig huvudvärk och svåra uppgifter i skolan så känner jag att jag behöver helg nu!
Men det återstår en dag innan jag riktigt kan ta helg.

Så idag blir det intensiv pluggande! Känner mej färdig med vissa delar av inlämningen. Men vissa har jag kvar. Men jag ska nog bli klar till tisdag hoppas jag :) Haha!

Satt fast riktigt ordentligt igår, tills min fantastiska syster Jenny ringde. Sen flöt det på ordentligt.
Jag har ingen som helst fantasi, och ska man då skriva en "ganska bra" affärsplan på det så är det väldigt svårt. Men bara jag kommer igång så!

Var nere i Svenljunga en sväng och mötte upp Sofie som hade en sak till Fia! Sen passade jag på att handla lite med. Sen åkte jag hem igen och fortsatte pluggandet.

Innan det va dags att hämta gangstrarna då förberedde jag maten så gott jag kunde.
De är lite gnälliga när de kommer hem, framförallt Lillprinsen. Så det är svårt att göra allt när dom kommit hem.
Lagade lite mat då och sen det vanliga. Bus och mys!
Vet inte vad det vart med Lillprinsen instt, han vaknade vid 2 tiden och skrek. Inte hysteriskt men sådär lite. Till en början gick jag inte upp. Men till slut så gjorde jag det. Han ville inte somna i sin säng igen utan han blev ledsen när jag gick. Så då fick han sova hos oss. Är det inte varje dag så går det bra.

Storprinsen han kom upp jättetidigt idag. Tror klockan va 5,15 eller nåt.
Så vi tittar på ett av hans favoritprogram "Scooby Doo" och han äter välling och jag dricker kaffe :)
Ska strax gå och väcka Lillprinsen med :)

Ha en fin fredag allihopa!


Torsdag 10/1 2013

God Torsdag!

Huvudvärken sitter i, inte lika farligt idag dock. Nicke masserade upp min nacke igår så jag hoppas det ska ge med sej idag.

Fick faktiskt gjort en del igår. Har lite kvar som ska in i skrivningen. Sen ska jag hoppa på och göra en affärsplan. Hujedamej!
Jag har noll fantasi så det kan bli väldigt svårt! Men men, den ska va inne på tisdag så jag hoppas jag kommer på nåt bra till dess.
När jag hämtat hem mina gangstrar igår så fjorde jag krabbelurer till kvällsmat. Pappa Nicke var inte jätteförtjust i det men barnen dom åt ordentligt. Storprinsen åt för första gången denna veckan ordentligt, utan nåt bråk.. Skönt!

Efter maten så var det bus och lite mys innan dom gick och la sej.
Själv va jag inte så sen i säng som vanligt.

Idag ska jag iväg till Svenljunga en sväng och möta Sofie, hon som hade Partylitedemonstrationen.
Hoppas jag får meddelande om att spjällhuset kommit idag med så jag kan hämta det samtidigt när jag ändå är där.
Och bilen den fortsätter krångla.
Antispinnen går i när jag svänger höger. Nån säger att det är en ABS krans och någon säger hjullager.. Uff! Känner inte att ekonomin finns till detta just nu då ett nytt hjullager kostar 1700:-
Men men..

Annars ska jag försöka plugga lite idag..

Och ni som ska ge er ut på vägarna idag kör väldigt försiktigt. Det spöregnade igårkväll och har frusit på under natten. Så blankis är att räkna med!


Onsdag 9/1 2013

God Onsdag!

Usch, vaknar med sån huvudvärk. Men känner att jag är lite stel i nacken. Så det är nog därför. Uff!

Gårdagen va lite mer produktiv. Jag fick skrivit lite på inlämningen iallafall. Men är lång ifrån klar.
Så idag är det de som gäller!
När gangstrarna och Pappa Nicke kommit hem igår så åt vi lite.
Lite innan 18 begav jag mej för att möta bästa Ari som skulle felsöka bilen med tanke på den här lampan "bromsfel" som har lyst ett tag nu. Han hittade inga felkoder alls och vi provade att fylla i lite bromsvätska, poff va den borta.
Han förklarade att det sitter en liten sensor i behållaren där som måste känna av vätskan.
Så det va ett billigt fel för en gångs skull, bara 55:- :) Istället för 500-800 för en ny ABS sensor som vi trodde att det va först..
Beställde även ett nytt (för oss) spjällhus igår. Uff! Det är dyrt med sånna saker. Men tyvärr behöver vi verkligen ha det. Så nu får vi se när det kommer och hur snart jag kan få i det. Sen måste jag beställa en tid på volvo för uppdatering. Sen hoppas jag verkligen att bilen går som den ska. Trött på alla ryckningar och alla småfel hela tiden!
När jag kom hem igen så hade inte Storprinsen lagt sej än, så det blev lite gos med honom medans han åt sin välling. Och han somnade gott i min famn, igen :)

Idag.. Ja, det vanliga.. Dagislämning, plugga, elda, dagishämtning, äta, mys/bus med barnen, läggning av barnen.. Jaaa...

Tack för mej!

Det här är vad jag håller på med nu! "/


Tisdag 8/1 2013

God Tisdag!

Gårdagen va inte så effektiv som man kunde hoppats på. Motivationen infann sej inte alls kan man säga. Vet inte varför. Jag har ju verklige sett fram emot att börja igen.
Kan varit så att jag visste att jag skulle iväg, och därför körde inte hjärnan igång ;)
Pappa Nicke ringde strax efter 10 och frågade när vi skulle åka, om jag kunde ta med hans dator till grävmaskinen. Och om jag kunde åka typ med en gång. Det va ju bara att göra :) Snäll som man är.
När vi lämnat den åkte vi till City Gross för att handla. Vi hann åka hem med mammas grejjer innan vi skulle träffa finaste Therese för en lunchdejt!
Efter vi ätit körde jag hem mamma och styrde bilen hemåt.
Jag va så trött när jag kom hem att jag bara ville lägga mej. Men nä! Det skulle tändas i pannan, packas in mat och sen förbereda maten. Då jag visste att det va två trötta pojkar jag skulle hämta igår så va det bäst att göra så.

Och mycket riktigt, iallafall en riktigt trött Storprins fick jag med mej hem. Som inte gjorde nåt annat än skrek, gapade och tjurade från det att vi kom hem 16:15 till han la sej 18:30 ungefär. Det va den värsta kvällen på mycket mycket länge vill jag lova.
Men vi badade iallafall barnen efter maten och sen var det pyjamas och välling för båda två. De hade nog inga större problem att somna nån utav dom.

Själv kröp jag i säng vid 19:45! Jag vet! Men jag va sååååå trött!
Somnade nog innan klockan va 20! Haha!
Men jag vaknade en gång i natt och kunde inte riktigt somna om. Men efter många om och men somnade jag :)

Idag blir det att lägga i en högre växel för skolan.
Fick en inlämningsuppgift igår som ska va innen om en vecka och den kan nog ta ett tag att skriva. Jag hatar uppgifter där jag ska ta reda på saker som vad samhället har för betydelse i politiken och bla bla bla!
Jag räknar hellre. Så det är väl vad jag kommer syssla med när jag är klar. Redovisning, bokföring och sånna saker är nog vad jag ska pyssla med :D

Annars idag är det väl det vanliga. Dagislämning, plugga, elda, matlagning, dagishämtning, äta, mys med barnen, läggning av barn och läggning av mej själv! Haha! Händelserika dagar verkligen!

Hoppas ni får en fin dag!


Måndag 7/1 2013

God måndag!

Back to reality today!

Grabbarna är vakna och härjar på storprinsens rum. Detva inte så svårt som jag trodde att få upp dom idag.
Med tanke på att Lillprinsen den senaste veckan sovit till lite efter 9 varje morgon så trodde jag det skulle bli svårt. Men icke :)

Igår var det full rulle här! Total städning. Dammsugning och skurning!
Som tur va så va Pappa Nicke hemma hela dagen. Annars hade jag aldrig hunnit.
Slängde ihop en kladdkaka till fikat för ljuspartyt.
Och ljuspartyt blev riktigt bra. Fick massa "gratispengar" att beställa för :) Så det ska vi kika på. Fick jättefina värdinnegåvor med.
Efter ljuspartyt, när alla åkt hem så gav jag mej iväg för att hämta pizza. Ingen av oss va direkt sugna på att laga mat. Efter maten va det soffhäng. Storprinsen hade väldigt svårt att somna. Tror han somnade vid 21 snåret nånting "/ Så kan bli en tuff eftermiddag/kväll idag :(

Idag är det dags att påbörja ny kurs! Företagsekonomi 2! Just nu känner jag mej inte direkt taggad. Men det kommer väl när jag lämnat kottarna på dagis.
I eftermiddag ska jag köra hem mamma med som stannade över efter partyt. Ska även handla lite nödvändigheter med.

Så kvällen blir nog ganska lugn här då både jag och barnen kommer vara riktigt trötta!
Pappa Nicke tjuvstartade ju med jobbet redan förra veckan. Han åkte jättetidigt idag. Varför vet jag inte riktigt men han har nog sovit dåligt.
Hörde att han gick upp vid 4.

Ha en fin dag allihopa!


Söndag 6/1 2013

God Söndag!

Sista lediga dagen innan allvaret drar igång igen. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma igång igen.
Barnen längtar nog efter att få komma till dagis igen och leka med kompisarna.

Igår så åkte julen ut härifrån. Alla tomtar vilar gott i garderoben och ljusstakarna likaså.
Jag dammtorkade och strök nya dukar och la på.
När det var gjort så var det dags för lunch, hemmagjord pyttipanna! Det går alltid hem här.

När vi satt och åt så tyckte jag det kom in en bil på gården men när jag gick för att titta så såg jag ingen. Satte mej och åt igen och då knackar det på dörren. Där står barnens farfar :) Haha! Storprinsen blev givetvis överlycklig.
Han var rastlös och tänkte kasta in mer ved åt oss :) Goe farfar!
När Lillprinsen lagt sej så började jag och Storprinsen baka krämbullar :) Mumsigt!
De blev väl kanske inte helt perfekta. Men det kan man kanske inte begära första gången man gör det.
Det va väldigt lätt att göra. Nästa gång ska jag dock göra vaniljkrämen lite mer fast. Den blev väldigt rinnig.

Jag gick här och pillade och grejjade mest hela eftermiddagen.
Förberedde lite för kvällens mat. Vi skulle testa att grilla i ugnen.
Det blev inte alls samma, men det kan man ju dock inte räkna med. Vi hade nog inne dom för länge med för torrare kött har jag aldrig ätit tror jag. Men men. Man lär sej för varje gång.

Idag är det dammsugning på schemat. Se om jag hinner skura av golven med. Det finns en liten kille i detta hem som inte kan sitta still när han dricker välling. Och han har lärt sej hur han trycker ur vällingen genom att vända på flaskan och trycka nappen i golvet.
Så det är vällingfläckar lite här och var. Ser inte så trevligt ut.

I eftermiddag så ska jag ha ljusparty.
Så det kommer lite fina människor hit :)
Så ska baka ihop nåt gott med :)

Vid 13 tiden kommer mormor. Idag åker hon färdtjänst hit. Jag hinner inte riktigt åka och hämta henne.
Pappa Nicke ska jobba en stund, men kommer hem och tar hand om barnen när allt folk kommer. Hoppas jag! Om han inte glömt!
Annars är vi ju ganska många som kan hålla ett litet öga på dom. Det kommer några fler barnså det ska väl onte vara några problem att hålla dom sysselsatta :)

Nähä! Lite mer kaffe innan dagen drar igång.


Lördag 5/1 2013

God Lördag!

Trött tjej idag! Ville inte riktigt gå upp när klockan ringde.
Ont i huvudet har jag med :( Men det är nåt som oroar mej och då "biter" jag på nätterna! Vet inte vad det kan vara som oroar mej dock "/

Igår tog jag med barnen på en tur till staden för att fika hos mormor. Dit kom även moster och Isabell. Isabell har varit lite krasslig till och från denna veckan så hon har inte varit på dagis. Men iallafall. Mormor gjorde våfflor till oss. Storprinsen klämde i sej nästan 2 och en halv våffla och Lillprinsen åt en hel.

Innan vi åkte hem så åkte vi till City Gross för att handla lite.
Och sen åkte vi raka vägen hem.
Jag har funderat ett tag på att flytta Lillprinsens stol från framsätet till baksätet så det fixade jag igår när vi kom hem, samt städade ut bilen på lite skit. Så nu sitter ungarna bak båda två.
Sen tände jag upp i pannan och sen fixade jag fram lite mellis till barnen som dom åt medans jag skalade potatis.

När pappa Nicke kom hem så lagade vi till lite mat, stekt fläsk med löksås och potatis :) Mums!
Sen var det bara slapp i soffan för min del, efter jag städat upp i köket :)

Idag blir en hemmadag. Pappa Nicke är iväg och jobbar och jag gjorde ju alla måsten igår som att handla och så. Så det blir en hemma-mys-dag idag!
Hade tänkt att vi skulle grillat till kvällen. Så igår köpte jag allt till det, men då hade vi inge grillkol hemma :( Suck! Jag som va sugen på grillat!
Men men! Får tänka om lite då! Vi har ju iofs grillfunktion på ugnen men det blir ju inte riktigt samma sak..

Vad hittar ni på idag?

Visst är det mysigt när dom somnar i famnen? ❤


Fredag 4/1 2013

God Fredag.

Det vita som föll natten till igår låg ju kvar länge.. Inte! Suck. Åter tillbaka till det mörka dystra!

Igår kom barnens farfar runt halv 11 tiden. Han grejade lite :)
Storprinsen va med honom en stund efter lunch. Så jag fick en stund att förbereda mej för det kommande betygssamtalet.
Klockan 15 bänkade jag mej med böcker och papper. Ringde upp den vikarierande läraren, Kristiina.
Vi gick igenon examinationsprovet vi hade den sista veckan. Jag hade några fel där som hon då ville att jag skulle förstå. Och det va ju solklara fel när jag kollade dom. Jag fattade direkt vad felen va för nåt.
Men jag fick betyg D på hela kursen iallafall :) Och det är jag ju nöjd med. Men ska sikta på lite bättre nu på Företagsekonomi 2! Det är egentligen bara fördjupning av 1:an, så det är ju mycket vi redan läst!

När betygssamtalet va över så började jag fundera över kvällens mat. Rotade fram kotletter ur fysen och la dom på tining.

Det va som att luften fick ur mej efter samtalet. Så jag blev hemskt trött och orkade egentligen ingenting. Jag har gått och spänt mej och väntat på detta. Så inatt har jag sovit som en liten gris :D

Efter kvällsmaten så tog vi och gjorde oss rena och fina allihopa :)
Sen myste vi i soffan. Eller ah, barnen kan ju inte sitta direkt still så dom härjade ju :) Haha!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Men måste komma ut lite. Dels för att handla lite helgmys och dels för att jag inte orkar vara hemma en hel dag till. Ska va hemma hela helgen sen ju. Pappa Nicke ska jobba i helgen så blir inte så mycket hitte på då. Så kan kanske bli en tripp till mormor idag kanske! Det ville hon :)


Torsdag 3/1 2013

God Torsdag!

Vaknar upp till ett vitt Roasjö. Det gillar vi :) Även om det nu inte kommer ligga kvar för att det är så blött på marken.

Igår hade vi en ganska lugn förmiddag då Storprinsen mestadels låg på soffan och bara tittade på film. Han va väldigt hängig.
När Farfar kom så gick han med honom ut och grejjade lite. Frisk luft är alltid bra och han piggnade till hyfsat iallafall.
När lunchen va i magen och köket va städat aå ringde jag till skolan för att boka tid för betygssamtal.
Fick en tid idag kl 15. Så efter det så kan jag släppa den kursen helt och jag vet vad jag kommer få för betyg på hela kursen.
Känner mej än så länge ganska lugn. Men när det börjar närma sej så kommer jag säkert bli nervös!

Anw! När jag pratat med skolan så gick jag ut en sväng jag med, Lillprinsen sov ändå. Körde ut skräp från pannrummet och eldade lite och gjorde i ordning där. Kastade in ved och staplade upp det fint och snyggt..

Sen gick jag in igen för att återigen göra ett samtal till Däckonline!
Det har gått 2 veckor sedan jag ringde in alla dessa siffror de behöver för att göra en återbetalning. Fortfarande har inga pengar kommit!
Men då fick jag veta att pengarna betalades ut den 28:e, dagen efter jag sist ringde och frågade efter pengarna!
Så de borde komma idag!
För deras skill hoppas jag att dom kommer idag.
Och jag vill skicka ut en varning till alla, köp inga däck där! Ja, vi har köpt däck där förut och då har det inte krånglat. Men detta är det värsta jag varit med om!
Det värsta va nog när dom sa att dom kan betala tillbaka pengarna när däcken kommit tillbaka till dom. Men vi fick ju aldrig några däck! Hur ska vi kunna skicka tillbaka däck som inte kommit?
Det va ingen som visste var dom va inte ens posten!
Nä, jag tänker bojkotta dom, sen får ni göra som ni vill. Men säg inte att jag inte varnat er!

Idag så blir det ytterligare en hemmadag. Farfar skulle komma och grejja idag med, mest för att jag behöver lite hjälp med barnen då jag har mitt betygssamtal.
Snälla, snälla farfar :)
Måste dock åka iväg på förmiddagen för att köpa cigg..


Annars så blir det lugnt mellan varven :)

Storprinsen hjälpte farfar kasta in lite ved :)


Mysdag!

Idag blir en riktig hemma-mysdag. Storprinsen känns lite hängig. Kan kanske vara sviterna efter de senaste veckorna med jul och nyår och allt fläng hit och dit.

Nu sitter vi och tittar på hans favoritfilm; "Ice Age 4" medans Lillprinsen härjar på för fullt med alla leksakerna :) Haha!
Grabbarnas farfar ringde för en stund sedan och frågade om vi skulle vara hemma.
Och det ska vi ju vara. Så han ska komma hit och småpilla lite. Sätta lite lister i Storprinsens rum och lite så.

Hoppas ni andra har en fin dag iallafall!


Onsdag 2/1 2013

God Onsdag!

Ordningen är återställd! Nästan! Pappa Nicke drog iväg till jobbet nyss, så idag är vi själva.
Ska bli rätt skönt faktiskt.
Börja vända rätt på rutiner och allt annat som blivit upp och ner sedan lite innan jul.

Jag längtar faktiskt lite till på måndag när skolan drar igång igen med ny kurs och allt vad det innebär :)
Framförallt så får barnen åka till dagis igen och leka med sina kompisar igen.
Storprinsen har pratat en hel del om just dagis och alla kompisarna där.

Igår gjorde vi inte så mycket.
Vi va hos min mamma en sväng bara och Nicke hämtade en laser i verkstaden. Jag va inne på Willys en snabbis bara.
Trots att Storprinsen bara sovit 7 timmar så va han på ganska gott humör. Han somnade i bilen till stan och även på väg hem. Jag trodde det skulle bli svårt att få han i säng på kvällen, men han somnade gott i pappas famn medans han drack sin välling.
Eftersom jag själv inte sovit många timmar natten till igår så gick jag och la mej jättetidigt, men jag fastnade lite i boken och kunde inte släppa den. Vaknade till när jag höll på att tappa den i golvet! :)

Idag vaknade jag med världens ryggont. Vette sjutton var det kommer från. Kanske legat konstigt..?
Vet inte vad jag och grabbarna kommer hittta på idag, troligtvis inte så mycket.
Tror att grannen skulle komma över en sväng med lillkillen och busa.
Så hemma ska vi väl vara :)

Hittar ni på idag?


1/1 2013

God Tisdag!

Nytt år! Nya utmaningar och möjligheter.
Hoppas ni hade en bra kväll igår.

Våran dag igår var väldigt lugn. Efter frukost åkte jag iväg för att handla lite.
Efter lunchen så gick jag och duschade och grejjade lite.
Fia, Conny och Oskar kom framåt eftermiddagen.
Männen tog ett par öl innan vi gick över till våra grannar. Det serverades kalkon och till det hade Nicke gjort en potatisgratäng. Det va mums!
När männen tog med sej de stora barne ut för att skjuta lite raketer så gick jag hem för att lägga Lillprinsen.
Han somnade ganska omgående. Tog den lilla barnvakten och gick tillbaka.

Vi drack lite kaffe och åt hemmagjord glass med frysta hallon! Även det va smaskigt!
Sen umgiks vi bara, snackade skit och bara hade trevligt. Vid 23 tog jag och Storprinsen och kastade in handduken. Vi gick hem och myste ner oss i sängen och tittade teve. Han somnade ganska omgående.
Själv så firade jag då 00 slaget nerbäddad i sängen, men vaken. Känner inte att det är så viktigt heller!
Stängde av teven vid 00,30 eller nåt tror jag och somnade också ganska omgående.
Har ingen aning om när Nicke kom hem faktiskt.

Klockan ringde som vanligt 4,45. Ville kanske inte riktigt gå upp men tur va väl det för Storprinsen vaknade kl 6 och sa att han hade ont i magen. Så nu ligger vi i soffan och tittar på Jake och Piraterna.

Vad som händer idag har jag inte en susning om. Skulle tro att Nicke inte är jättesugen på att hitta på nånting. Men vi får se.
Själv kanske jag skulle vilja hitta på nåt. Kanske åka till mormor och fika lite..? Ja, vi får se.